Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 06.10.2012.
18:41
Beta A
Nepriznata crnogorska pravoslavna crkva (CPC) ocenila je da patrijarh Srpske pravoslavne crkve Iriniej "širi klevete o Crnoj Gori i Crnogorcima".
Subota 06.10.2012.18:54
Црногорци ево све православне цркве, па видите дали уопште постојите?! Ко сте ви, да узимате нашег Патријарха у ваша смрдљива уста ? Цариградска Александријска Антиохијска Јерусалимска Руска Српска Румунска Бугарска Грузијска Кипарска Грчка Пољска Албанска Чешких земаља и Словачке
Subota 06.10.2012.19:20
Да али ти шиптогорци служе у нашим Манастирима и Храмовима и још пљују по нашим и нама. Неправда, Брате!
Subota 06.10.2012.19:21
Јбг, такав тренд брате.... све ће то доћи на своје, само полако ... после невремена, увек долази сунце...
Subota 06.10.2012.19:24
Da budem iskren meni su Crnogorci dojadili.Posebno oni na vlasti u Srbiji.Kada su se otcepili od Srbije bio sam veoma srecan. Naravno zao mi je sto se sada mnogi Crnogorci ponasaju kao svinje,posebno prema svojoj starijoj braci Srbijancima. I naravno CPC ne postoji i nikada nece.To je samo reaktivirana Barska biskupija.Rovarili su ti jos od ranog srednjeg veka.
Ponedeljak 08.10.2012.09:56
Makedonska i Crnogorska Pravoslavna crkva su izmisljotina KPJ-u,koji su se vodili devizom ,slaba Srbija jaka YU.Obe crkve su osnovane od tadasnjeg DB-a i registrovane u policijskoj stanici.
Subota 06.10.2012.18:57
Ne razumete vi savremenu Crna goru, koja se vinula evropskom brzinom, na krilima albanskog orla a gde ce da sleti , pa naravno na srpski aerodrom, vazda.
Subota 06.10.2012.19:53
Црногорска православна секта, а не црква, добила је одобрење за постојањ од полицијске станице из Цетиња која за вјерске регистрације уопште није надлежна. Њу води распоп Мираш Дедејић који је себе самостално прогласио митрополитом.Он је уз помоћ полиције и Милогораца који су идеолошки црногорски фашисти и усташе, ломио црквена врата и тако на силу отимао српске православне храмове.Ако победе Ђукановић и још већи усташа Ранко Кривокапић којег је као и Лукшића родила Хрватица, стање за српски народ, а још горе за СПЦ , ће бити ужасно. Најгоре тек долази.
Subota 06.10.2012.23:10
mozda partijarh ne razume crnu goru,ali ne razumete i vi koliko kostaju desetine hiljada ostavljenih crnogorskih kadrova,penzionera,studenti i ..... srbija je siromasna zemlja da bi sve to mogla da izdrzava. znaci svako svoje kadrove da izdrzava,pa ce vas patrijarh razumeti a i svi ostali u srbiji. udruzivanje! http://www.facebook.com/stranka.srbije?ref=tn_tnmn
Nedelja 07.10.2012.09:25
Распопу Дедејићу испред ЦЕТЊСКОГ МАНАСТИРА на монтажној бини паде бина на главу и исту му је и разби,Господ га упозори шта се не сме чинити.Веома опасне ствари, удар на српски језик и српску цркву у Црној Гори је огроман и ескалираће у веома, веома озбиљне ствари.Капа црногорска који знак има?Онамо, намо о чему говори, Св.Василије, Св,Петар, Његош беху ли срби?Два ока у једној глави ето то је СРБИЈА И ЦРНА ГОРА а ови Миловци ако хоће државу доле у Албанију нека иду па нека од Албанаца траже то што траже црногорцима.
Nedelja 07.10.2012.09:37
Ja mislim da ipak nas patrijarh grijesi ako je stvarno izrekao tako nesto o Crnogorcima.Svako ima pravo da se izjasni kako hoce mi cemo jos traziti da se i Rusi izjasnjavaju kao Srbi.Netreba niko institirati kao ce se crnogorci da izjasnjavaju dali geografski ili duhovno,oni se geografski izjasnjavaju kao crnogorci zasto nam to treba da smeta ipak treba da se zna da su oni duhovno pravoslavci.Jos da dodam da u Srbiji ni sumadinac nebi smio reci da je sumadinac jer bi i takav nacin izrazavanja okarakterisan kao antisrbski.Netrebamo nikoga da tjeramo da se izrazava kao mi niti braniti da se neko izrazava kao mi.
Nedelja 07.10.2012.09:44
Наравно, али треба прво брата покушати да уразумиш па ако не успе пути га нека бира своју судбину, али не може се својатати нешто што је наше.Не може да се мења историја и то нико неће дозволити.
Nedelja 07.10.2012.10:14
Mislim da o tome mozemo da polemisemo beskonacno,ali nikako necemo uspjeti da se razumijemo.Ja mislim da crnogorci niti su veci niti manji pravoslavci od nas.Moj brat slavi slavu istu ko i ja,ali na trpezu stavlja po mogucnosti.Dali ja njega treba da ubjedjujem da on na trpezu stavi sve sto i ja jos da se ne zove Radovan nego da se zove kao i ja.Ja mislim da bi se moj brat spravom mene odrekao.A imam licnih primjera za koje bih neke srbe stvarno proglasio ludacima,bezboznicima,okrutnima i bezobraznima.Opet ti kazem sta bi ti radio kada bi sada rusi rekli da mi nismo srbi nego rusi i da to nije srbija nego rusija.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)