Nedelja 7. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 06.06.2012.
09:19
Kurir rs A
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik upozorava da će doneti niz mera kojima će se RS distancirati od Vlade Srbije ako u njoj bude LDP Čedomira Jovanovića. Dodik kaže da nema promene stava ni ukoliko Jovanović bude spreman da se izvini zbog tvrdnje da je RS genocidna tvorevina.
Sreda 06.06.2012.09:48
Ma Mile treba da ga pozove u u Banja Luku, kao satro neki dogovori uz prasice i dobro vino pa da mu se namlati ko kad se cuka tepih,pa da ga gurne u gepek od neki mali autic po mogucstu u peglicu da posle izgleda kockast kao Japanska lubenica! E kad se procedura izvede mislim da ceda posle moze i premijer da bude! Bio bi miran ko bubica!
Sreda 06.06.2012.12:14
Човек брани инересе Срба у РС и не дозвољава свакој будали да га зај...ва. Милорад је јасно и гласно рекао шта мисли о ЛДП и влади са њима и шта ће урадити у случају да ЛДП буде у влади (њему се може веровати да неће променити мишљење и да ће урадити тачно оно што је рекао), а сад нек' ови ''наши'' виде шта ће.
Sreda 06.06.2012.09:49
Mile, tako je, nije on uvrijedio samo tebe, pa da se tebi izvinjava, uvrijedio je Srpski narod s ovu stranu Drine i ne prihvatamo nikakva njegova izvinjenja !!!
Sreda 06.06.2012.10:51
Милораде, опет грешиш! Ако је бивши просрпски мац-мац преш`едник по твом мишљењу најзначајнија политичка личност у Србији, знај да између њега и чеде прашка нема никакве разлике! Морао би се оградити и од њега, али ти и даље остајеш само његов кум и подржаваш га и онда када то није у интересу народа Србскога у целини, ни Републике Србске. И какве везе има да ли ће се прашак извинити теби, он је увредио Србску као државу и цео Србски народ. Да си ти прави Србин, ти би то морао знати. Али ти, к`о ђоја, не знаш то?! Ја подржавам твој однос према прашку, али то није довољно. Све ми се чини да се тиме вадиш због глупе и тешке грешке коју си направио са подршком оном даволовом ученику...
Sreda 06.06.2012.11:47
Досманлијска делегација, заједно са БоТом била је у Бриселу приликом додељивања тзв. кандидатуре (они кажу: Србији, а ја сам уверен да је додељена само њима!). Увече су добрано славили у Бриселу некакву победу над неким. То су патриотски медији критиковали, што се није допало БоТи. Кад се вратио у Београд, на телевизији је испричао глуп и неукусан виц у којем су Срби, пијани од ракије, пењали се по кавезу са лавовима и викали: мац, мац... Верујем да знате тај назови виц... Поздрав.
Sreda 06.06.2012.13:36
Ne mogu nikako da shvatim da je drugo pitanje urednika ovog intervjua postavljeno Dodiku " zašto tako mislite? ". Pa, valjda misli tako zato što je Jovanović "dokazani ljubitelj Republike Srpske i Srpskog naroda uopšte"... Šta li?
Sreda 06.06.2012.15:45
zapanjujuce je da oni koji podrivaju bezbednost i celovitost srbije mogu biti cak i u parlamentu. dodika nam rece ono protiv cega cela srbija treba da se bori.
Sreda 06.06.2012.19:24
Свака му је на месту! Све што је председник М. Додик рекао за Чеду је тачно. Тачно је да се исто то може рећи и за Чанка, Драшковића, Кораћа (који би за кућу му на Плитвичким језерима Хрватима продао и Србију) и за сличне им овдашње многобројне политиканте. О невладином сектору, ономе коме је србофобија занимање, где су преактивне С. Бисерко, Н. Кандић итд., сувишно је и писати. Срамота за нашу државу која је допустила да овакви не бирају речи са којима би оцрнили Србе и Србију, да са својим неометаним деловањем наносе непоправљиву штету српским интересма!
Sreda 06.06.2012.20:35
Ciga cedo se ni izvinuti ne moze ako mu to sa zapada ne narede a kamo li da odustane od svih bljutavih izjava!!! Milorade ne prastaj, u blato sa njime !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)