Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 22.08.2012.
14:42
Klix.ba A
Deca iz Vukovara, Srebrenice, Tuzle, Gornjeg Vakufa i brojnih gradova Srbije poslala su poruku mira otpevavši pesmu "Samo da rata ne bude" Đorđa Balaševića na Mirovnom kampu u Neumu.
Sreda 22.08.2012.15:37
E,mi smo Srbi bas cudan narod!!!!A vidim i da smo mi mnogo glup narod!!!!U stilu(bravo,svaka cast,kako su lepo otpevali)Pa sad mogu oni svi da pevaju kad su u ko zna koliko ratovanja ubijali Srbe,silovali,pljackali,otimali imovinu pokretnu i nepokretnu,teritorije!Pa sad su svi oni kao fini,dobri,lepi,demokraticni i ponovo nam uvalili zvaku da sa njima pevamo-kako ne treba ratovati!Ostvarili su sve svoje prljave ciljeve na krilima moci amerike,engleske i nemacke!Najbolje su to osetili Srbi u sloveniji,hrvatskoj i bosni-kako je bilo za vreme rata!?Znaju to i majke golobradih srpskih vojnika sto su sluzili vojsku u to vreme u tim nazovi-nezavisnim drzavama.A mi Srbi kratke pameti,dokleeeeee?
Sreda 22.08.2012.15:46
Kad vidim komentare u drugim novinama(Blic).Bravo,kakva genijalna ideja,divno,super-samo da rata ne bude,kako se samo lepo setili!?E,pa uvek se sete nas da zeznu a mi Srbi se uvek primimo i popustimo!Ajde da pevamo tu pesmicu kad je vec znamo a i poucna je.Sve ce nasi neprijatelji da se sete protiv nas a i imamo takvu vlast od ''45-e pa do sada da ce pre da urade nesto protiv nas nego protiv nasih neprijatelja.Tako sad sa ovim clankom vlast nas tera da budemo miroljubivi,da ne pomisljamo na rat,da pomazemo jedni-druge.A sto su nas ubijali,pljackali,otimali,silovali-to nema veze!Vazno je da je sad period -dece cveca!!!!E,moji Srbi!Duga kosa-kratka pamet!
Sreda 22.08.2012.15:50
Ovi sto lupaju minuse,sigurno su dobri pevaci!A mozda su i neki izdajnici a mozda je cuvena ekipa zaduzena od pre nekoliko meseci da ovde lupaju minuse i pluseve kad im zatreba!
Sreda 22.08.2012.16:35
Da to smo vec iskusili,i kad god cujem tu pesmu najezim se!Neka drugi pevaju tu pesmu ,bez nas ...Ona nosi u sebi nesto ..
Sreda 22.08.2012.16:32
Samo da rata ne bude, samo prvo da srbima otmemo RSK, Kosovo i Metohiju, dobar deo RS, da odrodimo Crnu goru, da uspostavimo Vojvođansku naciju sa perspektivom otcepljenja Vojvodine, da proteramo sve srbe sa teritorija koje smo oteli a njih da optužimo za progon, itd. Kad sve to završimo, što uz pomoć rata, što uz pomoć političkih pritisaka, e onda da više ne bude rata. Onda nam je bitna "stabilnost u regionu", "evropske perspektive", "dobrosusedstvo i saradnja". Samo, te parole ćemo da prodajemo samo srpskoj deci, našu ćemo i dalje da huškamo protiv srba, a svoje države ćemo da spremamo za rat.
Sreda 22.08.2012.17:28
Одвратна злоупотреба малолетне деце у политичке сврхе. Зашто нисте позивали на мир пре него сте етнички очистили Србе из Хрватске? Сад вам одговара мир, јел' да?
Sreda 22.08.2012.19:28
ma sta sad pevaju kad je rat poceo nisu bili ni u planu a kamoli sta drugo,,,ovo podseca na ono danke dojcland i thank you madeleine crkla dabogda
Četvrtak 23.08.2012.08:19
Djeca se najmanje pitaju tu,to su odluke starijih mada ne I pametnijih.Po meni djeca bi se trebala pitati kao npr. Kad se roditelji rastaju(razvode) da li je to OK sa djecom ili ce ona pognute glave prihvatiti situaciju kakvu takvu,I biti stavljena pred svrsen cin!?CCCC
Četvrtak 23.08.2012.11:02
Знам да се касно јављам и криво ми је због тога али желим и ја да кажем пар речи па макар и после свођења ове теме и очитог брисања текстова оних који су претерали. И ја волим своје потомство и сву нашу Српску децу. Волео бих да порасту у људе који не мрзе никога на свету и који у комшије и суграђане гледају са поверењем. Али не вреди.Много пута су Срби лаковерно и простодушно ( по некад помислим је...нас наше православље!) пружали руку помоћи и помирења суседним народима а све им је то после крваво западало.Само онај ко мрзи себе толико грешака сме направити. Ми више немамо права на грешке. Бонус смо потрошили. Децу нашу Српску треба учити свим детаљима своје историје. Ништа не скривати. -
Četvrtak 23.08.2012.11:12
Када се поверења и љубави тиче, учити нашу децу да воле свој народ и имају жељу да се пријатељују са људима из народа који су према нама кроз историју били пријатељски наклоњени. Са осталима са резервом. Појединачно гледати сваког и сваког на тестове стављати. А са Хрватима, до бољих по наш народ дана, ПРЕКИНУТИ СВЕ КОНТАКТЕ ! НИШТА НЕ ПРАШТАТИ И НИШТА НЕ ЗАБОРАВЉАТИ ! Ако баш немамо пара за још један кинески зид у материјалном смислу, подићи га према њима ментално !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)