Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 10.09.2012.
17:12
Blic A
Grupa navijača podgoričkog fudbalskog kluba "Budućnost" sinoć je u Podgorici brutalno pretukla Danila Marunovića, Todora Vujoševića i Mirka Boškovića, autora i glumce spota "Mi smo dio ekipe", koji afirmiše prava ljudi drugačije seksualne orjentacije. Marunović je reditelj spota, Vujošević je glumac u istoimenom spotu dok je Bošković, njihov prijatelj, novinar RTCG-a.
Ponedeljak 10.09.2012.20:13
Ne znam što više treba,pa da se shvati da su takve osobe nepoželjne u ovoj sredini.Još kažu da su protivnici LGBT-a-homofobi,a,kad se malo analizira ta riječ (homofobija) dolazi se do zaključka da ona predstavlja strah,ali sopstveni od homoseksualaca,što se za njihove protivnike ne može reći.Što se Mirka Boškovića tiče-to je još jedan priučeni novinarčić,kojih ovdje ima i preko glave,a koje ovaj režim izmišlja da,bi na tzv."javnom servisu" pravili vijesti i "vedrili i oblačili" po mjeri režima.NAPRIJED VARVARI!BUDUĆNOST ŠAMPION!
Ponedeljak 10.09.2012.21:08
Читајући коментаре, није ни чудо што за исправне захтеве већине, добијамо епитете "хомофоб, нациста, фашиста, шовиниста итд.." ... А само зато што критике шаљете њима, зато што су такви уместо на суштину проблема, а суштина проблема нису они, већ пропаганда коју шире плаћеничке организације ( политичког миљеа запада ) у циљу растакања друштва и његових основних вредности... Ми, сви сложно треба пред владу да изађемо са захтевом да се забрани хомосексуална пропаганда... Кад се то уради сви и њихови и наши проблеми ће нестати... А организације које су углавном динансиране из иностранства ставити ван закона и процесуирати..
Ponedeljak 10.09.2012.21:10
90% хомосексуалаца се не слажу са интернационалзацијом њихове "природе" ... и то исто свима треба да је јасно, њихова једина жеља јесте да се оставе на миру од свих, да воде свој живот... И они су поред нас, већине, највеће жртве управо тих организација... Значи, нама је потребан закон, који није у супротности са "демократским вредностима" а то је "закон који забрањује хомосексуалну пропаганду" а не њих... и нема проблема, чик да нас неко назове хомофобима, фашистима и сл.... нема више тога... Промените речник господо, није тешко... овако се само мржња чита уместо здраве памети....
Ponedeljak 10.09.2012.21:56
Koliko mi je poznato, Crnogorci tvrde da u CG nema gejeva ili da gejevi nisu Crnogorci. Baš zanimljivo!
Ponedeljak 10.09.2012.22:22
Ма ђетићи се само кур*е ... Нема то везе са нацијом, можда баш у процентима, код њих има и највише... а своје жеље пројектују преко таквих тврдњи... знаш оно "Не лаје кера, села ради..."

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)