Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 19.09.2012.
10:18
Beta A
Potpredsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Laslo Varga ocenio je da bi eventualno raspisivanje referenduma s pitanjem "EU ili Kosovo" značilo da vlasti u Srbiji nisu spremne da preuzmu odgovornost i donesu realnu odluku.
Sreda 19.09.2012.10:21
" Ласло Варга" Само име све говори, не требам текст ни да читам !
Sreda 19.09.2012.10:29
nije problem ime, koliko je problem njegova funkcija... sedi na državnim jaslama a laje protiv te države... da smo neka iole ozbiljna država, ovaj bi već uveliko popunjavao formulare u redu na birou za nezaposlene...
Sreda 19.09.2012.10:38
У Србији треба да владају Срби ! Србија није мултиетничка држава, него српска ! Срби треба да поштују и ослтале, што не знаћи да остали треба да владају Србијом ! Док се томе не стане на крај, НИШТА !
Sreda 19.09.2012.10:35
JEDINO LEGALNO PITANJE NA REFERENDUMU JE, DALI GRADJANI HOCE U EU, ILI NE ! NITI SLUCAJNO EU, ILI KOSOVO, JER TO AUTOMATSKI GOVORI DA JE SRBIJA GUBITNIK I POLITICARI NE ZELE DA PREUZMU NIKAKVU ODGOVORNOST ! DOK GOD GA SRBIJA NE PRIZNA, OD NJIHOVE NEZAVISNOSTI NEMA NISTA ! ISTOVREMENO TREBA DA SRPSKI NAROD IZADJE NA REFERENDUM U BiH, RADI NEZAVISNOSTI REPUBLIKE SRPSKE ! SADA JE PRAVI MOMENAT !
Sreda 19.09.2012.10:44
Управу си Брате ! ЕУ или Косово, ЕУ или Милошевић, ЕУ или Карађић, ЕУ или Младић, ЕУ или ............ Па доклен више ! ЕУ - ДА ИЛИ НЕ
Sreda 19.09.2012.15:01
Bratski, NIKADA, ako se mene pita ! Treba biti mudar zalediti situaciju, malo im okrenuti ledja i dati do znanja da nismo bas stvarno zainteresirani za EU ! Posto smo toliko navalili. prioritet, pa prioritet, naravno da sakali koriste sve sto mogu iskoristiti !
Sreda 19.09.2012.11:06
EU se raspala ili ne uvek ce postojati neki savez drzava. U svakom slucaju Srbiji je mesto tamo, a Kosovo je izgubljeno davno. Zamajavanje i glupi borbeni pokliči neće pomoći. Tamo živi preko 1,5 Albanaca. Biće ih samo više a nas manje. Od iluzija i lepih želja se ne živi, ne budemo li bili pametni, izgubićemo i mnogo više od Kosova i Metohije.
Sreda 19.09.2012.11:41
Pa sa tvojih "živi preko 1,5 Albanaca" cemo lako!! :D) Siptari na Kosmetu i nisu problem vec Ameri i EU koji niti vole siptare (mislis da oni ne znaju cime se oni bave!??) niti su im mnogo bitniji od zivog zida. Izlaz na Jadransko more i strateski geografski polozaj je njima bitan i to je sve. Sve ovo drugo je samo skretanje paznje...a tebi su je ocigledno skrenuli, razmisli malo bolje.
Sreda 19.09.2012.11:44
Проблем 1,5 милиона албанаца је решив за 24 сата... што је већ доказано и примењено у пракси ... Наравно, не треба бити толико драстичан, нити екстреман, али рећи да је нерешив је чиста будалаштина...
Sreda 19.09.2012.14:56
Ma znam da je mislio na mil. nego mi doslo da ga "bocnem" jer gura Srbiju u EU. Shvatam ja njih i zelju za EU (sloboda, prava, uredjen zivot, standard, redovne plate i sigurnost) ali nece oni da shvate da je ulazak u EU teska ekonomska i finansijska klopka. Da je stanje sada u Srbiji kao onda u vreme copavog nebi EU imao sanse da privoli narod da budu pro EU.
Sreda 19.09.2012.11:33
Nema tu sta da se vraca "laslo" jer nista ni otislo. Ono sto je tebi neverovatno nije neverovatno i za ostale ljude, Srbiju. Ni Hitler nije verovao da mala Srbija moze da mu se suprodstavi pa se eto uverilo cak i njegovo nasledstvo...i pored domacih izdajnika kojih je i onda bilo. Pamet u glavu madjar i ne bacaj iskre na benzijskoj pumpi.
Sreda 19.09.2012.12:01
Bilo koji referendum po ovakvim pitanjima, je samo skidanje odgovornosti aktuelne vlasti od eventualnog neuspeha u njihovoj poličkoj strategiji. To je uradio i Milošević kad je raspisan referendum o kosovu. Naravno da je narod rekao NE i sve svoje neuspešne manevre je svalio i krio se iza navodno "narodne volje". Izabrano rukovodstvo jedne zemlje, se ne bira da bi samo svoje pulene i rodjake zapošljavali po prioritetu. Oni su dužni da u ime tog naroda,koji ih je izabrao i dao poverenje, sami odluče i donose poteze o sudbini države. Kada zaseru i zabrljaju u vodjenju politike, onda potežu za referendumom kod naroda. A narod šta zna šta su oni do tada zasrali sve? Nezna narod ništa!
Sreda 19.09.2012.12:11
Koliko zna i upućen je u zakulisane radnje i odluke, vidi se i po Vašim komentarima ovde u vezi Kumanovskog sporazuma. Zašto taj original tog sporazuma nije zakačio na neki portal Vlade pa da svi vidimo šta piše u njemu? Ovako se samo međusobno glođemo i pretpostavljamo te izvlačimo neke konteste kako se nama svidi. Ako ceo narod na nekom referendumu treba da donosi neke odluke, za koje oni nisu bili sposobni da ih po njihovoj dužnosti obave, šta će nam takvi koji vode zemlju? Dajte onda da sve odluke koje su u njihovoj nadležnosti rešavamo referendumima. Referendum za poskupljenje šećera, zejtina, izgradnju auto puta....... Ali, ne tu nas niko ništa ne pita.
Sreda 19.09.2012.12:21
Za takve odluke su sami sposobni, ali zato ako treba da se zaštite iza njihove neuspele spoljne politike, onda - RASPISUJEMO REFERENDUM ! A onda se naravno, u svima nama probudi patriotizam, kao kod svakog normalnog naroda, i mi ko ovčice na klanje, izglasamo neku normalnu odluku koju oni nisu bili sposobni da sprovedu i odbrane političkim sredstvima za koji im je dat mandat kad smo ih birali. Ovu igru sa referendumima je prvi započeo Milošević i svi ovi to dalje koriste, ne bi li referendumom pokrili sebe i svoje pogrešne poteze i nesposobnost. Za to služe referendumi o ovako važnim pitanjima. Znaju da iskoriste patriotsko raspoloženje svoga naroda na veoma mudar način.
Četvrtak 20.09.2012.20:01
. . . gospopdinu Madjaru treba dati do znanja da su njegove apsolutno suvisne mudrosti o Srbiji i Kosmetu za Srbe nevazne i da predstavljaju nista drugo nego samo drsku provokaciju. Gospodinu Madjaru svakako nije mesto u Srpskoj Narodnoj skupstini. Živojin Dacić

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)