Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 17.08.2012.
07:14
Beta A
Mada su bile okupljene oko istog projekta zbog kojeg u zatvoru od marta dele istu sudbinu, članice ruske pank grupe "Pusi rajot" imaju različite i prilično kontroverzne biografije, pišu svetski mediji.
Petak 17.08.2012.07:58
Vrlo zanimljive biografije, nije ni cudo da se njima zapad toliko bavi, ukratko receno nekako pro-zapadno orijentisane. Muzicka grupa, za koju je muzika jedno obicno urlanje, a umetnost penis.
Petak 17.08.2012.09:07
Zanimljive biografije,ali to i nije toliko vazno,koliko nacin na koji su protestovale i to u crkvi. Da su bile na nekom drugom mestu, ne verujem da bi bile kaznjene.Sa zapadnih TV se ne skidaju,koriste priliku da satanizuju Ruse vec danima,zahvaljujuci glupacama koje su to izvele sa predumisljajem, uz pomoc ruskih neprijatelja.Zasluzile su kaznu.
Petak 17.08.2012.08:34
Zasto svi novinari izbegavaju da navedu da je naziv performansa bio HOLLY SHIT .
Petak 17.08.2012.09:17
Ne bih i ja zatvorio vec proterao kucke u Ameriku. Ionako ih ameri vole pa nek ih usvoje, svakako sav svetski sljam "pali" za Ameriku.
Petak 17.08.2012.09:34
U poslednje vreme strasno upada u oci da se trazi dlaka u jajetu kad su RUSI u pitanju tj njihova politika.Neki totalni anonimusi vade se iz naftalina za potrebe ko zna koga.Drugo pada u oci kad i to da kad se ruzno pise o pravoslavcima to je sasvim normalno.Setite se one skaradne izlozde na Cetinju pre nekoliko godina.U nekim kulturama pricanje o veri je tabu-tema na primer na Tajlandu zna se da se u hramovima mora imati postovanja o kralju se ne sme ruzno pricati,isto vazi i za muslimane i druge religije.samo se o pravoslavcima moze govoriti sta kome padne napamet.To sto su doticne dame porno zvezde ili sta su vec to je njihov stvar i niko im to ne spori ali i druga strana ima pravo da ziv
Petak 17.08.2012.10:28
Prvo ZARA niko nije krvozderan jel te devojke nije pobio.Trece te devojke su orgijale po crkvi valjda i mi vernici imamo prava na "ljudska prava" ili je to samo rezervisano za sticenike amerike.Drugo ona je sama izjavljivala da je orgijala da bi se lakse porodila.Pa izvini jel to normalno? Sto nije isla da bere maline u Arilje lakse bi se porodila...sto uvek su one "jadne" a mi prljavi.cak i kad rade takve gadosti.zamislis zena u 9 mesecu trudnoce orgoja sa nekoliko muskaraca ali izvini Zara meni ej to odvratno i perverzno.ne slazem se da ih treba obesiti jel niko nema pravo da uzima niciji zivot sem Boga.Ali to pljuvanje po pravoslavnima ..muka mi je
Subota 18.08.2012.08:32
@Zara Velika, Evo pa se uveri o kome se radi. Ona sleva (valjda Nadežda Tolokonjikova) trudna, pred porodjaj, u akciji grupnog seksa u nekom muzeju - uveri se sama. http://plucer.livejournal.com/55710.html Al Jazeera - to je sada skoro isto kao CNN - cista US propaganda. Naravno da ce da laju na Putina, jer im ne daje da pljackaju Rusiju kao sto su bili poceli. Sto vise laju na Putina, znaci da on dobro brani Rusiju. Ne daj Boze da ga zapadni mediji pocnu hvaliti kao sto su Gorbacova hvalili dok je radio na rasturanju SSSR-a. Uostalom cesto ni ne treba mnogo znati o necemu da bi se zakljucilo sta neki drzavnik radi, samo treba slusati ko ga napada pa da bude jasno

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)