Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 21.07.2012.
15:39
Beta A
Politički savet Pokrajinskog odbora Liberalno-demokratske partije (LDP) ocenio je da će se u Vojvodini stvoriti jedinstveni front za ustavne promene i najavio da će LDP u tome vrlo aktivno učestvovati, prenose beogradske agencije.
Subota 21.07.2012.15:43
Prvo mora da osile da bi vodili front, pa zato treba da pokupe deo DS glasaca sa delom politicara raspalog DS-a. Oduvek je DS bio podelen na liberale i socijademokrate, drzali su se skupa u internacionali jedino novcem i ineteresnim plenom . Nakon toga ce da se zna tacno gde stoji unutrasnji neprijatelj. Kad krene drmes na BI, Mordor zastitnik okrene oko svojim problemima, a pokrenu se postupci protivustavnog delovanja, treba samo na vreme da se zatvore aerodromi.
Subota 21.07.2012.16:02
Okupljaju se NATO placenici u nameri daljeg razbijanja Srbije..... DS sa Tadicem koji se rukuje po naredbi sa Tachijem ... sad ce i Vuk koji dobija nagrade od NATO za svoje delovanje od 5 oktobra do danas.....naravno i ceda da okupi ostale u jedinstven "front" , za dalji pritisak na Srbiju od strane NATO.....! OPET isti SCENARIO --- samo ovde nema Albanaca --- ali ima kao u Siriji domacih prodanih i stranih elemenata koji ce uz podrsku NATO-a praviti destabilizaciju u Srbiji ... Posle Tomine izjave o KiM ocekujem jos vece pritiske i napade kao i od strane nekih medija..!
Subota 21.07.2012.16:20
Ama, kakva, bre, autonomija "Vojvodine"! Srbiju treba podeliti na kantone, po modelu Švajcarske i tako izvršiti pravičnu i održivu regionalizaciju. Ako je cilj da svako raspolaže svojim, eto onda rešenja: Sremski kanton, Banatski kanton, bački... Sve drugo vodi u stvaranje novih država na teritoriji Srbije. Kragujevac treba imenovati za novi glavni grad Srbije (BGD ostaje glavni privredni centar, Novi Sad kulturni centar). Ne dolazi u obzir da Novosadjani imaju više prava od nas Nišlija. Ista prava za sve! Lično ću biti prvi - ako Vojvodina bude imala/dobila veća prava od južne Srbije - koji će ustati i tražiti istu tu autonomiju i za jug Srbije! Svi gradjani naše zemlje imaju ista prava!
Subota 21.07.2012.19:14
Kosovo i Vojvodina su Titova izmišljotina za Srbiju, a višenacionalnu Istru nije dirao, a da ne govorimo o Krajini sa 300 hiljada Srba. Tamo je takođe trebao da stvori autonomije. Kao veliki hrvat to nije učinio. Makar, da ga hrvatski nacionalisti zovu "Jozom Brozom, koji je poubija milion rvata".
Subota 21.07.2012.19:38
Primetio sam da neki imaju pravo da stalno vise na sajtu i omalovažavaju sve nas koji se brinemo za Srbiju. Zar nisu svesni da to samo stvara atmosferu netrpeljivosti. To nije nikako dobro, jer vrlo brzo pređe u mržnju. Nikog ne imenujem, neka se sami prepoznaju, ali su prevršili svaku meru pristojnoti. Puna su im usta demokratije, ali sužene, a o Vojvodini imaju pravo da odlučuju i stanovnici cele Srbije.
Subota 21.07.2012.20:52
Neki kao ne znaju zašto ima malo Talijana u Dalmaciji i Istri? A ne znaju da ni Srba više nema. Kažu mi prijatelji da po Splitu pišu ZG=BG. Toga ima i po ostalim krajevima. Idi u Slavoniju i pitaj ih za zdravlje i šta misle o svemu. Kako to da Vojvodina tako dobro stoji, a Slavonija praktično propada. Vojvodina bi morala stajati lošije jer joj Srbija ili Beograd sve uzimaju, a Zagreb se pretrgao da pomogne Slavoniji, a posebno Vukovaru. Mladi napuštaju Slavoniju, a to u Vojvodini ipak nije tako.
Subota 21.07.2012.21:00
"Krojim sudbinu sa planine". Ovaj momak ipak vređa i maknite ga i sve njegove komentare. Mi smo divljaci sa planine. Što se tiče jezika, piši svojim jezikom, ko ti brani. Ali ti hoćeš da se čuješ i da si u apsolutnom pravu. Zapamtite vi koji čitate šta piše. Mi smo divljaci s planine.
Subota 21.07.2012.22:44
Drugim rečima, mi s planine smo neki koji nisu vredni da odlučuju o Vojvodini. Mi s planine smo oslobodili Vojvodinu od fašista, a zna se šta su tamo radili Srbima. Mi s planine ima da se pitamo i te kako. Ove godine je velika suša, a tek poplave koje neće biti milosrdne. Moraćemo mi s planine s braćom iz nizine da se borimo s nevoljama. Čuvaj svoje pare da tih neko s planine ne odnese. Ono o Slavoniji i Vojvodini nije bilo namenjeno tebi, jedino ako se radi o istom piscu krimića. ZG=BG, pa možda uskoro bude kod vas pisalo NS=BG. Ovi iz Pančeva nešto nisu zadovoljni, neće NS, a hoće BG. Ajde na spavanje i odmori se malo. Prilegni i spremi nešto za sutra. Mi s planine bdijemo nad Srbijom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)