Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 14.08.2012.
19:22 >> 21:45h
Beta A
Premijer Srbije ivica Dačić obećao je olimpijcima da će Vlada ulagati u sport i da će u četvrtak doneti odluku o dodeli stana Milici Mandić, koja je u na Igrama u Londonu osvojila zlatnu medalju u tekvondu.
Utorak 14.08.2012.19:51
Истина, заслужила је, све нас је обрадовала. Али влада овим потезом мени не може да замаже очи ако може другима. Можда би и могли кад би послали војску и полицију на Космет. Или да и мени доделе један стан пошто су ми шиптари спалили и до темеља срушили три куће. А да доделе стан такође и осталима који су остали без крова над главом. И да поделите грађанима по оних 1000 еура од акција обећаних, чисто да имамо за џепарац. Да ме неко не схвати погрешно, немам ништа против и да добије три стана а не један.
Utorak 14.08.2012.20:04
''Имао''. Деда је био велики радник, пољопривредник, све је то стекао са своје две руке. И дан данас он неће земљу да прода ни по коју цену иако су многи из села продали. Неће да прода јер зна да никакве паре не могу да му донесу срећу колико би му среће донело да је и даље тамо и да је све исто. Али удаљисмо се од теме превише. Поздрав
Utorak 14.08.2012.21:16
Ma koji stan vilu stan da se dodeli Ružici Đinđić ćerki hvatskog generala i udovici srpskom izdajniku ovo zlatno dete je dika srbije i srpskog naroda,blago majci što je rodi i državi koja je ima ,nadam se da su srpski poslanici i političari naučili kako se predstavlja država i peva Srpska himna,milice srpska carice hvala ti u ime srbije i srpskog naroda,,
Utorak 14.08.2012.21:38
Ako želimo medalje u Brazilu, onda odmah treba proraditi na to, da vrhunski sportisti imaju i vrhunske uvjete za treniranje. Da im stipendij na vreme stigne. I da na kraju znaju šta će dobiti, ako izbore olimpijski medalj u raznim disciplinama, pa i do šestog mesta, što se bodovno računa. Diferencija nužna, jer u nekim disciplinama i srebro vredi barom toliko koliko zlato, zbog prevelike konkurencije. Ako sve to sportista zna, sve če učinit do Ria, da postigene željeni cilj.
Utorak 14.08.2012.21:58
Milica je nas ponos i sigurno da je i vise od toga zasluzila. Ali isto tako i njen trener Dragan je to zasluzio. Jer on je zrtvovao svoje stanbeno pitanje da bi omogucio Milici da postane ovo sto jeste. Tako da treba vlada i njemu resiti stanbeno jer zivi kao postanar zato sto je prodao svoj stan.
Sreda 15.08.2012.11:23
siromasna srbija se zaduzuje,a ovde bi forumasi delili hiljade stanova sportistima. ja bi dao,zasluzila je ... a pola srbije ne radi,ne prima plate ,pa valjda su ljudi zasluzili da rade. milici svaka cast,ali rasipanju novca mora se stati na put . drzava koja je pred bankrotstvom nista ne deli. niko naravno ne spomenu da nacionalne penzije ne postoje ni u engleskoj,ni americi,ni hrvatskoj,samo jugoslovenska srbija poznata po darezljivosti svima deli i za jugoslovenske uspehe medalje. naravno da ljude treba nagraditi i sa novcem i sa funkcijama u sportskim savezima, umesto raznoraznih prisipetlji,ali penzije,stanovi? ko ce radnicima koji ne rade obezbediti,ne stanove nego plate?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)