Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 07.08.2012.
10:44
Beta A
Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić izjavio je da se problemi oko autonomije Pokrajine moraju rešiti dogovorom republičkih i pokrajinskih vlasti, jer će u suprotnom biti "problema" i u odnosima između dva nivoa vlasti, i u evro-integraciji Srbije.
Utorak 07.08.2012.11:37
dosta je vise takvih kao Jesic veliki menadzera koji su zahvaljujuci stranci raspolagali s drzavnim parama krcmili ih kako su znali i tovarili u svoje dzepove, pogledajte malo ko je dobivao bespovratne kredite i naravno kome je davao pola da bi ih dobio... stoka pljackaska, vise morala ima pljackas benzinske pumpe nego sto su ga imala ta zuta gamad
Utorak 07.08.2012.11:40
....i slazem se sa Milutinom Ustav menjati, Srbija drzava Srba kao i kod drugih nasih komsija, ovo sto sad imamo je nametnuto od strane zutih sektasa da bi se razbio Srpki narod...
Utorak 07.08.2012.11:45
Alo bre pripadnici drzavne bezbednosti, jel radi neko od vas? Pa da na ovoj jajari statuirate eksampel time sto cete javno da ga uhapsite! Preti sa nekim problemima. Sta gradjani da misle kada pokrajina preti drzavi bez koje nebi ni egzistirala a vi to dozvoljavate? Gasi vladu SRPSKE pokrajine, jajaru u zatvor i svakog ko pisne o nekim jebenim manjinskim pravima! Treba da se krene sa ciscenjem neprijatelja drzave Srbije! Pozdrav i mufti Zuki!!
Utorak 07.08.2012.11:53
Jedan od najvecih problema Srbije su kreteni poput goreeksponiranog gospodina iz DS.Da i malo pameti ima vec bi poceo da trazi misiju rupu koja ce mu vrlo brzo trebati kada narod krene da mu se zahvaljuje zbog svih "dobara" koja je ucinio.
Utorak 07.08.2012.12:44
Ukinuti pokrajinu i stvorite regione i cao. Dosta je bilo pokrajina po titoistickom receptu. Dalje nece moci.
Utorak 07.08.2012.15:49
Glavni grad da bude Subotica, s gospon Hun za predsednika. On je skroz za Srbiju sa Vojvodinom. Samo nikako nedajte da bude u društvu sa dva ČČ, jer će da ga unište. Ko pogodi ko su ta dva ČČ, sam sebe neka nagradi s jedno pivce, a može i s dudovačom. Šljivovicu će da dobije kad nam dođe u posetu u brda.
Utorak 07.08.2012.16:09
Svi su jedva čekali da izađu iz Juge, da će da postanu Švetska. More kakva Švedska bez Šveđana i Šveđanki. Tako svima sada dobro ide, a najbolje rade kontejneri. U Dalmaciji su govorili da sve pare idu za Beograd, a sada da svi novci idu za Zagreb. Ako i u Hrvatskoj duđe do regionalizacije, svi novci će da idu u Split, jer ipak je to glavni grad Dalmacije. Onda Dubrovnik kaže, a danas to piše, da su otok i da niko o njima ne vodi računa, hoće da budu republika. U Vovodini će da kažu, sve pare odoše za Novi Sad. Neznam kako će da kažu ovi iz Subotice i Zrenjanina. Živa komplikacija.
Utorak 07.08.2012.19:46
Ljudi poput Gorana Jesica , Bojana Pajtica i Nenada Canka su placni da rade ovo sto rade (to je toliko ocigledno ko prati njihov rad) da izazivaju krizu i nestabilnost u Srbiji tako da ova bagra sa zapada moze svakog trenutka da nas ucenjuje sa necim iako smo vec do guse u ucenama sa Kosovom. Oni bukvalno izazivaju i oruzani sukob medju Srbima koji zive u jednoj zemlji tako da bih ja njih okarakterisao kao ujedinjeni zlocinacki poduhvat koji preti bezbednosti drzave i naroda i samim tim ugrozavaju ustavni poredak Republike Srbije! Dakle ovde nadlezni organi Republike Srbije medju prvima drzavna bezbednost ne rade svoj posao i cekaju da stvar resava NATO.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)