Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
29
Nedelja 27.05.2012.
16:16
Press A
Izaslanik Evropske unije Miroslav Lajčak, koji je posetio Srbiju pre nekoliko dana, šokirao je aktere domaće političke scene novim zahtevima EU koji očekuju novu vladu Srbije.
Nedelja 27.05.2012.16:21
А шта ће вам статус кандидата, и шта то уопште значи. У памет се Срби!
Nedelja 27.05.2012.21:16
Sjajna pozicija da se napokon okrenemo Rusiji i završimo sa našim dželatima ljubav koju je njegovala prethodna vlast!!!!!!
Nedelja 27.05.2012.16:24
eto vam ga sad vas eu mozete da obrisete zadnjicu sa tim hocete zrtvovat kosovo? ako ostane ds u vladi zao mi je al bice tako sad gledajte sta ce te sta vam je prece eu koja propada ili majka kosovo,,,,,,,,,
Nedelja 27.05.2012.17:25
Uslovi, kakvi uslovi ? Ah da, ili ili! Ako ne priznaš, mi priznajemo koliko si do sad naplatio od nas za usluge nama, koliko si ukrao, koliko si... Poslije, eee poslije Vojvodinu Madžarima, da se ne jede badava, Sandžaku autonomiju i spajanje sa svojim u Bosni i majci Turskoj, preko Bugarske i Grčke, jer jedino tako mogu biti u Evropi i biti neko. Bugarima možemo dati do Niša, pa i malo više, da nisu na šteti zbog povezivanja muslimanske braće, a vama eto brate Beogradskog pašaluka! Samo se nemojte jediti, političari, postojat će i vaša kneževina, samo se morate dogovoriti ko da ostane, a ko da ode iz nje. Vi sa novcima dobijenim za "ČIST POSAO" vaš, možete da idete i u USA, a i u Evropu.
Nedelja 27.05.2012.17:27
Kakvo FOLIRANJE domacih politicara ---- kao ,sokirani su ..! To su stari uslovi i deca su znala da ne mozemo u EU sa KiM koju su priznale vecina drzava bas iz te EU..... To je znala i vlada DS sa Tadicem na celu ... samo su mazali narodu oci,racunajuci na vreme (otud i parola EU nema alternativu) I naivni poverovali ,ostali podrazavali (kao sto su Vuk i Ceda) ..... Otvorite vise oci ... EU nas u stvari i ne zeli u svojoj zajednici ali bi da nas drze blizu ..... Zar mislite da im treba jos jedna zemlja kao sto je Grcka u dugovima ( mi smo jos gori bez privrede,poljoprivrede i sa nevidjenom korupcijom) NE u EU
Nedelja 27.05.2012.18:03
Пун погодак пријатељу. Све си тачно рекао. Тадић, као забринут, размишља шта да ради !? Ма дајте молим вас! Сешће, него како, на премијерску столицу а онда смо коначно наје.... И шта се онда променило!? Тако вам и треба кад нисте хтели да изађете из кућа и гласате. Жао ми само што уз вас одосмо у пи.... и ми који смо тражили нешто друго. ХАХ! Која сам ја наивна будала! Нешто друго!
Nedelja 27.05.2012.18:26
A EU NAM JE I UNISTILA SVE STO SMO DOBRO IMALI, DABI STO VISE OVISILI O NJIMA I LAKSE PRIHVATILI NJIHOVE USLOVE ! MI SMO JEDNOSTAVNO OKUPIRANI, VEC TRECI PUT OD NJEMACKE, POD MASKOM EU !!!
Nedelja 27.05.2012.18:37
Unistili su vise ovi "nasi" Tadic & com. ... dajuci kljukanoj guski (EU) jos nasih dobara za debeloguze bankare .. koji su znali da iskoriste ALAVE korumpirane Srpske VLASTODRSCE i prilepke. Kad okrenes glavu lopovu on sve odnese ... ako cuvas svoje -- moze ti neko i priskociti u pomoc da sacuvas dobra' od razbojnika
Nedelja 27.05.2012.17:47
EU je otisla u onu stvar. Pa i mi bi hteli tamo. Opametite se ljudi. Kosovo je Srbija i moramo se za njega boriti. Sto se oni ne odreknu svoje teritorije kad su toliko pametni?
Nedelja 27.05.2012.18:02
Ako je ovo tacno, nema nikakve logike da se nastavi sa kandidaturom za EU. Treba se okrenuti onima koji su nam istinski prijatelji, a to su, prije svega, majka Rusija, Kina, Indija, Brazil i nesvrstane zemlje. Ovo samo pokazuje ispravnost stava Kostunice i DSS-a.
Nedelja 27.05.2012.18:22
Eto vidis prijatelju, sta mislis da te velike zemlje samo cekaju da se mi okrenemo njima ! Mi smo odavno trebali to uraditi i njima pokazati da smo dostojni partneri ! Sada kada su nas ovi omalovazili do koske, TEK sada kao treba da se okrenemo njima ! Niko ne voli prostitutke, tako da smo davno izgubili njihovo povjerenje !
