Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 06.09.2012.
13:03
J. L. Petković - Vesti A
Izjavu predsednika Evropskog parlamenta Martina Šulca da je za priključenje EU neophodno međusobno priznanje Beograda i Prištine, brže bolje potrčali su da ublaže briselski zvaničnici. Tako evropski komesar za proširenje Štefan File podseća da su "šefovi država EU u decembru doneli zaključke o vidljivom razvoju odnosa i održivoj normalizaciji, a ne o potrebi priznavanja".
Četvrtak 06.09.2012.13:11
ko sto smo vec apsolvirali pa bogami dva fakulteta smo mogli da zavrshimo za to vreme , od eu nema nista jer eu trazi da se tkzv kosoVO repuBljiK prizna , pojurili u strahu da se narod serbski ne uskomesha jer i dalje ima onih koji veruju u bajke i eu i kosmet, zakljucak nema leba od eu ovo gluvarejne odgovara samo onima koji su na vlasti ,strankama , tajkunima, bankarima i birokratima.. ima nesto i pozitivno svako juce je bolje od sutra tj zivimo ovaj zivot punim plucima jer ce sutra biti jos gore ...
Četvrtak 06.09.2012.13:34
Sta ste navalili na ovu "svetsku senzaciju" sto je rekao Šulc, samo dibidus prava budala to nije znala jos odavno. Ono njihovo ( i nasih podrepasa) , Samo KPS, samo sudstvo, samo ministarstva, samo vojska, samo medjunarodno predstavljanje, samo carine, samo . . . A kako drugacije izgleda jedna drzava nego tako. Samo joj fali priznanje u UN. ALI, od nas niko ne trazi priznanje, i tako rade sta hoce dok je nas ovakvih. Nikad mi nije bilo jasno zasto ne mozemo da se obracunamo sa nasim lopovima, tajkunima, parazitima,korupcijom i bez ulaska u EU. Izgovor za budale, "EU je uredjena pa cemo se osloboditi svih nabrojanih kad udjemo".
Četvrtak 06.09.2012.13:52
SULC JE ISKRENIJI OD SRBIJANSKIH POLITICARA ! ON NIJE REKAO STA MISLI, NEGO JE DAO IZJAVU NA BAZI SVIH DUGOGODISNJIH PREGOVORA SRBIJE SA EU !
Četvrtak 06.09.2012.20:50
Шулц и остали из ЕУ се више од деценије сатраше то говорећи, а хипнотисана југословенско- комунистичка гомила предвођена црвеном буржоазијом и њеним потомцима фанатично понавља ''ЕУ нема алтернативу''. Америчка колонија већ 60 година, која се сада зове ЕУ, је Србији наменила улогу своје колоније и сулудо је ишта више очекивати од њих. Међутим, њима не замерам толико, колико нашим политикантима који то јасно и гласно не кажу. Истина, Вељи понекад излети, па и ДСС то говори, али мало је то наспрам фанатичне и запенушане пропаганде југословенско-комунистичких кадрова ''ЕУ нема алтернативу''.
Četvrtak 06.09.2012.16:40
Brisel je okrenuo Srbiju ka Rusiji još tamo 2008. godine i još više je udaljio od njihove agende proširenja svojim vlastitim licemjerstvom i cinizmon. Ovakva EU nikad neće zaživiti u svom punom kapacitetu, jer stvari nisu kakve su bile prije 5, 6 godina. Najgluplja je ideja odreći se dijela svoje teritorije zarad kojekakve nadnacionalne zajednice država jer ona u suštini nikad neće biti stvorena, ovo zadnjih 10 godina je njemačka prčija koju su prvi kao takvu okarakterisali oni mrski dvolični Britanci. Lažni prosperitet se može vidjeti npr. u jednoj Grčkoj koja je puno duže u EU pa je opet u bankrotu, a izlaza nema, osim možda američki kontrolisanih rejting agencija.
Četvrtak 06.09.2012.17:05
Погледајте на YT : Дејвид Ајк - Порекло и агенда ЕУ. Све објашњено, од почетка до краја. Ко после тога буде заговорник уласка у ЕУ, тај је малоумна, поремећена, болесна... глиста.
Četvrtak 06.09.2012.20:58
nista novo,svako pametan je dosad shvatio da od eu nema nista i da su nam to neprijatelji koji nam konstantno rade o glavi!
Četvrtak 06.09.2012.21:26
EU..... je Americka bolesna kolonija.... Jasno je kad se vidi kakav odnos ima prema EU .... V. Britanija ,koja je izmislila kolonijalizam ... (teritorijom je u EU ,ali ....!!! )

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)