Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Nedelja 09.09.2012.
20:29
Beta A
Nepoznate osobe pucale su danas na šestoricu Srba iz sela Pasjane kod Gnjilana dok su skupljali drva, a tom prilokom oštećena je kabina njihovog traktora, izjavio je jedan od napadnutih Srđan Ilić.
Nedelja 09.09.2012.20:36
KFOR-a nigde kad treba zastititi srbe . Ali zato ih ima u velikom broju veceras u juznoj Mitrovici, verovatno ce i oni nocas malo pucati na Srbe .
Nedelja 09.09.2012.20:50
SRBI GASE POŽAR, KFOR BLOKIRA ALTERNATIVNE PUTEVE Dok se meštani Leposavića , vatrogasci i radnici odeljenja za elementarne nepogode bore sa vatrenom stihijom pripadnici Kfora blokiraju altrnativne puteve koje Srbi koriste za odlazak u centralnu Srbiju. Kako je rekao član Opštinskog veća Leposavića Bojan Jakovljević ,Kfor je tokom popodneva blokirao alternativni put koji preko sela Košutica i Tušiće vodi do Raške, i sve se to dašava dok požari bukte i prete da ugroze kuće u zaseoku Đurići iznad Sočanice.
Nedelja 09.09.2012.20:50
„Čudna je podudarnost između pozara kojih je u poslednjih nekoliko dana bilo desetak u opštini Leposavić i zatvaranja altrenativnih puteva, rekao je Jakovljević i dodao da je linija na kojoj su požari izbili ista ona kojom se kreću helikopteri Kfora“. Prema njegovim rečima meštani su juče videli da su vojnici iz helikoptera izbacivali takoznane „mamce „ i sumnjaju da su sa njima i izazvali požare.
Nedelja 09.09.2012.20:51
„Sve što se poslednjih dana dešava na severu Kosova i Metohije, uključujući i bombaške napade u Leposaviću i Zvečanu i pucanje maskiranih lica na vozila KPS-a i Euleksa, deo su istog scenarija da se sever Kosova prikaže kao kriminalizovana sredina kako bi to bio alibi za upad zdrženih albanskoh snaga zajedno sa Kforom i Euleksom“, rekao je Jakovljević. „Cilj im je da porobe sever Kosova i Metohije a tome u prilog ide i današnja izjava Bajrama Redžepija da neće dozvoliti direktoru Kancelarije Vlade Srbije Aleksandru Vulinu da uđe na Kosovo“, rekao je Jakovljević i dodao da je to još jedan pokazatelj da albanska strana želi, ne samo da porobi sever Kosova već da Srba u pokrajini više nema“ .
Nedelja 09.09.2012.21:17
UGROŽENI DALEKOVODI KOD LEPOSAVIĆA Četiri sela u opštini Leposavić Vuča,Crveni, Grkaje i Duboka ostala su večeras bez struje zbog požara koji od juče besni na ovom području. Član Opštinskog veća Leposavića Zoran Milojević rekao je „da vatra preti da zahvati dalekovode i da svi napori meštana, vatrogasnih ekipa i mehanizacije koju koriste ne daju rezultate jer je teren nepristupačan a vetar koji duva raspiruje vatru. „Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohije Aleksandar Vulin na stalnoj je vezi sa nama i pomaže nam da se što bolje organizujemo u gašenju požara, rekao je Milojević i dodao da su im večeras u pomoć pristigle vatrogasne ekipe iz Kosovske Mitrovice.
Nedelja 09.09.2012.21:18
Meštani ove najsevernije kosovske opštine sumnjaju da Kfor podmeće požare u njihovoj sredini i tvrde da su posle nadletanja helikoptera i izbacivanja takozvanih „mamaca“, požarom zahvaćene velike površine šuma i niskog rastinja u selima iznad Sočanice. Izvor TV Most.
