Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 27.06.2012.
21:17
Beta A
Generalni sekretar NATO-a Anders Fog Rasmusen izjavio je da bi svi trebalo da shvate da neće biti podele Kosova!
Sreda 27.06.2012.21:24
E pa konjolika nakazo sa glasom Paje Patka. Posto je Kosmet srpski-tu nema sta da se dijeli. Siptari imaju Albaniju,pa mogu nazad kuci -ili u Makedoniju ili Crnu Goru, tamosnje vlasti su im veliki prijatelji (koji milion evra Milu,pa birajte koji vam se dio obale svidja).
Sreda 27.06.2012.21:36
Схватите и ви да се Космет не дели. Како би било да ваше државе дају свима по део територије, на шта би то личило? Је л' би им дали територију и независност без рата? Нашли сте нас православце које цео свет мрзи зато што имамо срце јуначко. Можете нас убити све али наш понос, чојство и јунаштво не можете никада.
Sreda 27.06.2012.21:37
Поносан сам што сам лажно оптуживан, прогањан, сатанизован, што ми је историја фалсификована, што су ме клали и у јаме бацали, што сам био вековима под влашћу најмоћније империје, а ипак опстао као ја, што сам издржао не само стране, него и домаће злотворе, што се на помен мог имена данас сваки телевизијски кловн прави мудар и психолог и проглашава ме геноцидним, мене кога су затирали, који сам у Другом рату примао и избеглице из Словеније, оне исте која ме је после пљунула, што сам у истом том рату чувао и Јеврејку Олбрајт, која је после зинула да ме бомбардује, укратко: поносан сам што сам Србин.
Sreda 27.06.2012.21:38
А ко сам заправо, е то ће се тек видети у времену које долази. И знам да ће многи пожелети да буду што и ја, иако се нису родили као Срби. И знам да ће се многи поштени људи постидети што припадају народима чије су нас главешине прогласиле најгорима, да сакрију своју рђавост. Близу је то време, време откровења. Слава Господу који ми је дао снаге и памети да издржим сву мржњу и лаж којом су ме запљуснули зато што сам Србин. Опростићу им, јер нисам злопамтило, али нећу заборавити, јер ни Бог не заборавља
Sreda 27.06.2012.21:41
Чујеш, Бечу, чујеш и Берлину, и ти Папо, што живиш у Риму, ти што правиш католички закон, неће Србин да се крсти шаком, неће, неће, јер тако му свеће, неће, неће јер тако му свеца, све док траје Сунца и Месеца! Ти се, Папо, како хоћеш крсти, нека су ти опружени прсти, али мене немој ти да учиш, да се џаба претвараш и мучиш, Ја сам, Папо, својеглава врста, што се крсти само са три прста, којој нико на свету не смета, па ни хоџа са свог минарета. Само нека нико ме не дира, са три ми се прста парадира, то је моје тако од давнина, одлука је таква у Србина!
Sreda 27.06.2012.21:42
Ово горе је моје, ово остало су цитати и песме, ко има мало мозга треба бити поносан што је СРБИН. Видимо се браћо сутра на Газиместану, ако неко од вас иде. С' Богом.
Sreda 27.06.2012.21:48
Nije tebi ostavio deda Kosmet pa da mozes da kazes moze da se deli nemoze da se deli... Debili jedni kada ce da pukne neki svetski rat pa da vas nema tamo dole
Sreda 27.06.2012.21:54
smradusene nema pregovora sa teroristima i sa onima koji ih podrzavaju i finansiraju te tvoje dijaloge ostavi za tadica i borketa stefanovica jer su vas oni na to navikli ocigledno da ces morat se navici na novu vlast koji nisu kao tadic i supkanovac dijalogisti ovde su na vlasti sad nacionalisti
Sreda 27.06.2012.23:56
Имаш на профилној слици двоглавог орла и испод пише ''српска радикална странка'' Ниједан радикал не мисли овако као ти. По чему је Тома националиста? По томе што је кад су пуцали на србе у Рудару рекао МОЛИМ ДА СЕ СРБИ УЗДРЖЕ ОД ПРОВОКАЦИЈА ? Зато што је одмах отишао код Меркелове по инструкције? Код жене чији је народ вековима наш непријатељ, који су стрељали нашу децу у Крагујевцу без икаквог разлога?! Код народа који нас је бомбардовао, у првим редовима? Код народа чији је посматрач однео слике погинулих срба и представио их је свету као албанске жртве, што је био и повод бомбардовања?! Стиди се мајсторе, или бар промени ту профилну слику у СНС
Sreda 27.06.2012.23:10
Naravno da nece biti podele, placeniku jevrejsko-bankarskog lobija, neprijatelju i tvog naroda. Kada evropa bude pred okupacijom od strane islamita i kad se probude nacionalne snage u svim EU zemljama, tada ce i Srbija povratiti sve svoje zemlje..zajedno sa Skadrom.Na svu srecu, sve su jaci anti-islamski i anti-americki pokreti po EU.Penusaj rasmusenu, platice ti bankari i dileri heroina al nece tvoja jos dugo goreti.Smrt multinacionalnim trovacima svega sto na ljudsko lici !!!!
Četvrtak 28.06.2012.06:16
Који ти мој имаш са Косметом, мајмуне? Нека сви знају да је Космет део Србије!!! И биће тако, по вољи Божјој! Амин!
Ponedeljak 16.07.2012.12:08
Slusaj mrcino, NECE biti podele Kosmeta, jer se Srbija ne moze deliti, i tu si prokleto u pravu! Kosovo i Metohija je Srbija a ti mars iz moje zemlje!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)