Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 14.08.2012.
15:38
Vestionline A
Srpski narodni pokret Naši završio je projekat onlajn igrice pod nazivom "SHOOT THE PUSSY RIOT – SMERTЬ VRAGAM!". Kako navode iz pokreta reč je o igrici koja će biti distribuirana u Srbiji u Rusiji, a njen cilj je da pruži podršku ruskom narodu u "odbrani od najrazličitijih pošasti i smicalica koje pokušavaju da sprovode obaveštajne službe poput MI6 i CIA, kako bi razrušili rusko društvo i državnost".
Utorak 14.08.2012.15:57
SNP Nasi se bore protiv zla onako kako najbolje mogu. Svi kojise nezele pokloniti satani na ovaj ili onaj nacin ucestvuju u toj borbi. Svijetom gospodari rogonja cije su sluskinje ove smlate od zena zarazene satanskim duhom. Ako takve kao one pustimo da vrsljaju i rade sta hoce onda nije daleko dan kada cemo morati kriti svoju djecu kao sto su nasi preci krili svoju djecu od turaka. Samo sto ovi satanski smradovi napadaju svijest covjeka a cilj im je isti kao i turcima: Unistenje Srpskog naroda, zatiranje pravoslavlja i sirenje antihristovog prljavog duhovnog zemaljskog carstva. Ovim jadnicama treba exorcisam ali ni zatvor nije los kako bi se drugi zastitili od njih.
Sreda 15.08.2012.16:32
Vid evo ti jedan tekst koji mozes da komentarises jer je na tvome nivou: Ženka šimpanze po imenu Si Džej uspela je da drugi put za manje od mesec dana pobegne iz kaveza kao da je životinjski Hudini. Pre tri nedelje Si Džej je pobegla sa svojim partnerom Badijem, kojeg su, nažalost, ubili uplašeni policajci, jer je mužjak skakao po krovu patrolnih kola. Si Džej je vraćena gazdi, koji ih je čuvao u kavezu u svom dvorištu.
Četvrtak 16.08.2012.07:20
Vidu i ostalim ucesnicima izvinjenje jer na uvredu odgovorih jos vecom uvredom. U nastupu ljutnje a svladan sopstvenom gordoschu uvrijedih osobu Vid. Zao mi je zbog toga i molim osobu Vid za oprost kao i sve one koji su procitali moje uvrede osobi Vid. Zao mi je i kajem se
Utorak 14.08.2012.16:47
Па зар се тако православци боре против сатане? Убиј непријатеља? Овде се не зна ко је болеснији, оне или ови који их болесно мрзе! Ако већ желе да представљају Православље, онда би бар требали нешто да знају о њему и да се понашају ко православни хришћани! Са сатаном се бори очишћењем своје душе и личним примером, а не истим сатанским методима насиља! У чему се Наши сада разликују од њих? Опседнути су мржњом, ко и оне! Само добро побеђује мржњу, а мржња само ојачава зло! Умешто што убијају у интернет игрицама, боље да иду у Цркву и боре се са мржњом у себи!
Sreda 15.08.2012.05:40
Ovakve igrice nemaju veze sa pravoslavljem, neka ti koji ih prave se zapitaju da li su i oni postali azdaja,koja se bori protiv druge. Bolje im je da bar zavire u Sveto Pismo i procitaju Bozije zapovesti..
Utorak 14.08.2012.16:58
Koji uvlakači! Svaki život je jedinstven i podjednako dragocen. Treba ga iskoristiti za svoju dobrobit i dobrobit drugih. Ko pakosti drugima, pakosti i sebi.
Ponedeljak 17.09.2012.11:40
pussy metamorphose: ugly pussy - > lonely pussy lonely pussy - > angry pussy angry pussy - > riot pussy riot pussy - > jailed pussy jailed pussy beg for mercy conclusion: everything's all about pussy

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)