Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 19.09.2012.
11:35
Vestionline, Telegraf.rs A
Doskorašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki iznenađen je oštrom reakcijom selektora "orlova" Siniše Mihajlovića na njegovu tvrdnju da je hrvatska reprezentacija trenutno jača od srpske.
Sreda 19.09.2012.21:20
Miha je prvo hteo da igra za Dinamo Zagreb, posle je zamolio Slavena Bilica, s kojim je delio sobu da kaze dobrih reci o njemu i da ga Hajduk Split pozove. Kad je video da ga od hrvatskih klubova niko nece, onda odlazi u FK Vojvodinu, gdje je bio Ljupko Petrovic, kad je Petrovic presao u Zvezdu, poveo je i Mihu sa sobom. Ovde lepo pise kako je isao njegov start, vencao se u katolickoj crkvi prvo. Tek pred 5,6 godina se vencao u nasoj crkvi. Dao ime svoje vile u Sardiniji Srbija. I nasi se prave mnogo puta da bi nesto pokazali narodu. http://www.jutarnji.hr/template/article/article-print.jsp?id=1052377 http://globus.jutarnji.hr/zivot/stimac--pobijedit-cu-te-usred-maksimira-
Sreda 19.09.2012.21:34
http://en.wikipedia.org/wiki/Siniša_Mihajlović Njegov dolazak u Zvezdu je bila vie slucajnost nego neka jaka zelja da zaigra za nase. Dinamo mu je davao stipendijski ugovor. Prvo je hteo u Dinamo Zagreb. Ali ga ko fudbalera mogu samo respektirat i njegove slobodne suteve. Jedan od najboljih pucaca.
Sreda 19.09.2012.18:04
sasvim korektna a i sto je nakgore i istinita konstatacija Prosineckog.Nista ne vidim lose u tome sto je on rekao.Medjutim ne zameram ni Sinisi na njegovoj izjavi.Trener uvek stiti svoje igrace i svoj tim.I ne treba praviti niukavu frku oko ovog dogadjaja,sasvim normalna stvar u sportu.....
Sreda 19.09.2012.19:53
Mediji sve ovo napumpavaju i previse,ako je reko da je prdno,u novinama ce pisati da se usro,i tako dalje,i tako blize,pa i sam Sinisa je pre odprilike mesec dana takodje izjavio,da je sada trenutno Xrvataska kvalitetnija ekipa od nas,zbog tog razloga sto igraju vec nekoliko godina zajedno,a mi smo fakticki na nuli,odnosno pocinjemo ispocetka,to je takodje i Robi izjavio,i neznam zasto se sve ovo sada vucara po novinama,i prebacuju sa sporta na politiku,nema uopste potrebe za to.
Sreda 19.09.2012.20:50
Prosinecki ima pravo , ali po ovim zadnjim utakmicama nebi reko da su trenutno bolji od nas.Promenili su trenera i to se primecuje.Nasoj selekciji treba vemena da dodje na nivo Hrvata.To sta je Mihalovic izjavio za Robija je jednostavno glupo i neprofesionalno.Za mene licno im Prosinecki veca m....a od Mihajlovica. Robi je dosao iz Hrvatske selekcije u Zvezdu sta dokazuje kolilo su ti Hrvati "male mace".Jadan je taj Mihalovic
Četvrtak 20.09.2012.11:40
Увек кад видим"Жутог"..сетим се "НОЖ"-а...и дела где Сиктер Ефендија говори о"две ципеле...".Тако да разумем Робија у потпуности.Оно што је чињеница...Просинечки је увек био искренији Звездаш од овог надобудног "Талијана" који (ево!) покушава завадити "Жутог" са Србијом...односно њеним "црвено-белим" делом!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)