Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 04.07.2012.
04:08
Večernje novosti A
Na adrese više od 150 domaćinstava Srba povratnika u Hrvatskoj poslednjih su dana došli dopisi u kojima se traži da plate obnovu svojih kuća. Reč je o porodicama za koje Državno odvetništvo tvrdi da ne žive u Hrvatskoj, već u Srbiji. Najčešće se traži od 25.000 do 50.000 evra za obnovu kuća koje stoje prazne ili ih vlasnici iznajmljuju.
Sreda 04.07.2012.07:03
plati plati šta su rušili nek plate ako hočeju u lijepoj Hrvatskoj živjeti pa šta hočeju da nisu opet ugroženi?!
Sreda 04.07.2012.07:16
Хрватска логика је наизглед несхватљива, а суштини је веома једноставна: све је код њих, ама баш све, засновано на србождерству! Без те опсесије они једноставно не би постојали ни као тзв. нација, ни као држава. Зато су они, како је рекао Дучић, најхрабрији народ, не зато што се никога не боје, него зато што се ничега не стиде... Тражити од човека којем си срушио кућу да ти плати зато што си је наводно обновио - то може само крват!
Sreda 04.07.2012.09:58
Ово је само једно од усташких лица. Канибалистичка творевенина-повампирена ендехазија-данашња хрватска заснована на геноциду над Србима, Јеврејима и Ромима какав свет не памти, мора нестати!
Sreda 04.07.2012.10:16
ova nova Hrvatska demokratija je napravila vece debile i srbomrzce negoa i sama NDH pratim ih ja sta nam misle po vojnim forumima i misljenja sam da treba da ih napadnemo i okupiramo pa da vidimo da li ce da se kurce da mogu protiv srpskog vojnika da se bore oni su rat dobili protiv izdajnicke JNA a Srbi su rat izgubili zbog smradova od politicara,secam se kada je Francuski predsednik Miterand rekao novinarima 90'tih evropa treba hrvatima da se osveti za sva nedela iz drugog svetskog rata to srpski lobisti u tom momentu nisu znali da iskoriste i danas smo tu gde jesmo?
Sreda 04.07.2012.10:33
haha treba ih pobediti kako je milosevic rekao hrvatski vojnik samo sa puškama je branio vukovar 3 meseca protiv 20 puta vece armije sa tenkovima i artiljerijojom ,a srpski vojnik pobego za 3 dana iz krajine toliko o našem junaštvu
Sreda 04.07.2012.11:30
smesno, Jedini razlog zbog kojeg se Hrvati u Vukovaru nisu predavali 3 mjeseca je strah da nebudu ubijeni nakon predaje sto ih je manje vise zaista cekalo. A pobjeci nisu mogli jer su bili u okruzenju i st aim je preostalo nego da puskaraju. Naravno svi koji su mogli da se izvuki iz okruzenja udarali su se petama u dupe.
Sreda 04.07.2012.11:45
o čemu ti pričaš neznam da li si čuo za trpinjsku cestu u vukovaru toliko su uništili jna tenkova da nisu mogli proći 400-600 jna tenkova je uništeno u vukovaru ,a ti kažeš da se nisu borili i da su htjeli pobeći...
Sreda 04.07.2012.22:55
Milosevic se samo hteo oprati pred javnosti,a on je u dogovoru sa Tudjmanom na najgori moguci nacin prodao Srbe iz Krajine i svasta je tu bilo. Na kraju vec su bili prekrseni medjunarodni zakoni kad su priznali Hrvatsku kao drzavu,a cak i kad je to uradjeno na kvaran nacin,drzava Hrvatska se mogla biti priznati samo u granicama koju je kontrolisala,a to nikako nije teritorija SAO Krajine UN zona. U tom slucaju da je tada SR Jugoslavija krenula u rat,to bi se onda vodilo kao napad na suverenu medjunarodno priznatu drzavu Hrvatsku.Nato bi to jedva docekao. Sve pre toga je bio gradjanski rat u SFR Jugoslaviji i tako se pravilno formulise. Tucite se vi malo sa NATO pa da vas vidimo junaci
Sreda 04.07.2012.11:36
Od tog genocidnog naroda nista ne iznenadjuje. Nova Hrvatska nacija je i stvorena uglavnom od Srba katolika sa ciljem da bude nosilac genocida protiv Srba, davno planiranog od Vatikana i Zapada. Mozete pogledati predavanja o Jasenovcu, predsednika Međunarodne komisije o Jasenovcu dr Srboljuba Živanovića, odrzana pre mesec-dva dana u Torontu. Na srpskom: http://www.youtube.com/watch?v=K6CCHdhWYQg Na engleskom: http://www.youtube.com/watch?v=PATP4J5xF5w (Sadrzaj je skoro isti, koliko mi se secam) Preporucite svojim prijateljima, strancima da pogledaju englesku verziju, bice im jasniji uzroci nedavnih ratova u SFRJ.
Sreda 04.07.2012.21:20
Ovo vise nije normalno od Vesti da dozvoljavaq da nam ovi hrvati tipa @sade,@nino12.@asinisx odsutnog@feral tribuna i ostalih ustasa jer svi hrvati su ustase i obrnuto zagadjuju ovaj sajt.Njihove bezobrazne komentare,cak je jedan pre neki dan napisao ovde da bi se Srbi trebali pokatoliciti i postati hrvati ako nece da nam jednog dana kolju nasu decu i bacaju u jame.Doslovce je tako napisao i ja tu prizemnu hrvatsko-ustasku propagandu treba da citam.Hvala vam redakcijo Vesti za ovo ispiranje mozga.Jos da napomenem ovim gore spomenutim ujama da ih znam vrlo dobro kako disu posto sam nazalost ziveo medju njima do 1991.Kaqko je rekao vojvoda Zivojin Misic prozirni ste kao casa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)