Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 01.08.2012.
06:40
Smedia A
Jelena Karleuša trenutno nije trudna, ali sudeći po priči Zorice Marković i Jelenine mame Divne - jednog dana biće! Ali, ne sa svojim sadašnjim suprugom Duškom Tošićem.
Sreda 01.08.2012.06:49
Sedim tako gladan, ove tmurne večeri pratim pomračenje meseca po malo osećam pomračenje uma, malo listam štampu ne bih li slučajno ubo neku nagradnu igru i tako preživeo još koji dan, i onda kad sam totalno izgubio nadu da od mog života može da bude nešto, kao sunce me zapljuskuju novinski tekstovi, radosna vest stiže drugu radosnu vest, sve lepše od lepšeg, osećaj gorčine se polako gubi, čak više ni gladan nisam, svi moji problemi su rešeni!
Sreda 01.08.2012.06:50
Pa dokle ćemo braćo slatka da trpimo ovo, gladujemo idemo goli i bosi a najveći problemi naših medija su Grandove pevaljke i njihove rogonje od muževa, ovo je klasičan primer skretanja pažnje narodu sa bitnih na marginalne probleme, umesto da razmisljamo o lošem životu koji živimo, umesto da razmišljamo kako da te probleme rešavamo mi smo primorani da razmišljamo ko je na ledja oborio Jecu, dal ima pravde za Cecu, koga će da tuži Seka i dali u silikonskim dojkama može da ima mleka!?!?!
Sreda 01.08.2012.06:57
I ne bih to toliko bilo strašno da te silikonske "lepotice" a u poslednje vreme i silikonski "lepotani" služe samo da nam skreću našu i onako skraćenu pažnju, nego se neki pametnjaković dosetio kako da preko narodne grbače otplati sve te silne silikonske bujne grudi Balkanske, preko noći se stvoriše stotine Farmi, Velikih Bratova, nekakvih (Anti)Talenata, razna kreštala se nadmeću u raznim disciplinama, a narod kao hipnotisan sedi pored malih ekrana i kuca SMS poruke,
Sreda 01.08.2012.07:00
Bakice i Dekice koji su se rodili pre otkrića telegrafa sede i bacaju svoje penzije kucajući SMS-ove podrške nekim novim zvezdama, a najdrastičnijem primeru "legalnog" prevaranta, Saši Popoviću za kog legenda kaže da se nekada bavio muzikom se slivaju milioni u dzep, i još kao da oće da tera inat narodu, obavezno na kraju svake emisije podseti narod koliko je te večeri ovaca ošišao.
Sreda 01.08.2012.07:02
Decu oblačimo u majice koje je kreirala Seka Aleksić, sa grudi naših ćerkica kao da vrišti logo poznate "kreatorke" RICH BICH (Bogata kučka), sinovi nam idu u roze majicama sa šiškicama preko očiju vrckajući guzom kao njihovi uzori sa estrade, umesto Politikinog Zabavnika naša deca čitaju "Skandal" a mi moramo hteli ili ne da pratimo dali je Makedonski transvestit Boki 13 ponovo kakio u gaće... Polako ali sigurno nam uništavaju interesovanje za naše stvarne probleme, uništavaju nam moral i ponos, pretrpavaju nas svakojakim glupostima kako ne bismo primetili ono što njima ne odgovara da primetimo, a kao i obično mi ćutimo i ne primećujemo kako nam život izmiče pred nosom.
Sreda 01.08.2012.07:06
ali ovo što mi u Srbiji imamo se ne može nazvati Medijima u najboljem slučaju mi imamo samo žutu štampu a neki čak prevailaze moralne okvire i najgore moguće žute štampe, osvajali smo i oslobadjali medije u prethodnih 10-tak godina, palili smo RTS, oslobodili Studio B ali nažalost danas 11 godina kasnije valjda shvatamo da smo ih predali pogrešnim ljudima u ruke. Stranački servis RTS čak zahteva da mu se obavezno plaća preko računa za struju, kojeg li kriminala?, gledao ne gledao...plati!!! ili ideš na sud. Mafijaška država - mafijaški zakoni, a to što je odluka protivustavna , koga boli.
Sreda 01.08.2012.07:07
Možda je ponovo došlo vreme za juriš na medije, ali s obzirom da se svaki juriš naroda seče u korenu nama ostaje jedini drugi način za borbu a to je da nateramo medije da se bore za nas zbog kojih i postoje, OSLOBODIMO MEDIJE, ORIBAJMO PRLJAVŠTINU KOJA SE NAGOMILALA PRED NAŠIM PROZORIMA U SVET!!! ... BOJKOTUJMO IH, KAD OSTANU BEZ NAŠEG NOVCA, NESTAĆE.
Sreda 01.08.2012.15:26
Vidovnjaci nikad nisu nikome rekli da ce zavrsiti sa nekim "crkvenim misem"..vec naprotiv uvek je to bio neki truli bogatas koga naivne devojke cekaju i nadaju se...Uostalom gde bi se smelo reci ovoj da ce da bude sa nekim siromaskom...ili prosecnim tipom...to ne dolazi u obzir...ne znam da li je Sandri Meljicenko neko to rekao ali ni mojoj dobroj prijateljici znam sigurno nije a obe uzivaju kao carice...setih se jedne komedije sa Goldi Houn i Kurtom Raselom...kad sam je odgledala pomislila sam na JK...kako bi se snasla...
Sreda 01.08.2012.22:59
Majka je razvela i nasla novog muza. Kako to i dolikoje domacicama u Srbiji.Umesto da gleda svoja posla ona se cerci mesa u zivot.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)