Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 07.06.2012.
16:06
glassrpske.com A
Petogodišnji dečak kojem su tokom satonističkog rituala iskopane oči u sredu je pušten iz bolnice, a lekari kažu kako nema nade da će mu se ikada vratiti vid, prenose agencije.
Četvrtak 07.06.2012.16:25
Држимо се православља, само је оно проверено вековима и увек доноси добро! Не постоје две Истине. Православље је доказало истинитост хиљадама светаца који су следећ његов пут то постали!
Četvrtak 07.06.2012.20:28
Будизам је доживљавање Бога од једног човека - Буде. Њега је створио човек, а није настао пројављивањем Бога, потврђеним низом чуда која су то пратила!
Četvrtak 07.06.2012.21:33
Kada se Buda vratio svojoj kući, vodio se krvav rat. Kada je on stigao na bojno polje, svi su pali ničice i pobacali oružje. Da i ne govorim o jednom manijaku koji je ubijao ljude i sekao im prste, a ubio ih je nekoliko stotina. Budo se uputio pravo u šumu gde je ovaj boravio. Kada ga je sekač prstiju napao, Buda je mirno stajao ispred njega, a ovaj je odjednom izgubio svu snagu i pao kao pokošen ispred njega plačući i moleći ga za iskupljenje. U Budizmu se prosto o čudima ne priča puno ia bilo ih je u Budinom slučaju sijaset. Buda je inače i najavio Hristov dolazak.
Petak 08.06.2012.08:05
ОК, ја нисам експерт за будизам, али знам да су тамо сукобе заустављали увек, чак и када су њихови монаси пролазили, а потом их опет наставаљали. Што се тиче Буде, он је изгледа достигао неки степен светости очишћењем своје душе од страсти (жеља, како је он учио). Свако ко достигне тај ниво светости овладава многим "натприродним" моћима. Имаш у историји хришћанства много примера, где су ходали по води (Марија Египатска), постајали видовити, подизали се од земље и лебдели у ваздуху за време молитве и безброј других, за обичног човека, недостижних способности. Имај у виду једно, будизам је религија елите (Буда је био племић) и ту религију нико никада није прогонио и лако се ширила тамо!
Petak 08.06.2012.08:16
Ни једна религија у свету није прогањана као хришћанска, још од свог настајања. Милиони су погубљени, а бивало је да је за њихов спас било довољно само да се јавно одрекну Христовог учења. Масовно су добровољно ишли у смрт! Зашто? Зато што је божанско порекло тог учења сатално доказивано, прво самим Христом, а потом и Апостолима, који су својим молитвама лечили болесне и чинили многа друга чуда. Неписмени рибари су одједном проповедали на разним језицима! То су радили, дакле, чак Христови ученици тада. Зато су људи и у смрт ишли, али нису хтели да се одрекну Бога. Поред невиђених прогона, хришћанство се стално ширило!
Četvrtak 07.06.2012.22:10
Kazu da ih ima puno...tih sektasa...a opet nesto retko mogu da ih prepoznam...pre par godina obelezavala sam rodjendan u firmi i castila koleginice sa kolacima i sokom...jedna nasa tu izdvoji se kaze da nece to ni da pipne jer joj vera ne dozvoljava npr da se casti ili da nekog casti,.pitam koja, kaze jehovini svedoci...e sad da li oni imaju i te rituale ne znam, ovo je surovost kakvu ne znam kakva vera ne moze da prihvati..pre bih rekla da su osobe koje ovo mogu nekom da urade sizofrene...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)