Nedelja 27.05.2012.18:05
Сувишно би било ишта коментарисати, када већ све то одавно и врапци знају!
Nedelja 27.05.2012.18:07
EU zbogom,za nas ne postojite,propadajte lepo kako ste i poceli zaboravite na Srbiju bavite se svojim stvarima,CAO! ima ko nas voli!
Nedelja 27.05.2012.18:12
Komentar na KOMENTARE: Bez pomoći EU nema penzija ni plata u DRŽAVNIM ORGANIMA. Ni ja nevolim EU,nažalost život je nešto drugo.Krajnje je vreme da "naši" političari kažu našem narodu u kakvim smo problemima i kako misle da izlazimo iz DUŽNIČKE SPIRALE. Od naših prijatelja zasad nismo imali baš veliku vajdu.Rusima smo poklonili VOJVOĐANSKA NAFTNA POLJA da bi glasali za Kosovo.Sad je obećan robni kredit za Rusku robu i usluge-al su se isprsili. Nama ne ostaje ništa drugo;uzdaj se u svoje kljuse.
Nedelja 27.05.2012.18:35
iz spirale se mora izaci , a za tvoje obavestenje nismo ni morali uluteti u njega , vec su nas zuti uvalili , prema tome , sto pre se iz tog kola izlizi pre cemo progledati ..HENBE se meni i za ssp i za bezvizni rezim , mi smo istok na zapadu i zapad na istoku mi smo njima vishe potrebni nego sto su oni nama , vreme je da s eproglasi bankrot i da se zatvori mmf-u vrata i krene od nule ...
Nedelja 27.05.2012.18:15
VI KAO DA STE IZNENADJENI...? NE MOZE MI NIKO RECI DA TADIC NIJE ZNAO, SADA TREBA JAVNO DA ISTUPI I OBJASNI SVOJU PORAZAVAJUCU POLITIKU, NA CEMU SE ONA BAZIRALA, NA OSNOVU CEGA, KOJIH DOGOVORA I KOJIH OBECANJA ! BAREM JE LAJCAK USTEDIO NIKOLICU PUT ZA BRISEL, MOZE DA OSTANE KUCI !!!
Nedelja 27.05.2012.18:16
Сада услов Косово и Метохија, а касније Војводина, па Рашка, Подриње, Тимочка крајина, на крају ће нас поделити на месне заједнице! Статус нисмо добили, ЕУ је у потпној рецесији, званични став Брисела је након уласка хрватске у ЕУ престаје се са примањем нових чланица, док се криза не превазиђе! Што може бити никад, ако се у међувремену ЕУ не распадне... Тако ћемо и ми чекати статус, као турци чланство наредних 30-ак година... Прича о ЕУ је обична шарена лажа и све више личи на научну фантастику!!!!!
Nedelja 27.05.2012.19:17
Изненадили се!!?? Опет се праве блесави, онако примитивно, сељачки. То нам јасно и гласно понављају непрекидно, а ови ''наши'' се увек нешто ''изненаде'' и ''фрапирају''. Ни са Косметом, ни без Косметом, Србија неће бити члан ЕУ (на сву срећу), а еврофанатици нек' се ложе, ако им то одговара, али то је тако, па ком' право, ком криво. Што пре се Србија мане ћоравог посла и окрене економски и политички долазећим и пријатељским земљама, то боље и за Србе и за Србију.
Nedelja 27.05.2012.19:36
boris tadić i ne teži da Srbiju pravno uredii, naravno kao takvu preporuči Europi, njegov cilj je bio bezočna pljačka Srbije, to se moglo nedavno vidjeti krađom izborne volje građana...
Nedelja 27.05.2012.20:29
SRBIJA srlja onima koji su nas trovali i bombardovali devedesetih a to su te clanice nato-a nato da imam manja slova napisao bi jos manje i sad se mi trebamo njima pokoravat setite te se kako je SRPSKA VOJSKA nekad trceci isla na neprijatelja i bila uspesna u tom a danas to sto je nekad bio ponos danas je sramota i sve se radi na stetu zemlje na stetu naroda a najvise na narod se udara sa svih strana kao da je vladavina faraona ponovo dosla i sad neki lajkic iz slovacke smrdljive da nas uslovljava ili eu ili KOSMET e pa idi ti spoji cesku opet sa slovackom smradu jedan
Nedelja 27.05.2012.22:38
To se i ocekivalo samo je bilo pitanje vremena ! EU vec smo umorni od vasih ucena... Treba se okrenuti sebi i videti na koje nacine ekonomski ojacati !
Ponedeljak 28.05.2012.03:23
Jeli to medo Lajcak prespavao zimski san??? Srbija je valjda vec kandidat, ili je ta kanditatura u medjuvremenu ponistena od EU, sto bi znacilo da sam ja nesta prespavao.
Ponedeljak 28.05.2012.03:49
Postaje dosadno na ovom portalu. Napustili su ga svi osim navijaca partije koja nije ispunila ni cenzus. Zalosno?!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)