Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 09.08.2012.
21:07
trojka.rs A
Srceparajuće pismo koje je sinu, navodno, uputio razočarani otac, proširilo se internetom i postalo pravi "hit". Kako prenosi "Hafington Post", autor pisma je Hadson Tejlor, a ono je upućeno njegovom gej sinu Džejmsu.
Četvrtak 09.08.2012.21:12
Требао га је "ударити мокром крпом".Можда би га то вратило у свет нормалних.
Petak 10.08.2012.00:02
Шта је гељови, шта се буните? Нико вас никад неће прихватити као нормалну појаву, без обзира на законе који се доносе. Помирите се с тим. Не значи вам подршка власти ништа. Вама је циљ да вас обичан, нормалан народ прихвати, и, хвала Богу, тај циљ вам се никад неће остварити. Можете ви правити циркусе, параде, можете се наметати колико вам воља, ипак сте били и бићете болест, и готово. А сад мрш са сајта, идите и поубијајте се.
Petak 10.08.2012.07:48
Čudan pogled otac ima na roditeljstvo. Biti roditelj nije isto što i biti prijatelj. On ima sjajne uspomene na druženje sa sinom? Drgara možeš da se odrekneš, možeš na njega da se naljutiš, na sina ne. Roditeljstvo je najjači oblik ljudske veze.
Petak 10.08.2012.10:07
Mozda je otac trebao da obrati malo vise paznje na sina, kako bi eventualno predupredio da ovaj ne oboli od opasne psiho-fizicke bolesti zvane homoseksualizam. Bolest u vecini slucajeva nije prirodnog tipa, vec je plod covecijeg zla, kao i sida. U nekim slucajevima se radi o urodjenim genetskim poremecajima, dok u drugim do oboljenja dolazi usled velikog uticaja spoljnih faktora ko sto su drustvo, mediji itd. Upravo ovaj drugi tip oboljenja veoma lako siri putem svih savremenih vrsta komunikacije. Odredjena grupa ljudi, zapadnih svetskih mocnika, ulaze ogromne kolicine novca u finansiranje homoseksualizma i laznom predstavljanju ove bolesti kao ljudskog prava, seksualne orijentacije, isl.
Petak 10.08.2012.10:14
Covek je bice koje se radja sa odredjenim polnim organom tako da je svaka prica o nekakvoj seksualnoj orijentaciji besmislena. Najveci problem se javlja usled ogromnog medijskog propagiranja te tzv. seksualne orijentacije, a kao posledica toga je pojava sve cescih slucajeva homoseksualizma. Obzirom na to da i covek vremenom evoluira, cilj propaganata homoseksualizma i jeste to, da se pokvari evolucija coveka i da se ona gura u smeru protiv osnovnih prirodnih nacela. Pored svega navedenog na umu treba imati jos jednu cinjenicu: danas svoja prava traze homoseksualci, sutra ce to biti pedofili, a prekosutra...ko zna kakva zla ce jos da naprave! Sad vi vidite, u kakav uzas ide covecanstvo!
Petak 10.08.2012.10:18
Da samo napomenem, cilj gore navedenih zapadnih svetskih mocnika je da naprave sto veci broj poremecenih ljudi, kako bi imali sto bolju kontrolu nad ljudskom populacijom na planeti.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)