Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 01.09.2012.
13:21
Blic A
"Ubio sam lenjivca jer nije bio sposoban da živi i izdržava moju ćerku Eriku i unuka Luku. Samo je jeo i spavao", rekao je na prvom saslušanju Karl Spoeri, koji je u američkoj državi Ilinois tukao do smrti Srbina Bojana Žigića (26).
Subota 01.09.2012.13:51
Kako je bio lenj, ako je vozio kamion po 12 sati dnevno? Po kriterijumu lenjosti tog amerikanca već mnogi ljudi ne bi bili živi. Možda i ja među njima.
Subota 01.09.2012.14:03
To je ono americko. Prema strancima se odnose kao prema robovima a i siguran sam da nije bio srecan sto mu je zet srbin. Svi mi znamo sta oni misle o nama i kakvu sliku zapad ima o Srbima. I to da su jedan od glupljih naroda sveta je naucno dokazano. Ovaj nije hteo da mu bude sluga pa je zato i fasovao a zasto mu nije vratio se isto zna. Pravi Srbin nikada nece da krene na nekog i svoje familije!!!
Subota 01.09.2012.18:29
Nažalost, moram da te otsetim da se i među nama događaju slične, tragične porodične tragedije, koje nam ne idu na čast. hteli mi / ti to da priznamo ili ne, ali đivot nas demantuje. Ne prođe ni po neka sedmica dana, a da u novinama ne osvane, od policije zvanična vest o čedomorstvu, pa sin pucao na oca, očuh silovao pastorku, majka podvodila ćerku, prodali dete u belo roblje, ubio sebe, ženu i dete... Prema tome nismo ni mi Srbi /tzv nebeski narod / imuni i bezgrešni od najtežih krivičnih dela, pa čak i ovih unutar porodice, da bi smo sa anđeoskom nevinošću mogli da komentarišemo postupke drugih, uz moje normalno gnušanje nad zlodelom u kome je jedan naš Srbin brutalno ubijen !
Subota 01.09.2012.18:34
Svestan sam da sve ovo bolno zvuči uz ponosnu časnost srpstva, ali nažalost surova istina nas gleda u oči. Moramo i mi nju, a ne da savijamo glavu očiju uperenih u tuđe dvorište kao da se u našem ništa ne događa !
Subota 01.09.2012.19:04
Evo i svežeg naslova iz našeg atara - "Mladića oteli, silovali...." , a nije se dogodilo u Americi, vež tu oko nas. Nažalost
Subota 01.09.2012.19:01
Pokojni Bojan je pogresio sto se vezivao sa idiotima. Nastrana americka familija ga je unistila. Sa njima se netreba zeniti oni su bolesni i izopaceni kao nacija. Ako ima neki dobar i posten covjek to je izuzetak. Amerika je bolesna i ako Bog njima oprosti onda ce se morati izvinjavati Sodomi i Gomori kako rece jedan Americki Svestenik. Amerika je drugo ime za zlo (nazalost).
Subota 01.09.2012.19:23
Pa kako onda u tom "zlom sengrupu" svetsku slavu i poštovanje ostvariše Nikola Tesla, Milutin Milanković, brojni naši profesori na američkim univezitetima, pa Divac, Jarić, Mila Jovović, Rade Šerbedžija, Marina Abramovič / ako znaš ko je !?/ i ini drugi, večno se pretstavljajući kao Srbi !
Nedelja 02.09.2012.07:14
Sto se tice Nikole Tesle koji je bio toliko slavljen i postovan od amerikanaca da je umro u bijedi vise gladan nego sit u hladnoj hotelskoj sobi, sam ko ker. E to je ta slava i postovanje o kojem ti govoris a ta ista amerika mu je uzela sve i stvorila basnoslovno bogastvo bas njegovim izumima od kojih on nije imao skoro nista. Milutin Milankovic za svoj epohalni rad od amerike je dobio shta? Divac, jaric su tim istim NBA timovima napravili milijarde pa red bi bio da se i njima da koja para. Ko je tu na kome zaradio prijetelju? Rade Sherbedjija koji u svojoj filmskoj karijeri u americi igra likove psihopata i manijaka sa ruskim akcentom (uglavnom glumi nastrane sociopate) nemoze se pohvaliti
Nedelja 02.09.2012.07:18
nekim milinskim ciframa a u isto vrijeme filmovi u kojima on glumi zardjuju basnoslovne sume. Pa ko tu koga iskoristava? Gdje su Teslini milioni koje je zaradio u USA, Gje su Pupinovi Milioni? E moj junace u Americi se dobije shargarepa a sve stoti daju na ovaj ili onaj nacin ce ti uzeti. I jos nesto tamo niko nikog ne postuje nego ga miluje po ledjima dok ga iskoristava a kad vise nemoze da ga iskoristava onda ge i ne poznaje e pa to se desilo Tesli i mnogim drugim bas u toj americi,

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)