Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 07.06.2012.
18:53
Vestionline A
Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc (Serge Brammertz) osudio je danas pred Savetom bezbednosti UN kao "neprihvatljivu" nadavnu izjavu novog predsednika Srbije Tomislava Nikolića da u Srebrenici nije počinjen genocid.
Četvrtak 07.06.2012.19:16
Satanizacija Srba i Srbije,zbog interesa zapada ne jenjava. Nadaju se da ce lazima da ozakone njihove zlocine,ali ma koliko se trudili i izmisljali istina ce izaci na videlo. Priznali su nezavisnost KiM,ali uporno ucenjuju Srbiju da se javno i pismeno odreknu dela svoje drzave i poklone je siptarima,jer znaju da je KiM divljacki bombama oteto, i da najvece ekonomske i brojcano najvece zemlje ne priznaju nezavisnost,i da ono je samo na njihovom papiru sve dok ga sama Srbija ne prizna. Zasto bi Srbija poklanjala siptarima KiM, kada moze da im ga proda u krajnjem slucaju po trzisnoj ceni.
Četvrtak 07.06.2012.19:17
Plus. Ne sme to u javnost, ipak su to njihovi katolici .Ako i izadje jedan dan pod pritiskom Rusije, onda ce da kazu kako to nije ista Hrvatska u kontinuitetu. Covek je misleo da ce da prelome i maknu se od anglosaksonaca i njihovih interesa, ali ustvari oni se nikad nisu odmakli ni santimetar. Srbija treba da kaznjava sve koji ne prihvataju cinjenicu da je EU fatamorgana koja nema ustav , a radi od zivota cemer drugima.
Četvrtak 07.06.2012.19:12
Zar ima veceg genocida i veceg zivog logora za srbe od kosova, to te ne interesuje.
Četvrtak 07.06.2012.19:24
vise bi im odgovarao crnogorac,hrvat,albanac na celu srbije. kakve veze ima srbija sa ratovima koji su vodili jugosloveni predvodjeni crnogorcem milosevicem. u vrhovnom savetu odbrane u savetu odrane pored mnostva crnogoraca i raznoraznih jugoslovena jedini covek iz srbije je bio bora jovic/rodjen u niksici,valjda je milosevic mislio da je iz niksica crnogorskog/ crnogorci se vesto izvukose od hipoteka ratova,a opet sa cela srbije se izvinjavase celom svetu u ime srbije,valjda na taj nacin stiteci svoje crnogorske interese. zasto bi srbija odgovarala za nesto sto su predvodili nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava ,koiji su u srbiju dosli po klucu? i sta je bratunac,jel to milosrdni andjeo?
Četvrtak 07.06.2012.20:16
ovo je ziva istina,sve sto si napisao.sve su bili crnogorci ili jugosloveni,koji su zapoceli rat sa svima;i sada se srbi izvinjavaju. bravo kolubara,bravo,bravo. tvoji komentari su vrh bora jovic je iz niksica kod kragujevca,sloba je mislio da je iz crne gore xaxa
Četvrtak 07.06.2012.20:49
Gospodine vajni tuzioce VI kao pravnik bi trebali jednom za svagda da naucite definiciju genocida,da u okrsajima koji su se izdesavali na podrucju kako vi kazete, demilitarizovane zone Srebrenica i Zepa, u julu95 nisu ispunjeni uslovi koji po samoj definiciji podrazumevaju genocid, vec je bilo teskih prekoracenja zenevske konvencije o pravima ratnih zarobljenika(ali samo od momenta kada je prestao, pokusaj bekstva, zarobljenih vojnika armije BiH iz doma u Pilici, tu je ukupno u pokusaju bekstva i neposredno nakon ubistva jednog policajca, koji je cuvao zarobljene vojnike ABiH kao i odmazdom, UKUPNO nastradalo MANJE od 800/osam stotina/ vojnikaABiH) svi ostali su nastradali pri pokusaju.....
Četvrtak 07.06.2012.21:00
proboja ka teritoriji koju kontrlise ABiH, te cifre,kalkulacije, ucene kojima ste Prisilili M.Deronjica i ekipu da vam posluze da se namire dugovi srpskog naroda za 1 i 2 svetski rat,da vas opravdaju kao nesposobne pravnike koje ne zanimaju UZROCI svih desavanja u julu95,sta je iz toga proisteklo, pa i samim definisanjem ratnih zlocina(ja bih rekao OSVETE)kao zlocina genocida. Samim tim vi svakom normalnom coveku koji koristi mozak,tu nesto ne valja. Da ste ikada popili kafu u Domaviji (kafana u Srebrenici)mogli ste da saznate mnogo vise o samim desavanjima tog jula95. GOSPODINE BRAMERC I S T I N A JE SAMO JEDNA. Razmislite jos jednom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)