Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Utorak 10.07.2012.
11:49 >> 12:20h
Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je želja onih koji su priznali Kosovo da nezavisnost Kosova bude potpuna, a da vlasti u Srbiji nastoje da se to nikada ne ostvari.
Utorak 10.07.2012.11:58
"Šta je Kosovo..." ? - bez Metohije - NIŠTA... "kako ćemo se ponašati prema Kosovu..." ? - bez Metohije - NIKAKO... "i gde je granica iza koje Srbija ne može da stane?...." - za granicu. "gospodine" predsedniče, pitajte MOMKE SA KOŠARA ?
Utorak 10.07.2012.13:16
U kumanovskom sporazumu ( ili kapitulaciji) jasno stoji gde su granice i isto tako jasno pise da srbska vojska i policija treba da ih cuva. Dovoljno je samo primeniti ovaj sporazum za sada i R1244, umesto sto se traze neki navodni "pregovori" koji samo sluze da se siptarima obezbedi nezavsnost. A to i jeste uloga ovog novog glumca tome tadica u ulozi predsednika -saradnika(NATO).
Utorak 10.07.2012.12:18
Kad ce vise ovaj imati stav o necemu iza kojeg ce da stoji barem nedelju dana. Neka poslusa sta je pricao na mitingu za Kosovo i Metohiju a sad bi maltene potpisao nezavisnost. CCCC
Utorak 10.07.2012.13:00
To mu je zadatak, i to je bilo jasno mnogo pre izbora. Da je stvarno mislio to sto je govorio i imao nmeru da sprovede u delo, nikada ne bi njegove gazde dozvolile izbor. Ovde smo se ubili od najava da je isao u Brisel i ambasade po direktive, ali uzalud. Srbi vise vole bajke koje im serviraju ove strane marionete iz vlasti.
Utorak 10.07.2012.15:28
Stiroporac je drasticno promenio pricu a i stranku posle price Natase Kandic o njegovim tzv."ratnim zlocinima" oko Vukovara . A sad ga i Kandicka podrzava (mozda kontrolise)
Utorak 10.07.2012.12:38
Kad ce vise ovaj imati stav o necemu iza kojeg ce da stoji barem nedelju dana. Neka poslusa sta je pricao na mitingu za Kosovo i Metohiju a sad bi maltene potpisao nezavisnost. CCCC
Utorak 10.07.2012.12:48
Ako ne znas odgovore, navodno, pitaj emisare koji ti donose naredjenja kako bi se oni ponasali da im se tako nesto desava u sopstvenoj zemlji. Nego, tvoja rola stiroporas je da uradis upravo ono sto tadic nije uspeo, a sve stavljajuci Srbe pred lazne dileme i lazne izbore. Eto vec si krenuo na zadatak i vec se odrices Pristine za svagda. E pa nece moci! Prenesi gazdama da je Kosmet Srbija, granica se zna, ali cemo je mi jos malo pomeriti i vratiti srbski Skadar matici.
Utorak 10.07.2012.13:02
Djubre jedno,znao sam to od prvog dana.Zamislite predsednik jedne zemlje pa kaze sam za sebe da nece biti predsednik na jedno delu i to je njemu normalno da kaze.Poceo je i on pricu''zastita''za manastire i crkve SPC na Kosovu i Metohiji itd.Ma dobro se vidi kuda cilja.Nije on nista bolji od tadica jer gori i da hoce ne moze biti.Samo je sada red na srpskom narodu da se zamisli koga sve bira za predsednika.Sta se ne javi sada Kostunica i ne prizna da se opet prevario kad je pozvao narod da glasa za Tomu.
Utorak 10.07.2012.14:24
Gospodine Tomislave Nikolicu,novoizbrani predesednice Republike Srbije u cijem je sastavu se nalaze pomenuta AP Kosovo i Metohija,ako ne mislite da postujete Ustav i zakon drzave Srbije ciji ste predsednik,molim Vas da ne kenj.te previse,i da u najkracem mogucem roku,podnesete ostavku na svoju funkciju predsednika,da izaberemo novog koji ce ga postovati,da se ne gubi dragoceno vreme,jer nam tako gono ne treba,dovoljno su tu funkciju vec usmrdeli Vasi prethodnici. S postovanjem.
Utorak 10.07.2012.14:27
Hteo je nesto da kaze da zvuci malo dubokomisleno, ali mu ne ide. A sta ocekivati od lazova i prevaranta kome je inspiracija kik-boks. Kada se setim samo obecanja od pre par meseci: izborna kradja..., narod ce biti upoznat..., referendumom cemo se izjasniti o pitanju Kosova....koja gnjida.
Utorak 10.07.2012.14:40
Kostunice ocekujemo da das svoje misljenje o ovoj izdaji.Sad ili nikad ili se onda slazes sa ovim sto govori ova gnjida od predsednika.Odgovoran si Kostunice jer si ovog ne mogu mu ni ime vise izgovoriti podrzao.
Utorak 10.07.2012.15:46
geografski Mosovo i Metohija nikad nece biti nezavisna jer ona prirodno gleda na sever . teritorija koja je sa zapadne i juzne strane omedjena prirodnim preprekama , KiM ce biti nezavisno onoliko koliko Srbija dozvoli, Mogu Siptari da kazu da su nezavisni , a mogu srbi i da zatvore prilaz KiM ,pa nek oni budu malo u rezervat , za to je potrebna samo politicka volja i spreciti bankare, birokrate saplitaju ...
Utorak 10.07.2012.18:14
A ste se moglo ocekivati od grobara sa naknadno nakalemljenom diplomom? Mi bi da se je.emo ali da nam ne udje. Resenje je lako. Dole pomoci svakom gradjaninu koji se oseca da je njegova maticna zemlja Srbija po svaku cenu a za ove kukavice, koje za par hiljada evra, dzip i malo "belog" i za sve buduce izdajnike uvesti preki sud i kad samo pomisli da moze da kalkulise sa zemljom sa koje smo vekovima proterivani da dobije po nosu tako da im se i potomci cesu....Pun mi je k. istih prezimena koji su na vlasti vec decenijama...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)