Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 09.08.2012.
02:36
Press A
Agencija za borbu protiv korupcije podnela je u sredu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca zato što nije prijavio imovinu.
Četvrtak 09.08.2012.02:49
Znas, znas i to vrlo dobro. Vasa kriminalna masinerija tokom ovih godina mo biti raskrinkana. . A vam je u interesu sada da se bolje sami uhpsite nego da vas drugi hapsi. Kako vas nije stid .
Četvrtak 09.08.2012.06:46
zapeo on nisam ja naivan da me dovode u pitanje sa nezakonitim radnjama pa nisam .....neka mu neko kaze da su ga vec doveli u pitanje....a ne zna koliko mu kosta stan...pazi ti te izjave covece..ej bre i taj je bio ministar ni manje ni vise nego odbrane bre...nije decko ocekivao da ode u opoziciju pa ga uvatili u sred posla...papucar jedan vadi se na zenu, kaze ima dobru platu...izgleda da se dobro placa izdaja zemlje...docice sve na svoje mesto samo polako...
Četvrtak 09.08.2012.11:10
Bas mi se svidja sto u nekim komentarima mogu da procitam samo jednu rec"LOPOV".Rec mala ali sve govori, i nadam se da ce ga obeleziti za ceo zivot.Dzaba ti LOPOVE sve pare.
Subota 11.08.2012.10:32
Ajde da se lazemo g. Sutanovac ! Svojevremeno, neposredno posle svadbe sa cerkom g. Miroslava Ilica gostujuci zajedno sa njim u jednoj T.V. emisiji izjavio je da Vam je njegov svadbeni poklon-stan. Kako se iz prilozenog vidi sada je to suprugin devojacki stan, njen auto je devojacki auto, eventualni racun u banci-devojacki. Pa izgleda da je i red da se takva sirota kod koje je sve devojacko, ujacko, stricevsko itd. jednom udomi. Postujte G. Vucica i njegovu pamet bar toliko da mu ovakve, vec vidjene manevre ne prodajete. Nece proci !!!!
Ponedeljak 27.08.2012.11:28
NIJE VAZNO Nije vise vazno da li mi ili bilo ko njima ili njemu veruje..To stvarno nije vise vazno,dotakli smo dno.Nesto mora da se preduzme zbog nase DECE!!A sta mi obican narod MOZEMO?Oni imaju vojsku,imaju policiju,prebogati su.Imaju novine,spijune,IMAJU SVE! Ipak mozemo da ih pobedimo,verujte mi znam sta pricam.Kako?? GRADJANSKA NEPOSLUSNOST!!! Na svim nivoima!!Od sekretarice do vozaca busa.Svakoga ko se ne pridruzi narodu,tretirati kao njihovog pristalicu,tj,kao nekoga ko na ovaj ili onaj nacin ima neku korist od njih.Privremeno ih negde zatvoriti ali bez ikakvih represalija ili izivljavanja nad njima.
Ponedeljak 27.08.2012.11:41
NASTAVAK Vrlo brzo ce njihova kula poceti da se rusi.Jer ako sistem ne funkcionise ne mogu ni oni verujte mi.Dakle da ponovim jos jednom GRADJANSKA NEPOSLUSNOST!!Jedini nacin da bez krvi i batinanja naroda sklonimo bagru.Naravno svu imovinu oduzeti,zatim pronaci kamenolome,velike farme,njive..Na kojima ce svi od sede glave na vrhu pa do onog nekog najnizeg cinovnika njihovih stranaka da rade po 10 sati dnevno.Kamere na svaka 2 m.i emitovati na nekoj tv sa jakim signalom.Otvoriti telef.liniju gde gradjani mogu da nazovu i da kazu npr:Javite strazaru da Dinkic opet sedi.Ali otom- potom,prvi korak GRADJANSKA NEPOSLUSNOST!! ZBOG NASE DECE!! Hvala svima,pozdrav

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)