Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Subota 28.07.2012.
05:37
Beta A
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko negirao je izjavu predsednika RS Milorada Dodika da je Srpska ušla u BiH kao država i da će takva izaći. Incko je reagovao na intervju Dodika "EuroBlicu", u kojem je on izjavio da je "Republika Srpska država i da je BiH okov za RS", navedeno je u saopštenju visokog predstavnika.
Subota 28.07.2012.05:51
Slusaj ti ficifricu, Republika Srpska je nastala na krvi njenih najboljih sinova i samo srpski narod ima da odluci sa kime i kako ce da zivi. Svima drugima na prostoru nekadasnje drzave ste dali pravo na otcepljenje i stvaranje svoje drzave , samo srbi nemaju pravo na to! Prema tome, Republika Srpska ce biti samostalna drzava kad -tad, a ja pozivam Predsednika Dodika da odgovori ovom korumpiranokm birokrati da Srpska nije prcija EU i NATO-a, i da sto pre prema ustavu Republike Srpske organizuje referendum da narod odluci. Zivela Nezavisna Republika Srpska i Velika Srbija!
Subota 28.07.2012.09:54
Visoki kepec bi trebao da se vrati timariti konje u Austriju,jer je to posao izmišljen za Slovence.Tad će mu plata spasti za nevjerovatnih,neoporezivih 25000 evrića na posao konjušara.Konjušara već dugi niz godina u RS niko ne zarezuje ni 1 %,a cijena toga je Rafinerija Brod.Sad će Harčenko izaći u javnost i reći mu da ćuti.Scenario već viđen 5 godina. Po konvenciji iz Montevidea iz 1933.država ima Vladu,stanovništvo,teritoriju i priznanje.RS ima 3 od 4.BIH nema vladu,nema lojalno stanovništvo,nema kontrolu nad 75%teritorije,ima samo prisilno priznanje.Ko je sad tu više država?
Subota 28.07.2012.05:55
I da znas , mali Incko, BiH nikada nece biti clanica NATO-a jer srbi iz Republike Srpske nece da budu clanica vojnog pakta koji je ubijao njeno stanovnistvo i otvoreno se stavio na stranu srpskih neprijatelja. Ziveo Putin!
Subota 28.07.2012.07:59
@sade Сви остали су изашли из Југославије у границама у којима никада у историји нису постојали, односно до тада нису постојали ни као народ а камоли нација. Сви остали, осим Словенаца, су добили своје банана државице на штету српског народа, у границама које је зацртала Комунистичка партија са Хрватом на челу. То ће се у будућности сигурно променити и сви Срби ће живети у једној држави.
Subota 28.07.2012.08:38
Informisi se od kada vec postoji rep.srpska pre nego sto brbljas gluposti. kada su drugi u pitanju stalno se koristi rec genocid. a kad kolju i ubijaju srbe......o tome se i neprica. dosta mi je takvih budala sto otvaraju usta s praznom glavom!
Subota 28.07.2012.12:12
Samo po ovim njihovim komentarima se vidi da suzivota sa tom bagrom nema ! Pod hitno praviti referebdum i proglasiti NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU ! Volju naroda, niko ne moze da nam oduzme ! Pozdrav !
Subota 28.07.2012.10:16
Da ga unajmimo da napise i neko lepu rec za kosovo (namerno malim slovom). Kako to sto za jednu regiju suverene drzave vazi, a za drugu ne vazi. Kikirez je malo pobrkao loncice. Osim toga, volio bih, da mi pametnjakovic objasni sta znaci republika (Srpska). Mi kukamo kako su nasi politicari polupismeni, a ovi evropski su deset puta gori od nasih. Bolje bi im bilo da cute, ili se vrate tamo odakle su dosli.
Subota 28.07.2012.11:50
Republika Srpska je velika tekovina koja je na krvi nastala, a tako ce se i braniti.Ccekacemo jos malo , a onda ujedinjenje sa maticom. Ostaloj boraniji ako smeta neka ide u Teheran, ili neka zacuti.
Subota 28.07.2012.12:26
Pa gospodine faaaaaaaaaqeru, vas su u Bosni spasili Židovi. Pitaš kako?. Vrlo jednostavno, da bi se oprali od tlačenja Palestinaca postali su branitelji muslimana u BiH i posle na Kosovu. Kako misliš da opstane Bosna. Jedino ako pobijete sve Srbe, a spominješ i traktore. To je još jedan dodatak tvojoj Bosni, ali bez Srba kao što je Sarajevo. Jedno ti mora biti jasno, da će se i Srbi boriti do zadnjega za Republiku Srpsku. Što pre to shvatiš, počećeš mirno da živiš u svom delu Bosne. Pitam se, šta ti tražiš ovde sa svojim komentarima? Ko te je zvao ili možda radiš za Srbe, jer što nas više ljutiš manji su ti izgledi.
Subota 28.07.2012.12:33
Jadni vi muslimani kukavni, stalno ste patili, kroz istoriju stradali. Nije vas nigde bilo, sem sto ste kao hrvatsko cvece vrsili najgore zlocine po logorima. Srbi kao najslobodarskiji narod kroz istoriju, koji je strahovito placao cenu, od ustasa, nacista i svih zlotvora na ovim prostorima, sad treba da se ustezu od vas stradalnika. Cuj krvi muslimanske dece. Vi znate sta su zrtve, Srbi ne znaju. Ajde muci Turcine, prodao si veru za veceru, ja bih se stideo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)