Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 26.08.2012.
05:48
Večernje novosti A
Posle više godina mlakih kontakata Srbija je napravila zaokret u vojnoj saradnji sa Ruskom Federacijom. Moskva može da pomogne u plasmanu našeg oružja na tržišta koja nam nisu dostupna.
Nedelja 26.08.2012.06:05
Шутановац је прошлост.Војску нам је осиромашио и уништио одбрамбену моћ државе.Време је за јачање војске.На тај начин они који имају територијалне претензије према нашој земљи,добро ће размислити да ли им се исплати било каква авантура.Шиптарима ће бити јасније шта им је очекивати када окупатори српске земље оду. Интересантно ће бити како ће реаговати ЕУ и Америка.Надајмо се да ће покушати на неки начин појачати улагања у Србији како би код народа,пре свега,ојачали подршку ЕУ интеграцијама.
Nedelja 26.08.2012.08:08
Tacno se vidi razlika , kako se ova vlast odnosi prema drzavi,a kko prethodna. Ds se samo bogatio i slabio moc drzave, dok SNS ide ka jacanju nase snage kao drzave. Hvala dragom Bogu da odose petoklonasi.
Nedelja 26.08.2012.11:14
Oružje je za odbranu i na to imamo sva prava, kao i svaka druga država. Možemo da biramo saveznike, a neprijatelje mi ne biramo, oni sami se samo određuju. Tvoj komentar je vrlo podrugljiv i zlonameran, ali dobro, to nas još više učvšćuje. Od Albanaca zavisi kakav će biti odnos s njima, jer Kosovo je nešto što se ne može tek tako ostaviti. S Mađarima mi nemamo nikakvih problema,a ni oni s nama. Mađari su kulturan narod, a ekstremisti i nezadovoljnika ima na sve strane. Čak ni u Raju ne bi bili mirni.
Nedelja 26.08.2012.11:19
Mister Faaaqqq, zašto si toliko opsednut sa Srbima i Srbijom. Ako si Hrvat, onda se seti kakva je dreka bila za malo mora uz granicu sa Slovenijom i još veća kuknjava za Prevlakom. Ovo ti pišem da razmisliš šta bi bilo da je Kosovo katolička zemlja s katoličkim crkvama i manastirima tj. da je to Hrvatska zemlja? Meni tvoj odgovor ne treba. On je potreban tebi i tvojoj savesti. Ako si Bošnjek, onda budi siguran da vam ni od Republike Srpske ni od Srbije ne preti nikakva opasnost. Nemate razloga da nas napadate, a ni mi vas. Nadam se da će Srbija uskoro biti svima uzor kao dobro organizovana država sa jasnim ljudskim pravima i zakonima koji se primenjuju.
Nedelja 26.08.2012.11:24
. . . obično ne komentarisem komentare dopisnika, ali šizofrenično lupetanje dopisnika sa isto tako šizofreničnim codom FAAAAAAQQQQQQQ, je jedna apsolutno odvratna rasistička provokacija, kojoj prpada samo ignorancija i prezir. Živojin Dacić
Nedelja 26.08.2012.11:45
Još bitnija stvar, pored grupe "Striži" dolazi MiG korporacija sa avionima MiG-29M2 što je slično sa MiG-35, i dolaze sa AN-12. Čim dolazi korporacija sa svojim avionima to je znak da žele da se predstave potecijalnim kupcima. E, i ko više gura ovog Simića da on nešto komentariše. Majke mi pun mi ga je klinac i njega i EU i Brisela. Prestanite sa DS medijskim spinovanjem gde komentarišu samo NATO i EU lobisti. Nego šte nego ćemo na vojnom planu da sarađujemo sa Rusijom. Šta treba, da poslušamo onog šuntavog balvana i kupimo zastarele F-16 kojima mora da de radi kompletan remont za godinu dana. Tako su Ameri smestili nekoj sirotinji, zaboravih koja zemlja. Dali im falične 16-te.
Nedelja 26.08.2012.15:22
Opet ovaj Faaaqqq ali sada kao t-o-r-c-i-d-a. Prepoznatljiv je, a velikim slovim piše, jer viče na nas. Zapenio se kao da ima besnilo. Mi Srbi se radujemo saradnji s Rusima, a šta tebe prijatelju žulja. Drži se svoga Avnoja, jer imate Titovske i komunističke granice. Niste morali ni da vodite rat. E, nije baš tako, rat se nije vodio radi granica, nego da se proteraju Srbi. Ajde, reci, kakva bi bila Hrvatska da nije bilo rata? Pa nacionalisti nisu hteli Hrvatsku bez rata. Hteli su svoju 'NOB' i borce i Hrvatsku bez Srba, da bi tako postigli vekovni san. Sada se trebate bojati samo bele kuge.
Nedelja 26.08.2012.18:44
Što mora baš da bude oružje? Svaka puška napravljena da nekada opali, svaki metak je napravljen da bude ispaljen u "metu". Sama namena oružja je loša, posledica ne može biti nirvana.
Nedelja 26.08.2012.19:44
Ni jedna sila nije do veka vladala! Amerima kada dosadi Kosovo, pustiće Srbe da vrate svoju teritoriju. Kidaćemo ih kao kerovi, zubima... kao besni psi!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)