Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 02.11.2012.
00:19
Večernje novosti A
Prvi zvanični susret Ivice Dačića i Hašima Tačija održaće se 7. novembra u Briselu, a sastanak organizuje visoka predstavnica EU Ketrin Ešton. To će biti i novi početak političkog dijaloga Beograda i Prištine. Na startu pregovora neće se otvarati krupne teme i najteža pitanja, već će na stolu biti dnevni red iz tehničkog dijaloga. Cilj Srbije je da na narednim susretima, kada Skupština usvoji i državnu platformu za političke pregovore, Dačić nametne i priču o statusu i konačnom rešenju za Kosovo, saznaju Večernje novosti.
Petak 02.11.2012.00:38
E, svasta! Jes da pripadam neobavestenoj srpskoj sirotinji raji, ali ovo je da nacisto poludis! Elem, nasa ce rodjena srspka vlast da gradi kucu od krova! Prvo da Zmiji i teroristima srede neka "tehnicka pitanja", a posle da razgovaraju o statusu! ??? Prvo - kolko znam, za Srbiju i Srbe je status Kosmeta valjda poznat - to je srpska pokrajina, i istorijski, i ustavno-pravno, i medjunarodno-pravno! Drugo - koliko politicke logike ima u tome da se nekome ko od vlasti nije priznat, ugadja poseban pozivni broj, posebna energetika i... sve posebno?! A tek posle ces, kao, da razmotris koji status taj ima! ??? Da li je moguce da uvek Srbija ima najvece politicare dunstere?
Petak 02.11.2012.05:26
ne objavljujete mi komentare zadnjih dana....nije mi jasno zasto ? zato sto sam komentarisao hilari klinton? naravno u negativnom kontekstu bez ruznih ali naravno uvredljivih reci! jer pustiti nekog da u tvojoj rodjenoj drzavi govori kako je deo tvoje teritorije nezavisan a ti mu se kerebechis u lice je vise nego poltronski!! to ni hrvati nisu radili!!! mnogo mi tesko pada sve to posebno zato sto radim u americi i znam te babuskere u dusu. struja im nestane na sat vremena poseru se u gace a kad dodju tamo glume supersilu....a nasi se keze i kerebeche!!! turci da se vrate pod hitno kod nas jedno 100 godina mnogo smo brate postali dupelisci da nam se malo vrati dostojanstvo!!!
Petak 02.11.2012.05:45
i da...vise se niko u Srbiji a kamo li u toj truloj jevropi ne pita pa kako pregovarati sa covekom kome su ruke dokazano krvave koji je dokazano terorista po svim normama danasnjeg sveta koji je napadao regularne odbrambene snage jedne suverene zemlje koja je po ustavu morala da reaguje(tako bih uradila svaka drzava bilo gde u svetu a ove mocnije bi ih sravnile sa zemljom) i odgovoran za mnoge civilne zrtve diler ljudskih organa i droge a sada odjednom parlamentarac miljenik amerike i jevrope koja jednostavno zmuri na sve te cinjenice ...prosto ne mogu da verujem gde ovaj svet ide i pitam se da li smo mi bre toliko bili glupi i da nam je taj komunizam toliko popio mozak!!
Petak 02.11.2012.06:05
posle drugog svetskog rata Srbima zabranjen povratak na Kosovo pod izgovorom onog krvoloka broza da nema veze gde ce ko da zivi sada smo ionako svi u jednoj drzavi a siptari iz albanije u hiljadama ilegalno prelaze u jugoslaviju (Srbiju) i niko ne reaguje od srba partijasa niko da kaze ej bre sta je ovo?ajde sto siptari dolaze ilegalno nego sto rade zulum prave ogromne probleme i svi cute!! pa prijatelju mi smo im ga dali nasi partijasi su im ga dali, a mladi partijas Ivica Dacic oce da konacno to resi! zamisli! on ce da resi ! kaze da ne ostavlja za drugog!! pa sta sad mozes da resis osim da im ga das! cuti Ivice i ne pravi se pametan jer nisi sad se nista ne resava sad se cuti i odugovlaci

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)