Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 02.06.2012.
10:02
telegraf.rs A
Srbija će uskoro dobiti svoj ogranak Trilaterale, saznaje Telegraf. Najmoćnije tajno društvo savremenog sveta, koje okuplja uticajne i bogate ljude iz sfere politike i biznisa, nedavno je dalo dozvolu da se na teritoriji Srbije, tačnije u Beogradu, formira njihova podružnica. Glavna prepreka, status kandidata za EU, nedavno je otklonjena, tako da su svetski moćnici odlučili da Srbiji daju zeleno svetlo.
Subota 02.06.2012.10:12
1.Govore o organizaciji sveta, a posle dolazi deo o PREPRECI-davanju status KANDIDATA u EU.Valjda o tome da li da udjemo u krug kolonijalista ili fasista, posto se sad iz slabosti drze skupa jer statak bivseg porobljenog sveta jaca. 2.Gde se sklonio intelekt kad moze ovako sta da se prodaje narodu? Otvoreni sastanci za javnost Masoni, Bilderberg, Trilaterala....to bi trebali da budu ljudi kao ti senke..
Subota 02.06.2012.10:20
Да човек не поверује недавно масони сад ова трилатерала, у Србији је постало тренд бити издајник и страни плаћеник, нема разлога да се то крије кад се промовише на позитиван начин у свим медијима. ШТА СУ ОВЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ УРАДИЛЕ У КОРИСТ СРБА? Познато је њихово антисрпско деловање као и резултати!
Subota 02.06.2012.10:59
Њихов задатак је да прекомпонују свет по моделу ''Новог светског поретка'' помоћу личног утицаја и богатства, кријући своје акције и намере од већине народа - суверзивно, антицивилизацијски и антидемократски - у духу и традицији тамне стране и уобичајене праксе ''западних'' псеудодемократија.
Subota 02.06.2012.16:21
"Članstvo se od tada okuplja jednom godišnje, gde elitni pojedinci razmatraju mogućnosti pokretanja svetske ekonomije, podsticanje ekonomskog razvoja, smanjenje siromaštva…" Којој земљи су они подстакли економију и смањили сиромаштво??? Банда лоповска која је све поробила и опљачкала само увећава сиромаштво људи и своје богатство!
Subota 02.06.2012.10:54
''Тајне организације'' и њихова дела су тако бенигна да су ТАЈНЕ и скривене од очију јавности.Масони, Ротаријанци а сада ови...о њима се пише као о неком скупу другара који се, ето, понекад скупе, попију коју и проћаскају. Није тако. То су групе утицајних људи који покушавају да утичу на политику и економију земље ван институција, користећи лично богатство и везе, заобилазећи легалне институције - као и свака криминална група. Ово је само један од батаљона армије ''Новог светског поретка'', који се мора похапсити, разоружати,затворити.
Subota 02.06.2012.13:33
ма нима ништа од тога да нешто овде буде тајно, 2/3 србије не ради и нема паметнија посла него да трачари уз кафу, тако да од тајних организација у србији нема ништа :Д
Subota 02.06.2012.11:03
Jadna je ta trilaterala kad se oslanja na ovakve u Srbiji, mislio sam da su pametniji.
Subota 02.06.2012.11:11
Не треба им у њиховим ''делима'', много памети, чак је штетно, пример Јелко Кацин.
Subota 02.06.2012.12:21
Праве модеран и демократичан свет на похлепи, нису они паметни они су само интелигентни...паметан брине да овај живот проведе духовно се богатећи, а ови јадници користе своју интелигенцију да би дошли до још пара и моћи...па онда опет до још мало пара и моћи и тако укруг! А успут оснивају задужбине, баве се хуманитарним радом не би ли прикрили своју стварну сиротињу...џаба им, мислим да народ то све више и више осећа
Subota 02.06.2012.11:08
Вероватно сам ја мало тупав јер не могу да разумем како је могуће да сви знају да "тајна организација" оснива своју пословницу овде, а поврх свега зна се и будући шеф, баш тајновито. Ти нам нису ништа добро донели нити ће то је само неко мазање очију или притисак на ове идиоте што су на власти да се још више дистанцирају од Русије и руске политике. Ако је тако тајно претпостављам да ће се ту учачкати поред Милке и онај Војевода, Лабус ,Ракић, Ружица неки од Динкићевих, он не он је тупав за њих, итд тј. све осведочени пријатељи светске ДЕМОНкратије. Код нас се каже " Далеко вам лепа кућа" доста сте нам овде зла направили МАРШ БРЕ!
Subota 02.06.2012.11:44
Ja sam znao da su u toj organizaciji homici,lezbejke,lopovi,prevaranti i zemaljski poslanici necastivog.Jos im treba i lopuze sa nasih prostora!Nadam se da ce srpski narod iznedriti jednog junaka i beskompromisnog borca koji ce oduvati ovakve spodobe sa nase scene.Onda se ujediniti sa pravdoljubivim svetom i oterati ove djavolove poslanike u Had!Pod hitno treba krenuti protiv imperije necastivog!!!!!!!!!!!
Subota 02.06.2012.17:28
umesto tajnih organizacija srbiji javne organizacije srba iz srbije. zbog tajnih interesa tajnih sluzbi tudjih drzava ,srbija se nalazi u naizgled bezizlaznoj situaciji. ali da li je bas tako,DOMACINI SRBIJE IZADJITE IZ SVOJIH MALIH ZIVOTA I JAVNO SE ORGANIZUJTE! dosta vise tajnih ,skrivenih,podlih namera prema srbiji i srbima iz srbije ,svim srbima!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)