Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 10.09.2012.
12:33
D. N. P. - Z. M. - Vesti A
Samo dva dana nakon što je na čelu Kfora Nemca Erharda Drevsa zamenio njegov zemljak Folker Halbauer, general koji se specijalizovao za "blickrig" i brze operacije, komandant Komande Kopnenih snaga austrijske vojske Ginter Hefler predao je prekjuče, na prigodnoj svečanosti u Suvoj Reci, kamp Kazablanka tamošnjim lokalnim vlastima.
Ponedeljak 10.09.2012.12:41
Dao Bog da eu zivi u bratstvu i jedinstvu sa Amerima,kao sto smo mi ziveli.Svako zlo ima svoj pocetak i kraj.
Ponedeljak 10.09.2012.12:50
stigao jos jedan fasista, a nasa vlada se i dalje uvlaci zapadu u dupe..izgleda da su se i ovi prodali,Vucic sve slini oko americke ambasadorke i prima poklone,nikolic se ubi da nam objasni da ne traze od nas ono sto traze a dacic samo nastavlja ono sto je i dosad radio..vrlo razocaravajuce, zar je moguce da u ovoj zemlji nema vise ponosa i patriotizma!?
Ponedeljak 10.09.2012.14:01
Srbija mora jasno da da do znanja zapadnim silama da će sa vosjkom i žandarmerijom ući u severni deo Kosova, da zaštiti narod. Neće oni više moći da bombarduju Srbiju, Skloniće oni Kfor i Euleks i doveti, ako već nisu, pse rata kao u Libiji i Siriji. Zato mi moramo biti spremni i već sada se početi pripremati za pomoć iz pravoslavnog sveta.
Ponedeljak 10.09.2012.15:35
Samo onaj ko nije bio na Kosovu i Metohiji u poslednje vreme,ne zna da tamo postoji samo jedan duh...i to duh jedinstva i postoji samo jedan slogan,a to je:"Odavde nema nazad"! Ovi kerovi su i pre pokušavali svašta,pa nisu uspeli u tome,pa neće ni ubuduće.Ono što je najvažnije je da se mi ovde...u ostatku Srbije pripremamo,da kad "kucne" čas...spremno krenemo u oslobađanje okupirane teritorije.Za ove fašiste-osvetnike ne moramo brinuti,jer su Srbi dole odlično organizovani i kao takve ih niko ne može primorati na prihvatanje šiptarsko-terorističkih kvazi-institucija! Srbija će biti večna...samo dok su joj deca verna.A na KiM...jesu!
Ponedeljak 10.09.2012.18:26
"Luif smatra da nerešeno pitanje severa Kosova, ali i nepriznavanje nezavisnosti od strane pet članica EU sprečavaju razvoj Kosova." Само замените реч "развој" са "окупацију" па ће те јасно схватити шта је фашиста хтео да каже.
Ponedeljak 10.09.2012.21:20
Gde su nasi placeni politicari, zasto i dalje dozvoljavaju da neprijatelji Srbije uporno koriste zamenu teze i govorekako je "nerešeno pitanje severa Kosova problem". Kada ce na svim sastancima govoriti da je jedan jedini problem separatizam na Kosovu. Ali im je to zapad zabranio i da pominju bilo gde. Pokusajte da nadjete neku izjavu nasih politicara da je problem terorizam i separatizam siptara. Ne, i oni samo spominju probleme Srbe sa severa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)