Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 07.08.2012.
08:20 >> 14:41h
rts rs, Blic, Beta A
Štićenik Centra za odvikavanje od droge u Jadranskoj Lešnici kod Loznice ubijen je sinoć. Upravnik Centra protojerej Branislav Peranović je posumnjao da je štićenik uneo drogu u dvorište, udario ga šipkom u glavu i usmrtio.
Utorak 07.08.2012.09:02
Samo na ovim prostorima POPOVI su ,,STRUCHNJACI,,za odvikavanja od doge a za te ,,USLUGE,, uzimaju DEBELE PARE.
Utorak 07.08.2012.09:21
Ovo je stvarno krajnje jezivo da jedan covek vernik ovako sudi onima koji su na "pogresnom putu"...ako je neko dosao da se izleci i vec je tu da se popravi kakav je to nacin da se neko fizicki obracunava sa njim...A na kraju popovi su kao bezgresni a?...postujem crkvu verujem u Boga ali ovi ljudi me zbunjuju...Em sto naplacuju svoje usluge basnoslovno em sto sami sprovode neke svoje zakone...ovo nije nacin ovo se kosi sa pravoslavljem...
Utorak 07.08.2012.09:52
i naravno da se zaboravljaju svi životi koje je Otac spasio, dok je bio u Crnoj Reci... i naravno da se zaboravlja činjenica da su posle njegovog progona iz Cne Reke, posle nepunih 6 meseci, pronađena mrtva 3 štićenika - od predoziranja... Ne verujem da je ubistvo namerno - ali i da jeste, NEKA je... Pope, došao je čas kad se na ljutu ranu MORA staviti ljuta trava... Pa ako tako mora - neka bude...
Sreda 08.08.2012.16:34
pa sta ako je spasio neciji zivot da li to znaci da zbog toga ima pravo da ubije nekoga?takve kao sto si ti treba sipkom po glavi bolje i ne zasluzujete.
Utorak 07.08.2012.11:27
С обзиром да је патријарх Иринеј захтевао "посебне" услове за монаха-свештеника Грчке цркве који је на аутопуту Београд - Ниш изазвао саобраћајну несрећу у усмртио двоје људи, па се тако тај Грк налази у манастиру уместо у истражном затвору, тако се овде може свашта очекивати. Иначе г. Перановић је из Црне Реке (ЕРП) прешао у шабачку епархију и тамо добио од вл. Лаврентија одобрење да води центар за одвикавање од дроге. Занимљиво да се ниједнм речју не помоиње владика Лаврентије као одговорни владика за (НЕ)дела Перановића. Знамо сви како је почела хајка на вл. Артемија док је Перановић водио центар у Црној Реци.
Utorak 07.08.2012.14:05
Da li vi razlikujete dobro od lošeg?Branislav Peranović nije ubica...on je samo sledbenik raščinjenog Vladike Raško-Prizrenskog Artemija koji je jedan od najsvetlijih tačaka SPC.I kao takav morao je da bude obeležen...sada svi kao žalite jednog narkomana koji je svoje roditelje mlade sahranio....svoju porodicu uništio...i sada vam je on bitan.Moj pijatelj je godinu dana bio u Crnoj reci i do groba je zahvalan tom Velikom ocu Branislavu...Bog vas blagoslovio Oče Branislave...
Utorak 07.08.2012.17:14
Никако се не би рекло да је БП следбеник владике Артемија, његов центар се налази на територији која припада Шабачкој епархији односно може се налазити једино под омофором владике Лаврентија .Мислим да га је владика Артемије рашчинио али да су остале владике то игнорисале (као и у још пар случајева) и није ми јасно ко му је дао чин протојереја ако не владика Лаврентије?!?Док је био у ЕРП био је јереј сада има чин више ,како?
Sreda 08.08.2012.16:41
bitan je svaki ljudski zivot.to da li je narkoman nije bitno on je pre svega ljudsko bice.i ko daje pravo tom "velikom ocu branislavu" da on odlucuje ko treba da zivi a ko ne.njega i te takve kao sto si ti treba lopatom po glavi
Utorak 07.08.2012.18:57
Debili bre bolidski treba vas leciti od religije ... kakav pop bre na harliju , treba njega neko da uzme shipkom da ubije i da za to bude razlog jer je recimo debilcina glavata....
Utorak 07.08.2012.22:14
Ako je crkva i prije štitila ovakve monstrume, a jeste, onda se uopšte ne čudim što su se mnogi okrenuli potiv crkve i što je crkva i na ovim prostorima bila u nemilosti komunističkog režima nakon drugog svjetskog rata. Ono što mi opet nije jasno jeste kako još uvijek postoje takve potpuno nelegalne "opcije" za "liječenje" pacijenata koji boluju od bolesti zavisnosti i pored postojanja stručnih ustanova i kadrova koji su ovlašteni i licencirani za liječenje tih nesrečnika? Ko je u jednoj državi, ako to uopšte jeste, a de facto nije, dozvolio da takva stratišta postoje i da su u njima na potpunoj slobodi najbrutalniji zlikovci koji rade šta hoće, kao što je i ovaj bajker Peranović?Katastrofa!
Utorak 07.08.2012.22:35
Неко рече да је Перановић следбеник владике Артемија. То није тачно. Перановић је одмах након прогона и насилног и неканонског пензионисања владике Артемија напустио свог духовника Артемија и прешао код Лаврентија. Перановић је сада већ осумљичен за убиство и ако се утврди да је убио младића као такав треба да одговара пред законом.
Sreda 08.08.2012.08:23
On je ubica. To što se bavio svešteničkim pozivom ne opravdava ga. Ja nisam mogla da odgledam video do kraja gde on naređuje meru lopatanja. Još uvek mi odzvanjaju krici u glavi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)