Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 22.07.2012.
00:27
Press A
Pismo Dragana Đilasa Predsedništvu DS-a politički analitičari ocenjuju kao njegovo upozorenje stranci da mora da se reformiše posle izgubljenih izbora, što podrazumeva novi politički koncept i čišćenje stranačkih redova od onih koji su pokvarili imidž stranke.
Nedelja 22.07.2012.02:59
Ako Djilas stvarno ne zeli da se DS svede na cenzus, trebalo bi da postavi pravo pitanje: Da li politika jedne stranke u Srbiji moze i sme da dalje vodi takvu politiku koja nacionalne interese te iste Srbije podredjuje interesima Evropske Unije? Ovako, reklo bi se da je Djilasova paznja prevashodno usmerena na kadrovsku politiku stranke. Cini mi se da mu najvaznije ko ce ko sada biti u stranci, pa da i on licno avanzuje. Sudbina drzave Srbije i naroda, malo ili nimalo zanimaju ovakve ljude.
Nedelja 22.07.2012.06:26
Да парафразирам наслов: Итражни судија има шта да чује од Ђиласа Текст испод наслова нисам читао, сигурно је одуран.
Nedelja 22.07.2012.09:27
Ovo pismo ili ti izraz realnosti kako rekose su verovatno slozili zap ambasadori kako bi opravdali dalji put ovaca prema fatamorgani, uz ponovo glasanje za nespotojeca obecanja, necemu sta ima nekoliko politickih orijentisanosti pod jednim krovom.Tako reci jedna mesavina potrebna da se zap diplomcija i dalje odrzi bez nemira na ulicama i klizenje Komstea dalje od Srbije. Avangarda revolucije treba da pocne u Srbiji i da se prosiri na ceo Balkan, rece Vikiliks, pa ajd da vidimo da li ce filter Nikolic moci da ljude udrzi kod kuce.Ceka ga mnogo kad pocne da se jos vise pali po bankrotisanoj EU ili BI.
Utorak 24.07.2012.12:22
Vidi, vidi! Smanjuje se plen, pa se kriminalci sve vise prepiru oko podele! Kada ti Zutokljunce da pricas o pravdi i postenju, to je kao da prostitutka prica o vernosti! Digni ruke od Srbije, pusti ljude da zive! Idi negde, da nikad vise ne cujemo za tebe i ucinices nam najvecu uslugu! To vazi za sve vas koji ste nam cinili "dobro" proteklih godina!
Četvrtak 16.08.2012.10:46
Neverovatno koliko ste vi u DS-u slepi a jos cudnije da je Srbija omogucila takvima da je vode.Egocentrik Tadic i vas samoljubivi sef koji je izgradio sebi kult licnosti ali samo medju vama slepima glavni je strateg vase katastrofe i sto je najgore katastrofe Srbije.Covek koji nije uspeo da za bednih 15 evra podigne standard svojim gradjanima,svojim biracima na domacem planu.U svetu pak sve je radio da promovise sebe a ne svoju zemlju.Tuzni pajac koji se svima izvinjavao,koji je sve od Srbije davao drugima a za Srbiju nista nije trazio za uzvrat.On da vodi Srbiju ponovo?Moze samo vas i to u ambis.Sa njim ili bez njega vi ste crna rupa politickog zivota u Srbiji, BOGU DRAGOM HVALA!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)