Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 30.07.2012.
13:13
J. L. P. - Vesti A
Kosovska regionalna korporacija za vodosnabdevanje dobila je podršku kosovske opštine Gračanica da se zdravstvenim ustanovama na centralnom Kosovu, koje rade po sistemu Republike Srbije isključi voda, izjavila je za "Glas Amerike" direktorka Doma zdravlja Gračanica Rada Trajković.
Utorak 31.07.2012.09:52
O kojim Turcima i o kakvim poturicama ti pricas, dodji malo da zajedno sa mnom i mojom porodicom zivis u Gracanici, pa da mozemo na miru i uz domacinsku casicu popricati o necemu za sta ti ocigledno nemas pojima. Najveci problem nama Srbima u Gracanici su "VELIKI" Srbi koji smeste svoje dupe van Kosova pa se igraju srpstva. Ili jos gore da dodju na Gazimestan, da "podrze" Srbe koji ovde zive, pa onda naprave glupost, isprovociraju one iste siptare koji meni vec zagorcavaju zivot. Pa se oni tako motivisani jos vise posvete nama i pretrisaju mi auto dok unutra spava beba od sest meseci. A zasto? Sve zbog "velikih" Srba kojse su svoje dupe sklonili i pobegli daleko odavde.
Utorak 31.07.2012.00:02
Izjavila Rada Trajkovic kao direktor doma zdravlja ili kao poslanik u supstini Kosova? Ona sto joj deca mozda zive na Kosovu? Vodu su joj iskljucili zato sto ne placa racune, a lekove ima zato sto ih je dobila upravo od Stojanovica. Steta je sto covek koji toliko radi za svoj narod mora da trpi udarce od ovakvih izbledelih politicara.
Utorak 31.07.2012.00:28
tako ti i treba Stojanovicu kada hoces da pomognes svima.... moras da shvatis da nekima pomoc nesme da se da jer su naucili da se zadnjih deset godina kada naidju na problem vade na patriotizam.... pusti ih malo neka narod vidi sta rade....
Utorak 31.07.2012.09:07
Sramno je da da jedna ``licnost`` pod Hipokratovom zakletvom zloupotrebljava pacijente i ustanovu koja se brine o njima u svoje dnevnopoliticke svrhe. No nazalost, nije jedina na ovim prostorima te joj ovo i prolazi makar na jedan dan.
Utorak 31.07.2012.09:09
Samo bih da Vas podsetim da je taj isti Stojanović bezbedio cisternu sa vodom za KBC u Gračanici!!!!
Utorak 31.07.2012.09:17
Najlakse je za sve okriviti Bojana Stojanovica!!! A za najmanju sitnicu svi jure kod doticnog gospodina!!!
Utorak 31.07.2012.09:21
Davno je ona prekršila Hipokratovu zakletvu, u Skupštini Kosova se bori da obori još koji milion, pa može u miru da "pomaže" srpskom narodu na Kosovu... Ili se možda sprema da se sledeće godine kandiduje za gradonačelnika opštine, pa pokušava da ispljuje sadašnje rukovodstvo te iste opštine... Hm, šta vi mislite???
Utorak 31.07.2012.09:38
Nije u redu napadati tako,jedino oni koji zaista zive na Kosovu znaju pravo stanje onoga sto se zaista desava ovde i da se voda i struja iskljucuju Srbima bez icijeg znanja i obavestenja. I da je od kada je formirana Opstina stanje sa vodom i strujom bolje u odnosu na predhodnih par godina kada vode i struje skoro da i nije bilo.
Utorak 31.07.2012.09:44
KOJI NORMALAN COVEK MOZE DA DODJE NA IDEJU DA CE SE JEDAN PREDSEDNIK OPSTINE BAVITI ISKLJUCIVANJEM VODE?!?!?!?!?!?! Alo bre Srbi dozovite se pameti, zapitajte se sta radite, i prestanite da pravite razdor medju ovo malo Srba sto je ostalo.
Subota 11.08.2012.23:45
E ovako!!!Za ljude koji nisu sa kosova a prate ovu vest,znaci svaki komentar koji je pozitivan i u korist Opstine Gracanica je ili potkupljen ili je to neki ficfiric kojeg je sam gradonacelnik podsetio da postavi a da mu posle javi sta je napisao da bi mogao da ga nagradi sa nekoliko evrica... Jedino sto zna gradonacelnik je da dobija naredbe znamo vec od koga i zbog cega,a to je ukidanje srpskih institucija. U Gracanici nekad su bili jaki srbi,sada su moj Milante3 "TESKE POTURICE"!!! Ruku na srce jedan deo populacije u Gracanici jos uvek nije, ali sta ces kad imas previse COBANA..! Gradonacelnik ce odgovarati,a svi vi cete se stideti ZAPAMTITE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)