Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Petak 29.06.2012.
10:07
Đ. Barović - Vesti A
Fakultet bezbednosti u Beogradu potresa nova afera koja je napravila duboku podelu između profesora ove visokoškolske ustanove. Redovni profesor ovog fakulteta Dragana Dulić je u dve knjige koje su obavezno štivo "Hrestomatija-Ljudska bezbednost 1 i 2" navela da je deo plana etničkog čišćenja koji su sprovodili Srbi bio i "seksualni terorizam".
Petak 29.06.2012.15:24
Од никаквог ''сексуалног тероризма'' ова жена не мора да се ''плаши'' . Неће је нико, па љута, ем психички поремећена, гре'ота.
Petak 29.06.2012.16:15
"Ију, терориста!" "Баба, нисам ја терориста, ја сам јебач" "Ију, јебач!"
Petak 29.06.2012.10:24
Далеко је ова од научног радника. Прикупља информације из средства јавног информисања током ратне пропаганде, јер јој је тако најлакше, а онда изводи закључке који немају везе са реалношћу, али су зато директно усмерене на блаћење и овако униженог сопственог народа. Типичан пример неспособних професора који су ту засели преко личних веза и протекција и тероришу све око себе својом нестручношћу!
Petak 29.06.2012.15:10
pored takvih kolega,kao sto su dragisic i ekipa Taj fakultet drzava treba da zabrani, oduzme zvanja profesora i radno angazuje u padinjaku na jedno deset godina(stecene penzije ne dirati) U padinjak bre sa olosem.
Petak 29.06.2012.10:30
Dulić hmm to prezime mi je jako poznato,klasična neofašistička ustaška propaganda koju sprovodi ova žena,pitam se gde je sada pravna država da je momentalno uhpasi zbog širenja verske i nacionalne mržnje i teških optužbi i štete koju čini narodu i državi koji je hlebom rani,šta bi bilo da neki naš profesor u zagrebu ili sarajevu redovno zaposlen iznese istinu o stradanju Srba u zadnjem ratu od ruke hrvatskomuslimanske bratije? u najmanju ruku dobili bi otkaz..
Petak 29.06.2012.10:44
Мислим да у случају рата дотичној госпођи не прети апсолутно никаква опасност...
Petak 29.06.2012.10:47
evo gledam ovu sliku gdj.-e dulić i sve mi više liči na upokojenog tudjmana,zamislite je sa njegovom kosom i uniformom i naočarima ,reinkarnacija jebote..
Petak 29.06.2012.13:03
Sa kaze "Cela ta primitivna haranga organizovana je da mi se ne bi produžio radni odnos" . Tako je , koliko takvih pokvarenih i nezajazljivih profesora , direktora, politicara , sefova, . . . ima.Oni bi da rade do stote godine samo da bi vukli velika primanja, a novi i mladi strucnjaci da prodaju robu po pijacama, peru sude po restoranima, . . . . SVI u penziju ni dana vise, i tako vam je penzija veca tri puta od moje "plate". ps: Ne dirajte Krkobabica i Micunovica, to su zasticene vrste, kao Pande.
Petak 29.06.2012.16:07
Ko je sve profesor u ovom posrnulom narodu?! Prateca fotografija je teror nad visemilenijumski kreiranim estetskim paradigmama covecanstva, dakle sad smo kvit, apropo seksualnog terora. Nadam se da nece biti potrebno da neki dulic postane predsednik srbije da bi srbi shvatili kakve emocije dulici gaje prema srbima. I to je kao fakultet bezbednosti. Sram vas bilo sta drzite tamo.
Petak 29.06.2012.16:20
Дулић је крватско презиме (има их са тим презименом још у досманлијској власти). Наравно, њен уџбеник је обично антисрбско ђубре. Међутим, она је била страх и трепет на том тзв. факултету, па и на другим факултетима?! Мора нам бити јасно да је досманлијска власт примењивала страни концепт апсолутног уништавања Србије и Срба. Образовни систем је на посебном удару, јер се тако најлакше врши индоктринација и расрбљавање деце. Нарочито су историјски уџбеници антисрбски конципирани. Да не говоримо сада о болоњизацији и дебелизацији образовања. Мислим да нам је потребан дуг период чишћења другосрбијанског ђубрета. Ван сваке је сумње да би ДС и коалиционе странке требало забранити...
Petak 29.06.2012.16:47
hahahahahaha...hahahahaha... Ee svašta!Šta ćemo se mi svega naslušati ,bože mili.Mogu jedino da konstatujem da valjda ju nije nikad neko od Srba otreso,pa čula kad Srbi **bu to se zemlja trese,pa bi i ona valjda :D
Petak 29.06.2012.23:30
Postovana redakcijo Nisam navikao da nas ovako obavestavate o nekim stvarima. Ovo sto ste objavili o pomenutoj profesorki i slepac vidi da je deo nekog konteksta. Vase je bilo da nam objavite ceo tekst koji se odnosi na odredjenu temu, njen izvor ako ga je autor naveo kao tudji i cilj koji autor zeli da postigne objavljujuci ga. Ukoliko gospodjina knjiga ima jasnu poruku i zelju da kao celina nekoga optuzi za nesto sto bas nisam sklon da poverujem,onda se gospodja uplice u nesto sto je i samo po sebi kriminal ali ukoliko je namera bila samo primer kako se plasiraju lazne i neproverene informacije onda je to sasvim druga stvar. A kad sam se i sam upleo onda moram i da poja da pojasnim:
Petak 29.06.2012.23:44
Nastavak: Podatak da je neko negde silovao 20 000 ili 30 000 hiljada zena je sam po sebi budalastina. Zasto? Bez obzira na ratno stanje u kome se to navodno dogadjalo i JEDAN slucaj silovanja je zlocin ali ako je on pravi i ako se stvarno dogodio. Zato pre svega mora da bude proveren i dokazan. Ako neko u jednom dugom ili duzem periodu cini takav zlocin nad odredjenim brojem zena bez obzira na haos rata on za sobom ostavlja neizbrisive tragove zlocina koje nije tesko dokazati. Npr. Dali su svih 30 000 zena bile nerotkinje? Gde su ta deca ili dokumentacija o fetusima i njihovim DNK posle obavljenih pobacaja ?? To optuzuje a ne izjava data u ko zna kakve svrhe i pod ko zna kakvim okolnostima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)