Nedelja 09.09.2012.20:37
Ovakve vesti tesko da mozete da nadjete na srpskim elektronskim medijima! Valjda zbog "NORMALIZACIJE" odnosa! Srdjan Ilic je nas zemljak, poljoprivrednik, pacenik kome njegova sopstvena drzava malo paznje pridaje. Tako on, sta ce, nastavlja sa skupljanjem ogreva i pod kisom siptarskim metaka. Medjutim, nevolja je kada isto to radi nasa vlada - Siptari pripucaju, ona "skuplja drva". Siptari opet pripucaju, Vlada Srbije prilegne, pa se podigne da nastavi sa skupljanjem drva. Siptari sada vec pucaju na sve strane, a Vlada Srbije drvi li drvi.. !!!
Nedelja 09.09.2012.20:38
Au tek iz trećeg puta ste shvatili da na vas pucaju. Kada nema ko da vas štiti,morate sami sebe,naoružajte se i vi koliko možete i čuvajte.Nema druge,osim da krenemo dole sa vojskom ,ali kojom kada ni nju nemamo, trenutno.
Nedelja 09.09.2012.20:42
Kuce srba na jugu Kosmeta se redovno pretresaju u potrazi za oruzjem . Ranije je to radio KFOR a sad ROSU .
Nedelja 09.09.2012.20:56
Nama rat ne gine.Evo šta kaže Soroš. Evropska kriza ulazi u novu fazu, koja će odlučiti sudbinu EU, a to zavisi pre svega od političkih odluka, koje će države članice u narednim mesecima morati prihvatiti.Budućnost EU biće potpuno drugačija. Evropa koja će nastati posle krize biće suprotnost demokratiji. Postojaće jasan hijerarhijski sistem, oblikovan po principu obaveza, a ne doborovoljne saradnje kao dosada.Činiće ga dve vrste država: zajmodavci i dužnici, a igru će voditi ovi prvi. Pošto će države koje uzimaju kredite kako bi došle do kapitala zajmodavaca to skupo plaćati, razlike u razvijenosti država se neće smanjivati već produbljavati
Nedelja 09.09.2012.20:58
Znači.sve više će rasti jaz između siromašnih i bogatih ,sve više će se zaduživati kreditima da bi vratili kredite ,zapadati u sve dublje dužničko ropstvo sa sve većim nezadovoljstvom koji će rasti zbog nemaštine koja tek nadolazi u zemljama i jedino se može rešiti kako ? RATOM..i to za najviše 3-5 godina. Nema drugog načina,svaki rat je počinjao sa krizom a mi se moramo okrenuti Rusiji ako želimo da opstanemo.
Nedelja 09.09.2012.20:45
Koja crna vojska kad nam ministar vojni brine o Zvezdi i koji ce gde hamer da posalje manekenima da se paradiraju i plase decu po Srbiji ono sto je valjalo poslali su u Hag treba nam samo jedna grupica Diverzanata i nista vise ali i to nema ko da nam posalje BRUKE IZDAJNICKE
Nedelja 09.09.2012.20:41
Gos Ministre sto neposaljes Zandarmeruju dole kod nas da malo i ovde Paradiraju i te Hamere isprobaju vec se setate skupa od vezbe do vezbe i pricas bajke kako smo ojacali put ka Evropi u koju crnu evropu mi da idemo kad ni svoju kucu i zemlju nemozemo da branimo mislio sam da si nesto naucio od biseg pokojnog Predsednika BRUKO JEDNA
Nedelja 09.09.2012.20:56
Ubrzo stizu pregovori, nece vise biti pucanja, bice bratstva i jedinsva.
Nedelja 09.09.2012.20:57
Pa šta će nego da pucaju. Ko im brani. Pucaće oni sve dok ne očiste Kosovo od Srba. Možda je i bolje tako, jer kad budemo udarili po njima, da naši ne stradaju.
Ponedeljak 10.09.2012.02:03
Pa dokle vise???hoce li zemlja Srbija uraditi nesto???maa svi ste vi isti bre!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)