Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 14.08.2012.
09:10
Beta A
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da će se u pokrajini formirati "autonomistički front", nezavisno od toga da li to političke partije žele ili ne žele.
Utorak 14.08.2012.09:32
Дивљи вепар који после пораза жели мало пажње у медијима и има за циљ да изнервира некога, што му не полази за руком. Надам се да ће се појавити неки нови Легија који ће га елиминисати.
Utorak 14.08.2012.10:33
da li je on umislio ili ne tudjinac iz hrvatske odradjuje zadati mu posao. srbija i srbi iz srbije cute ,cekaju valjda da ih englezi organizuju. ali lukava i podmukla titoisticka politika koja samo srbiji dodeli autonomne pokrajine nastavlja da razgradjuje dalje srbiju. A GDE SU NOVCI SRBA IZ SUMADIJE? A GDE SU NOVCI ISTOCNE SRBIJE? GDE SU TERITORIJE SRPSKOG KOSOVA ? beskonacna lukava prica o novcima,ali prica koja nema odgovora je prica koja najvise odgovara hrvatskom komunisti. srbija izdrzava u beogradu nekoliko jugoslavija i srbiju i crnu goru. samo titinih generala iz bivsih jugo drzava a tu su i cankovi, ima za tri kineske vojske. ni amerika to ne bi mogla izdrzavati
Utorak 14.08.2012.10:38
milim vlast da pomogne osnivanje fronta za srbiju. molim vlast da utvrdi sa cijim drzavljanstvom nastupaju separatisti. oduzimanje stecenog,dvojnog za one koji rade protiv interesa srbije je legitiman cin. srem, banat i backa moraju dobiti takodje svoje stranke. osnivajte stranke srbi!
Utorak 14.08.2012.13:00
on se nista ne zamislja samo radi svoj posa koi mu je zadao zapad ...zato sto pe likvidcija kao slucajna i gotovo!
Četvrtak 16.08.2012.08:03
Muka mi je da slusam o Autonomiji Vojvodine a evo zasto.Vojvodina je imala isti status kao i Galicija u Austrougarskoj monarhiji.Jedan Poljak prosto nemoze da zamisli da Galicija ima autonomiju danas(u njoj zive vecinom Poljaci kao i u Vojvodina vecina u Srbi)Ako je jedini argument Autonomasa za autonomiju Vojvodine to sto je ona bila u Austrougarskoj monarhiji onda svaka vam cast na gluposti.Kad biste vase argumente objasnili Poljacima u Galiciji i napravili paralelu oni bi vs ismejali i pitali dali ste normalni i rekli bi vam da je to izdaja nacionalnih interesa.Drugo tema koja je tako omiljena medju Autonomasima a to je izrabljivanje ekonomsko Vojvodine od strane "gedza".
Četvrtak 16.08.2012.08:09
E to ekonomsko izrabljivanje ne stoji jel je sam Djindjic jos objavio elaborat o tome koji je na zalost zavrsio u fijoci sklonjen.Prvo Vojvodina se bavi agrarom nema fabrike teske indistrije nema rude.Poznata je cementara u eksploataciji i proizvodnja crepa.Vojvodina cak ne proizvodi ni traktore to radi IMT i Rakovica.Osim toga Vojvodina ne proizvodi struju vec svu struju dobija po povlascenim cenama iz centralne Srbije.Iskreno imam jos stotine argumenata ekonmskih koji stoje u Djindjicevom elaboratu o tome.A tek politicki argumenti na pretek.I jos jedno laz je da se zeli samo Autonomija taj isti Canak stampao je i pasose ako se dobro secam i on zeli da pusti Duha iz boce.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)