Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 22.08.2012.
18:39
Kurir A
Strip “Ovčara: Krik u noći” koji je od 2008. godine pravi hit u Hrvatskoj, a u kome se govori o navodnim srpskim zločinima nad hrvatskim zarobljenicima u logoru “Ovčara”, mogao bi da postane obavezna lektira u svim hrvatskim školama.
Sreda 22.08.2012.18:48
Камо среће да је то истина па и нека трују децу, него није... Супротнио је.
Sreda 22.08.2012.20:03
A zamisli da su onih, jadnih 700.000 iz Jasenovca ikada dobili sansu da budu scenografi stripova (mozda i filmova). Da li iko u Hrvatskoj misli da ce njihovih par hiljada zrtava (bilo ih je) biti isto vredni kao Jasenovac? U ovom ratu su se zlocini dogadjali na svim stranama (ko je imao vise prilike, vise je i koristio) ali, neljudski je prepoznavati samo svoju bol. Mislite li da Srbe, Zidove, Cigane manje boli? Mislite li da njihove majke manje boli gubitak, oca, sina, kcerke, brata, sestre nego sto vas boli? Pogotovu na takav nacin, po cemu se Ustase bile svetski poznate! Niste dobili ni 1% koliko ste zla napravili. I necete nikad. Ali se opasuljite i shvatite da ste mali...mali, mali...
Sreda 22.08.2012.21:41
ne brini se neko ce vec uradit isto kao sto su oni za navodnu ovcaru tako ce morat da se uradi nesto o tom slucaju mada nemora se jer svi znamo sta su radili zutokljunci
Sreda 22.08.2012.20:38
A osim toga, drage Ustase, nikada niste imali mooda za 1 na 1! Uvek vam je trebao neko da vam drzi ledja (Austrougarska u prvom, Hitler u II Svetskom ratu, Madlen Olbrajt i Klinton u zadnjem). Ali, jeste li sigurni da je i poslednji? Mozda se karte tako promesaju da vam ni Jadran nece biti dovoljan za bezaniju. Mislite da je to utopija? Samo tako nastavite....Mnogi od nas ovde nece doziveti da vide, neki hoce, ali dominacija USA svetom je blizu kraja!
Sreda 22.08.2012.20:48
Ta ajd sad , šta je tu je , budala nikad dosta . Srećom da vaki morona svaki normalan Hrvat osuđuje . Tema opšte nije za decu , jebo ih strip . Ajd croasani nešto pametno za decu napravite , oslobodite se srpskog sindroma .
Sreda 22.08.2012.20:58
A osim toga, drage Ustase, nikada niste imali mooda za 1 na 1! Uvek vam je trebao neko da vam drzi ledja (Austrougarska u prvom, Hitler u II Svetskom ratu, Madlen Olbrajt i Klinton u zadnjem). Ali, jeste li sigurni da je i poslednji? Mozda se karte tako promesaju da vam ni Jadran nece biti dovoljan za bezaniju. Mislite da je to utopija? Samo tako nastavite....Mnogi od nas ovde nece doziveti da vide, neki hoce, ali dominacija USA svetom je blizu kraja!
Sreda 22.08.2012.22:26
o cemu vi pricate pa dobro se zna kakvi zlocini su tamo napravljeni zar mislite da su jasenovac i sve one gadarije koje su ustase napravile razlog da se napravi ovcara,da se ubije decak od 14 godina da se trudnu zenu ubije.sve su to napravili lokalni srbi sa sajmista a imate svedoke po srbiji koji su sami govorili o tome svedok pokajnik boro krajisnik koji je palicama mrskao glave.sramota je skrivati istinu i to jos pravdati njihovim zverstvima.ovcara je sramota ali ne srbije nego lokalnih srba koji su poubijali te ljude jel su ih znali popljackali im imovinu a zene silovali to je istina
Četvrtak 23.08.2012.01:37
Hrvati su najhrabriji narod na svijetu, ne zato što se nikoga ne boje, već zato što se ničega ne stide. - Jovan Dučić - Sramno je ovo sve i tužno šta crni Vatikan napravi od ovog bratskog slovenskog srpskog naroda. Od kako je rimski arhiepiskop odstupio od "Jedne, Svete, Saborne i Apostolske Crkve" Hristove zauzima ulogu cara zemaljskog i postaje veliki inkvizitor oslijepljen griehom i svojom žeđi za krv i moć. Tako nastaše u pljačkaškom pohodu rimske aždaje od Srba pravoslavaca vjerni vatikanski psi, prodajući vjeru i rod. Ali ih kompleks ko tamna sjenka prati na svakom koraku kao kletva kao Judu ishariotskog koji prodade Gospoda za 30 srebrenjaka. Tužan je to narod.
Četvrtak 23.08.2012.01:47
Tek kada shvatimo da nase vode DELE MRZNJU izgubice se njihova moc nad nama. Jos se radi pod onim :" podeli i vladaj". Nedozvolimo da drugi dele mrznju a mi je prihvatamo. Ni hrvati ni srbi niti drugi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)