Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 23.08.2012.
16:10 >> 18:52h
Beta A
Načelnik Kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković ocenio je da su današnjim uklanjanjem barikade u selu Zupče "međunarodna zajednica, Kfor i Euleks pokazali da u ovom trenutku žele incidente na severu Kosova i Metohije".
Četvrtak 23.08.2012.16:19
A jeste...napasce vojnike sa cime?..kamenjem?....provociraju..moze im se...nauruzani do zuba....lepo molotov koktele u ruke pa na njih...
Četvrtak 23.08.2012.16:20
PONASAJU SE OKUPATORSKI ! NEMA NI JEDNE NORMALNE ZEMLJE U TOM NATO SAVEZU ! VALJDA CE DOCI I NASIH PET MINUTA !!!!
Četvrtak 23.08.2012.18:10
Налетећу им ја у бришућем лету, нек се мало стрпе жабље изелице.
Četvrtak 23.08.2012.16:59
Зар' се не сећају кад нису смели да провире а камоли прођу кроз Митровицу џипом или аутом? :) Сваки који је покушао да прође зна се како је завршио, са великим оштећењима. Ко каже да не смемо поново то исто да радимо? Ко су они да се шетају по нашем Космету? Отићи ће и они некада, даће Бог. Зна се добро чији је Космет.
Četvrtak 23.08.2012.17:03
Стара изрека каже да ничија није до зоре горела, неће ни ваша. Кад се повуку назад, Космет треба свим силама ослободити. И ко год и где год напише или каже да је све готово, тај се вара или није Србин. А ако Србин то напише, онда таквог Србина никада нећу разумети, тај може слободно веру да промени, као што су кукавице мењале веру. Сутра не дај Боже да искрсне нешто са Војводином или било којим делом Србије ја ћу бити тамо. Живела Србија, најлепша земља на свету.
Četvrtak 23.08.2012.17:10
Српску земљу ослободити и по цену новог бомбардовања и никада је више душманину не препустити. Нека тад пишу да ли смо ХРАБРИ или нисмо и да ли СМЕМО да кренемо или не. Србин се никада у историји није повлачио и предао. Ако окупатори толико желе проблеме, чик нека дозволе у својим земљама отцепљење територије. Никада неће знати шта значи одузети некоме територију док то исто не осете на својој кожи, а Космет није благо речено ''само територија'', Космет је нешто посебно. Довољно је обићи цео, видети ту лепоту, природу, манастире... Отићи бар једном на Газиместану и тако даље...
Četvrtak 23.08.2012.17:21
Odgovor Nemačke i NATO-a na dogovor Vučića u Rusiji o vojnoj i ekonomskoj saradnji između Rusije i Srbije. Ne treba nasedati na provokacije, već sačuvati hladnu glavu. Videćemo koju igru igra nova vlast u Beogradu, da li zaista pravi zaokret ka Rusiji, ili samo kao jeftina prostitutka tvrdi pazar. Vidite, Nemačka itekako hoće da sarađuje sa Rusijom, i ne samo ona, već mnoge evropske zemlje, ali to ne dozvoljavaju maloj koloniji Srbiji. Ona mora i dušom i delom da bude pokorna Zapadu. Ovo je poruka da će se svaka samostalna poltika van zapadnih centara moći kažnjavati udarcem u uvek otvorenu ranu.
Četvrtak 23.08.2012.18:06
AKO BUDEMO SAMO ISKRENI SA RUSIJOM I NE GLUMIMO SIBICANERE, ZAPAD MOZE DA NAM GA ....!!! SPREMNI SU DA NAM POMOGNU, ALI TRAZE TRANSPARENTNOST, HOCE DA ZNAJU GDJE IDU PARE ! ZAPAD NIJE BRINIO, JER JE BILO POLA VAMA, A POLA OSTAJE NAMA, A DUZNI STE 100% !!!!
Četvrtak 23.08.2012.19:33
Veliki pa heroji Talijani, poznato je njihovo herojstvo! Zaboravljaju oni šta je bilo tu u vremenu 1941-1945. Mislim da je vreme da se i KFOR-u pokaže malo gde im je mesto! Srbi su na Kosmetu kod svoje kuće...ova banda ne!
