Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 12.08.2012.
12:01
S. M. Tomić - Vesti A
U prvih top 10 vesti u bankrotiranoj, očerupanoj, nezaposlenoj i tako reći bezizlaznoj zemlji, udarna vest poslednje dve nedelje je da je zbog američkog tajnog oružja za uništavanje klime temperatura u Srbiji i u Barajevu dostigla i do 60 stepeni!
Nedelja 12.08.2012.12:29
Harp ovo harp ono,napisite bre ko je odobrio postavljanje tog zla i dajte da se organizujemo da odemo tamo da razlupamo to. seme im se zatrovalo.
Ponedeljak 13.08.2012.01:01
tu se slazem sa tobom ali vidis da se ode kolektivno da unistimo to zlo nasi politicari bi odma zandare stavili da nas sklone sa tog dela a verujem da cak i vojska cuva to a sad ako je zaista stetno za zdravlje ljudi a mi sedimo tu i pisemo komentare ono ce i dalje trovat narod
Nedelja 12.08.2012.13:05
Bas kako kazete, jos jedna Bajka o Zaverama... Ima dosta stvari sto je citaoce zabrinjavalo na portalu ili portalima, al evo, o HARP-u stize objasnjenje :) U svakom slucaju, kako god da jeste, da se radi o necem dobrom, Srbija ga od Amera ne bi dobila, za to mislim da je stetan i da je jos 100 puta gori od onoga sto se prica, ili u slucaju da to zatreba, moze da bude... Svi mi dobro znamo u danasnje vreme sta se sve moze dobiti promenom programa i malih chipova... mislim da me bar pojedini na ovom sajtu razumeju... Stoga unistiti, spaliti, i na tom mestu zasaditi psenicu, imacemo vecu korist...
Nedelja 12.08.2012.18:48
Ne postoji nikakav HAARP sistem u Barajevu, niti je ikada postojao. Znači bez panike. Ova jedna antena je deo IHY (International Heliophysical Year) projekta. Da li Amerikanci pokušavaju da od HAARP-a naprave oružje, da sigurno, da li ga koriste da izazovu zemljotres u Iranu, ili sušu po svetu, naravno da ne. Takva tehnologija još uvek ne postoji. Što se tiče kontrole misli, pa oni to rade na drugačiji način. Mada, možda ne bi bilo zgoreg da stavite foliju na glavu, čisto preventive radi.
Nedelja 12.08.2012.19:46
Samo sam cekao kada ce da se pojavi neko da sve demantuje blago cinicnim "humorom" i da one koje su opravdano zabrinuti zbog onog sto nam se desava proglasava budalama i zrtvama teorije zavere.Vodite racuna, takvih izdajnika i zlotvora spremnih da po nalogu mocnika napisu svako djubre bice sve vise ali mi moramo ostati zajedno dok celu stvar ne isteramo do kraja. Ne padajte na provokacije raznih oskara, andjela i njima slicnih koji su ovde sa jednim jedinim ciljem- da odvlace paznju i razvodnjavaju problem sve dok o njemu ne prestane da se pise i prica.
Nedelja 12.08.2012.20:43
Moderatoru foruma vesti online. Vec jedno izvesno vreme na ovom forumu pojavila se grupa onih koji pokusavaju da omalovaze drzavna znamenja i vrednosti Srpskog naroda u opste. Postoji sumnja da su iz nama nimalo prijateljskog okruzenja nasih komsija. U svakom slucaju sam njihov nastup na ovim forumima omalovazava sve sto je Srpsko ,od naseg nacina zivota ,zakona pa i nase slobodne reci krseci veoma grubo pravila ovog foruma. Da se primetiti da svaku temu koju oni komentarisu svi ostali pa i stari clanovi se povlace sa foruma ne ucestvujuci u polemici. Nadam se da ce moderatori u buduce povesti malo vise racuna sta se to desava na forumu.
Ponedeljak 13.08.2012.09:04
http://vlf-engineering.stanford.edu/map/public_map.php# Ово је линк са мапом станица ХАРП-а по целом свету. Ту је, наравно, уцртан и Београд. Толико о томе да ли у Барајеву постоји или не постоји та проклета станица!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)