Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 18.09.2012.
11:16
Južne vesti A
Portal "Južne vesti" objavio je kompletan spisak svih predloženih kadrovskih promena u niškim javnim preduzećima i ustanovama. Najzanimljivije su biografije kandidata koji treba da vode državna preduzeća - među njima su tapetar, kao i čovek protiv koga se vodi krivični postupak jer se sumnja da je lažirao izbor za Ličnost godine i namestio sebi titulu.
Utorak 18.09.2012.11:48
Pa u Srbiji NEMA SANSE da se normalnim demokratskim putem donekle iskoreni korupcija tj. dovede na neku "zdravu normalu"...ovaj tekst gore je garantovano samo kapljica srpskog drzavnog organa ;D) Kosmet takodje, vidi mu premijere, direktore, ministre...nisu ni svetske vlade u boljem polozaju ali su "distancirani sa stilom", razvijeni su i ne gledaju samo licnu potrebu vec i narod!! Croati su naizgled donekle nesto i ucinili, osudili su neki svoj balast dok u Srbiji NIJEDAN BRE DO SADA pored ovolike GOMILE a govore u ime naroda...
Utorak 18.09.2012.12:43
Sve se bojim da će ovde da turi neki komentar neko od koštuničinih na ovaj tekst. Sve skoro povampireni DSS-ovci. Kao da u zadnjih 30 godina niko u Srbiji nije završio od mladjih neki fakultet ili adekvatnu kvalifikaciju da ovde konkuriše? Guraju se sve neki "iskusni" kadrovici nebitno šta sumešetarili i gde. Dajte nam bre neke omladince, nepoznate iz pređašnje političke bulumente. Imamo li mi u Nišu još ljudi osim ovih ili su nu Nišu ostali sve samo čobani pa ovima nema alternative? Ma ista meta isto odstojanje, da ne kažem i nešto teže.
Utorak 18.09.2012.13:23
Mladi,skolovani Srbi svih profila nezaposleni,dok strucna radna mesta i dalje zauzimaju partijski kumovi,poltroni,podrepasi,lovci u mutnom. Sve je isto,samo njega nema.
Utorak 18.09.2012.12:47
овој је слика баш репрезентативна за НКЦ... е туго, туго...
Utorak 18.09.2012.13:56
Tapetar ? Pa? Dajte coveku sansu da se pokaze...mnogo vise me brine ko je postavljen na mesto Zavoda za urbanizam....! Sve je lepo sta taj uradi(na slici) ali je totalno neprakticno ! Na sta li ce ovaj grad da lici....QQ !!
Utorak 18.09.2012.16:45
Kao da su DOS-ovci bili neki veci strucnjaci i experti. Pas nije imao za sta da ih ujede a vidite kako su lepo evoluirali u "veliku gospodu". To sto je neko tapetar, ne vidim nista skandalozno. Sto se podsmevati necijem zanatu i poslu. Dosta mi je ugladjeni,uglancanih cipelića koji su se pokazali kako se radi tj.krade i dovodi drzava pred bankrot.
Sreda 19.09.2012.21:11
Redovno Vas pratim i ovo je prvi put da sam veoma razocaran. SRAM VAS BILO ZA OVAJ TEKST. Da ga je pisao Boris Tadic nebi bio ovoliko zut. Vi gospodo iz Vesti online nemate pravo na strasti u vasim clancima. Strasti ostavite nama a vase su samo istinite i objektivne informacije. Sto se ovog clanka tice niti je istinit niti je objektivan. 1.Ica tapetar kako sami navodite je covek sa fakultetskom diplomom dakle nikakav tapetar nece biti direktor vodovoda. 2. Direktor direkcije za javni prevoz nije nikakav kriminalac vec covek koji nikada nije osudjivan ali koji ima krivicnu prijavu. Ako ovako tendenciozno i bombasto stavite u naslov ovo sto ste stavili bavite se najnizim podmetanjem .
Sreda 19.09.2012.21:22
Da nstavim- I lazete gospodo veoma prepredeno ali LAZETE. Ako vam je namera da napadnete SNS adresa je Aleksandar Vucic. Ako vam je meta pak URS udrite po Dinkicu ali ako ovim promovisete Zorana Zivkovica onda ste dno dna i nemam sa vama vise nikakva posla. Zoran Zivkovic je velika mrlja srpske politicke scene koja uz to ima jako neprijatan miris pa ako slucajno pravite nekakve pokusaje u tom pravcu a posto je ceo Vas tekst nekako Niski proceprkajte malo po njegovoj blizoj proslosti ima se sta proceprkati. Naravno ne ocekujem da cete to uraditi mnogo je lakse obmanjivati citaoce ali ako ste zaboravili, tako se sedi na grani koja se sece. Jedan klik i ima vas, drugi nema Vas. Birajte

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)