Četvrtak 23.08.2012.20:05
јесу јаки жабари на голорук народ идете ајде дајте им оружје у руке па да видимо који ће смет да промоли нос из касарне
Četvrtak 23.08.2012.22:54
Prvo ovaj momak sa nikom ONAJ_AVRAM nema pojma o Moskopolju prvo ti si pomesao i vekove i godine.Moskopolje ili Moskopolis je bio Cincarski grad i nije tacno da su Cincari "lepo ziveli" tamo vec su bili stalno pod presijom.Jer da im je bilo lepo u Albaniji nebi bezali u Srbiju.Postoji jedna stvar koja fascinira to je jedna socioloska tema za istrazivanje za psiholpgoge.Svi pljuju Srbe a kad zagusti svi beze u Beograd.Kad su jevreji napustali Sarajevo 90 godina bezi u Beograd a ne u Zagreb.kad su bezali iz Pristine opet Beograd,isto je i sa Cincarima koje jako cenim al ti ga pretera jel to sto pricas nije tacno.Drugo vezujes unistenje Moskopolisa u pogresni vek on je unisten u XVIII veku.
Četvrtak 23.08.2012.23:01
Moskopolis je unisten u XVII veku a ne u II Svetskom ratu!?Unistaio ga je Ali Pasa Tepelan Janjijski.Jedan zlotvor.Grad je bio jak trgovacki centar imao je i Universitet na kome je cak i Dositej Obradovic predavao.Znaci nisu opet Siptari bili ko predavaci vec Srbi.U Moskopolisu je stampan prvi srpski recnik"TETRAGLOSON" od Hadzi Adamija mnogo godina pre VUka Karadzica.Siptarsko pleme Klimenti kje je zivelo u okolini i koje je bilo pravoslavno,izgleda da je bilo zaduzeno da cuva grad.Ali Pasa Janjijski je pobio skoro i poklao celo pleme.Klimenti su odveli Dositeja Obradovica i pokazali su mu mesto koje se zvalo pazite dobro"Doprapolja" on se iznenadio.Oni su rekli da su u rodu sa Srbima.
Četvrtak 23.08.2012.23:05
Cincari su postali deo Srpskog nacionalnog korpusa i doprineli kulturi srbije zato bilo kakvo svadjanje Srba i Cincara je apsur sto mozda Albanci zele.Cincari su vlasko pleme a i Srbi sebe narocito Dubrovacki nazivaju Vlasima cak i u Delimilovoj hronici jedno od imena Vlah a to je mnogo pre turaka.Drgio gospodn predsednik rumunije Basesku nije uzalud rekao"Rumunija ima samo 2 prijatelja Srbiju i Crno more"(nezaboravite da je do kraja XVIII veka slaveno-srpski jezik bio sluzbeni jezik u Rumuniji i kako u administraciji tako i u crkvi.Cak je i na grobu Vlada Cepesa ispisano cirilicom slaveno-srpskom.Cincari su doprineli kulturi Srbije i ne svadjarte Srbe i Cincare.
Četvrtak 23.08.2012.23:09
Prostestujem zbog insinuacija da se posvadjaju Cincari i Srbi .jel su Cincari doprineli kulturi Srbije.Mozda Ausditorijumu nije poznato ali cincarskog porekal su bili i jesu:Jovan Jovanovic Zmaj,Branislav Nusic.Tasko Nacic,Nikola Kojo i mnogi drugi.Hvala vestima sto imaju najbolji Forum jel direktno bez cenzure idu komentari citalac.To s ezove Sloboda govora.Ziveli i u zdravlje bez zlih misli.
Četvrtak 23.08.2012.23:52
U pravu si za sve+ ali grad jeste unisten tokom 2 svetskog rata 3 puta...2 puta zbog italijana i 1 zbog Bali Kombater ili kako se vec djavola zovu....Albanci verni nacizmu stvoreni u krugu SS jedinica

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)