Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 20.08.2012.
17:49
B92 A
Srbija kao država ne može bankrotirati, ali ukoliko nastavi sa postojećom ekonomskom politikom trošenja i zaduživanja, sledi joj ekonomski i finansijski kolaps.
Ponedeljak 20.08.2012.18:05
ovu prognozu vam je mogla dati svaka pijacna baba sa bajloni pijace,naravno uz sav respekt za pomenute ekonomiste. srbija izdrzava nekoliko jugosalavija,srbiju i crnu goru,armiju titine vojske iz bivsih jugo republika je EVRA KOLIKO? srbija podeli stanova drzavljanima bivsih jugo drzava/nijedna bivsa jugo drzava to nije uradila/ za KOLIKO MILIJARDI EVRA? drzavna preduzeca trose za javne nabavke /odnosno skupe namestene tendera/,donacije,sluzbene automobile koji se dele kao da je krompir,besmislena sluzbena putovanja,reprezentacije. koliko je samo novca srbije oteto u pljackaskim privatizacijama,za koje jos niko nije odgovarao.velikodusno deljenje novca putem podele nacionalnih penzija i.....
Ponedeljak 20.08.2012.18:08
STEDNJA BRE! naravno srbija mora iznedriti nove politicare,a ne neke za koje ne znamo ni ko su ,ni odakle su,ni sta traze u srbiji,ni da li su im namere dobre...... na sve strane afere,pljacke i onda se cudimo sto tonemo sve dublje.
Ponedeljak 20.08.2012.18:10
Паметни људи кажу да би Србија овога момента требала прогласити банкрот и само тако ће полако али сигурно почети њен опоравак.Чекати банкрот је обична агонија за све нас.
Ponedeljak 20.08.2012.18:18
kako oporavak kad srbija placa cak i mesica,kapicica..... pa ne mozes da zaradis samo za njih koliko ih ima ,a ovi iz ds-a koji su bili na vlasti podelise ,razdelise,potrosise,otkupise po bagatelnim cenama. i svi naivni ko francuske sobarice. velicanstveni najskuplji most na adi je delo dobrog domacina ili ...? koliko nas je ds zaduzila vise od predhodne vlasti,je osnovno pitanje. KOLIKO MILIJARDI EVRA?
Ponedeljak 20.08.2012.19:43
Sledi sledeci scenario: Izazove se kriza (koje ne postoji) koja ima za cilj da osiromasi svet. Odmah na snagu krece Papa i Vatikansak Banka, da nam pruze svoju pomoc i proglase sebe spasiocem sudnjeg dana - kapitalizma Svetsku banku drze nekoliko ljudi koji su u samom vrhu masona. I oni mogu bez ikakve najave da izazivaju sada krizu... Ne mora ni da se prica da je izazvana, elektronski samo prebace na cukun unucice 5 milijardi eura i putuju po plazama i hotelima
Utorak 21.08.2012.06:15
"Bratska" analiza kvazi strucnjaka u oblasti moderne belo-svetske ekonomije, srozane na nivo veronauke i prevare. Neka nam objasne gospoda kako funkcionise istorijska prevara stampanja para iz vazduha od strane privatnih centralnih banaka i pozamljivanje drzavama uz kamate? Da bi se ta igra na nivou sibicarenja odrzala vec uskoro 100 godina (FED) i skoro 300 godina od kako je u GB-kolevci "patentirana", potkupljuju predsednike, vlade, sudije, poseduje medije....rade sve ne bi li robovi radili i vracali putem poreza-na-porez "dugove", da bi oni uzivali. Placaju i takve "mudre savetnike" da nam prodaju ono za ono.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)