Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 12.09.2012.
12:16
Srna A
Poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić i vladika Srpske pravoslavne crkve Grigorije doveli su juče skoro do incidenta raspravu na panelu "Sarajevo dvadeset godina kasnije - od konflikta i susreta" u okviru Svetske mirovne konferencije, razmenom optužbi o tome šta je ko kad rekao i čija bi BiH trebalo da bude. "Reis Mustafa Cerić sanja i ja ću sada da ga probudim. O kakvom multietničkom Sarajevu govori kada je u njemu ostalo pet odsto hrišćana", pobunio se vladika Grigorije.
Sreda 12.09.2012.12:47
Као прво глупост је што су и учествовали православни свештеници на овако лицемјерној конференцији, као друго зна се да је Церић вођа свих бошњака на Балкану и што он каже то је за њих закон. Само што је он у једном у праву, они треба да имају своју државу, проблем је што они хоће да у ту државу утопе РЕПУБЛИКУ СРПСКУ. Кад одустану од тога, нећемо имати више сукоба с њима.
Sreda 12.09.2012.13:05
E svasta.... tri popa, pardon, dva popa i jedan hodza se bave politikom, a cim su se vjerske zajednice pocele baviti politikom, znamo kako se to zavrsava... BiH jedino moze opstati kao drzava ako ostane ono sto je i bila, niti srpska, niti bosnjacka, niti hrvatska, vec i srpska i hrvatska i bosnjacka, kakvu ju je AVNOJ formirao... sve ostalo je sviranje k**** i dalje se nastavlja idiotizovanje populacije i nastavak sukoba, a sve nas je manje, i u Federacihi i u RS.... nestacemo za 500 godina kako kazu statistike UN-a, a lupamo praznu slamu... gradjanska opcija za BiH je jedina racionalna i napredna, sve ostalo nas vodi u propast....nazdravlje!
Sreda 12.09.2012.16:00
Pa ovako kao ceric govore i Hrvati, prvo su "ocistili" Hrvatsku od Srba kroz oluju a sad govore o prevazilazenju proslosti...kao da nista nije bilo!!!? Procenti srpskog stanovnistva u Hrvatskoj govore takodje za sebe...
Sreda 12.09.2012.21:28
Prvo treba sve dobro da se razjasni i proslost i sadasnjost i onda planirati buducnost.Prvo mi smo u rukama Medjunarodne zajednice i sve sto se desavalo,sto se sad desava i sto ce se u buducnosti desavati djelo je MZ.Medj.Zaje.veoma dobro zna kako se sve to moze rijesiti,a to se sve moglo rijesiti devedesetih godina.Kada su rusili Jugoslaviju trebali su uporedo da ruse i republicke granice i tako bi se mogao izbjeci svaki sukob.Njima je sukob odgovarao tada kao sto ce im opet neki novi sukob odgovarati da se iza scene smiju nasim nevoljama u prisustvu nasih nacionalnih izdajnika.
Četvrtak 13.09.2012.07:03
Nema slobode i rasta pokolenja bez suverene i nezavisne Republike Srpske. Nezavisna Republika Srpska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Četvrtak 13.09.2012.22:46
Мене интересује став овог представника јеврејске заједнице Јакоба Финција да ли зна шта се десило са сарајевским Јеврејима за време другог св рата? Ако не зна да појасним, неколико хиљада сарајевских Јевреја је интернирано у Јасеновац где су ликвидирани, један део је побијен у Сарајеву од стране Церићевих верника у оно време усташа! Из овога се може повући паралела са страдањем сарајевских Срба које се упорно заташкава, и то од 2 св рата па до овог последњег!
Nedelja 23.09.2012.01:38
И Срби и Јевреји имају исти проблем, надам се да ће приступити решавању заједничким снагама.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)