Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 06.07.2012.
12:04
N. S. Preradović - Vesti A
Građani imaju pravo da znaju otkud ministru Šutanovcu pare za gradnju, Agencija za borbu protiv korupcije mora da istraži da li je njegova imovinska karta lažna, a naše je da obaveštavamo javnost i da se nadamo da će ovaj slučaj biti rasvetljen do kraja, kaže u intervjuu za "Vesti" Vladimir Radomirović, glavni i odgovorni urednik portala "Pištaljka" koji je obelodanio aferu Šutanovac.
Petak 06.07.2012.12:30
Meni se cini da je ta agencija napravljena za korupciju a ne protiv..! A pare dobija iz budzeta .... tako da sami gradjani placaju korupciju !! Suntanovac mora da odgovara za jos vece afere i svoje poteze ( slabljenje odbrane zemlje - trosenje nenamenski para vojske Srbije (general koji je upozorio na nepravilnosti je smenjen po ukazu Tadica !!)
Subota 07.07.2012.15:03
Gradnja zgrade ,to je kap u moru. Mora se poreklo njegove imovine i bankovni racuni dobro procesljati,a on nije jedini iz D. Petrovic cuveni ministar poljoprivrede,sitni pravnik ,danas milijarder,Djilas,jos bogatiji,koji ne preza od nicega.... Spisak je predugacak....To samo vojska i policija zajedno mogu pohapsiti,kada se prociste od kriminalaca.koji obezbedjuju i stite lopovluk.
Petak 06.07.2012.12:56
Oficiri koji su ukazivali na slabljenje odbrane drzave, protivili se novim resenjima koja nisu potrebna VS, ukazivali na supstinske probleme u sistemu MO, protivili javnim nabavkama koje su povukle dalje investicije bez potrebe za odbrambeni sistem... bili su penzionisani ili dobijali prekomande!
Petak 06.07.2012.13:36
Nece se destiti nista. Ni ovaj, a ni ostali lopovi nece odgovarati. Razlog je jednostavan; Srbi su takvi, i ogromna vecina bi uradila isto kada bi bila u poziciji. Moralne vrednosti u Srbiji i principi su gotovo iscezli.
Nedelja 08.07.2012.12:51
Uništavanjem oklopnih vozila, artiljerije... kao zastarjele i nepotrebne opreme je dobro došlo pojedincima. Čak i Švedska je profitirala, kao na primjer o "kopovini" nišanskih sprava sa naše zastarjele opreme i ugradnje na svoju najsavremeniju artiljeriju... Zar se moralo baš sve "prodati" , pa zar i mi nemamo kapacitet za preradu naših karabina, poluautomatskih i automatskih puški, što sad rade ameri i uzimaju 200 puta više novaca nego što su ih kupili. Pogledajte samo na sajtovima, pa se može vidjeti da čak i hvale naše oružje, svo. Ako još ovakva politika potraje, a izgleda i hoće, mogla bi da ostane samo garda za svečane dočeke i generalštab sa ministarstvom, da se uhljebe podobni.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)