Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 10.09.2012.
17:38
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić sastao se u Berlinu sa zamenikom generalnog sekretara Fondacije Konrad Adenauer Gerhardom Valersom kome je preneo da je Srbija opredeljena za nastavak puta ka Evropskoj uniji, ali da joj je u tome neophodna i pomoć Nemačke.
Ponedeljak 10.09.2012.17:42
Postoji još gori scenario i od ovoga koji nam se sad dešava. Taj scenario počinje danom održavanja novih izbora u Srbiji , gde voljom zapadnih gazdi na političku scenu Srbije velikim koracima stupaju i nastupaju Č.J. (zbog problema sa probavom ne možemo ni ime da mu izgovorimo) zatim izvesni Djilas, pa neki Nikolić i sijaset drugih bića izašlih iz drugog kruga pakla. Sa njima i definitivno počinje sunovrat srpskog nacionalnog bića , počinje poslednji čin uništenja Srbije.
Ponedeljak 10.09.2012.17:43
Pošto kreteni (iq od 20-49) vode ovu ubogu zemlju, nije ni čudo što su od građana Srbije napravili mentalno retardirane osobe ravne idiotima ( gradacija po kojoj je idiot neko ko ima IQ ispod 20, niža gradacija ne postoji.) Možemo mirne duše reći da smo svi mi mentalno retardirani kada nas ovakvi vode i da ne zaslužujemo bolje.
Ponedeljak 10.09.2012.17:44
Ovde je evidentno da je EU interes jedne uske klike politikanata kleptokratsko-kvinsliškog usmerenja da svoje interese predstave kao interese celokupnog naroda, jer čak i površnom analizom dolazimo do zaključka da je za Srbiju mnogo bolje da se ne pridružuje EU. EU ne omogućava razvoj većine država koje su se učlanile u nju, već naprotiv, predstavlja konopac oko vrata većini ekonomsko slabijih država. U EU bogati postaju još bogatiji slojevi društva, a siromašni postaju još siromašniji.
Ponedeljak 10.09.2012.17:46
Samo ludaci na vlasti u Srbiji ne vide da Srbija u EU nikada neće biti ravnopravna. Zapadni zlotvori, koji su uništavali i uništavaju i dalje Srbiju, bez prestanka blebeću „ohrabrenja“ da Srbija samu sebe uništi i takva uđe u „raj“ zvani EU. Srpski kompradori javno blebeću i brabonjaju o „velikom uspehu“ koji su postigli dobijanjem večite kandidature za članstvo u EU, plaćenom srpskim glavama i srpskim teritorijama, i gde nigde ne možete pročitati niti čuti da je istovremeno Kosovo dobilo Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju EU. Dok se predstavnici „prosrpske“ vlasti između sebe ljube i čestitaju na praznoj ljušturi evropske kandidature, dotle srpskom narodu zvone posmrtna zvona.
Ponedeljak 10.09.2012.20:04
Sada i SNS kopira Đinđića. Pa naravno da je Nemačka ta koja kroji kapu u Evropi. Sa njima treba sarađivati, samo paziti da ne damo više nego što je potrebno.
Ponedeljak 10.09.2012.20:23
Za ministra odbrane Vucica kazu da nije sluzio vojsku, i nikad nije objasnio kako je uspeo da je izbegne. To je jedan prevrtljivac, ukratko pizda od coveka, dovoljno ga je videti na nekoliko slika - neki PLAČKO. Nemacka je uz Vatikan daleko najveci neprijatelj Srbije, sve od pocetka ratova 1991. Podrzavala je najdirektnije sve one sto su ratovali protiv Srbije, Hrvate, muslimane, Siptare. Sad radi na odvajanju Vojvodine. Zanimljivo skoro sve investicije Nemacke su u Vojvodini - oni su poznati da planiraju unapred, ali ni njima svi planovi ne uspevaju, nekad zinu previse.
Ponedeljak 10.09.2012.21:24
Ta zemlja i narod su urodjeni neprijatelji Srba i svega sto je srpsko ! Daleko im kuca...!!!! Kako neko moze da bude tvoj partner, a njihova armija ti okupira dio teritorije ! Vucko je pokazao u pravom smislu sta znaci biti politicar danas u Srbiji, mijenjati misljenje iz dana u dan u skladu vlastitih interesa, bez vizije i plana za buducnost nacije ! Nemam rijeci razocarenja ! Radi na tome da pozalimo Borisa i zuti kartel !
Ponedeljak 10.09.2012.21:43
Slazem se. Pogledaj ako vec nisi, intervju sa francuskim generalom Pierre Marie Gallois, govori o ulozi Nemacke. Imaju titlovi i na srpskom i engleskom. http://www.youtube.com/watch?v=_XJL5x-Xq6c Kaze da je Nemacka jos 1970-tih planirala da unisti Jugoslaviju, kazni Srbe, da ih rasturi. Sve se radilo po tom scenariju, Nemci planiraju dugo unapred. Antisrpska propaganda je tamo oduvek jaka.
Utorak 11.09.2012.07:39
Imao sam priliku upoznati covjeka, imam sve njegove knjige koje je napisao vezano za rat na prostoru ex-YU, i iraka ! Bio je u Beogradu za vrijeme bombardovanja Srbije i rekao da se u tom trenutku srami sto pripada jednoj naciji, Francuzima. On je njihov " otac " nuklearne odbrane ! Velik covjek ! Ali nisam pogledao taj intervju, hvala na informaciji, pozdrav !
Ponedeljak 10.09.2012.20:50
Ako ste pametni - onda su ovo pametni potezi ....! Ako ste stvarno zapeli da udjete u EU .... e onda ........

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)