Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 25.05.2012.
18:29
Beta A
"Ako izjava gospodina Tomislava Nikolića znači povratak na neke ideje iz 90-ih, mislim da ovde, u ime svih nas u Hrvatskoj, mogu reći - tih ideja neće biti i neće se moći sprovesti", izjavio je u petak predsednik Hrvatske Ivo Josipović.
Petak 25.05.2012.18:37
Pa vi ste nas tuzili pred sudom u Hagu pa mozemo i mi jer ste poterali Srpski Narod sa Prostora gde su vekovima zivili, to jest Republika Srpska Krajina! I Nase je pravo da vratimo to iako treba Referendum svi Srbi cemo glasati za nezavisnu Republiku Srpsku Krajinu a posle cemo se ujediniti sa RS - BiH i sa Majkom Srbijom!
Petak 25.05.2012.18:50
Ови хрвати постали гатаре. Тумаче снове... Дал гледају у шољу?
Petak 25.05.2012.18:54
Bojite se Srba a znate da imate mnogo razloga! Previše ste nevine srpske krvi prolili da bi bili mirni!
Petak 25.05.2012.19:46
Hrvati su u NATO-u, svoju sudbu potpisase.Svemu cemu su kroz istoriju oni prisli je zavrsilo naopako.Eto uskoro idu i u EU. Mozda im se i Turci prikljuce da im ne rikne ekonomija i da se napravi zaledje Izraelu. Grci izlaze, Rusi dolaze na Balkan. Bas onako kako je uvek i bilo.Istorija se ponavlja.
Petak 25.05.2012.19:03
Kakve Nikolićeve ideje ? Ovo je urnebes, ovo samo mogu Hrvati izmisliti. Sada Josipović komentira da ideje neće proći, stvarno smješno. Kakve ideje ? Po Hrvatskoj ljudi kopaju po kontejnerima a ti hrvatski fašisti (koji očito imaju utjecaj na medije i mogu po volji staviti šta god žele u novine) izmišljaju da je Nikolić rekao ovo i ono, gdje je izjava Nikolića iz tog intervjua ? Gdje je to točno ? Da nisu možda Hrvati izmislili sve ovo ? Kako je bolestan taj hrvatski um, to je strašno, oni jednostavno ne mogu a da ne ocrnjuju Srbe, a sve da bi sakrili svoje krvožderstvo i želju za ubijanjem, pa ono "Srbi su zlikavci" pa eto mi Hrvati imamo opravdanje za zločin, to je taj nivo razmišljanja...
Petak 25.05.2012.19:13
Pazite, Hrvatima je ovo udarna vijest na tv dnevnicima. Da cijeli planet prođeš ne bi našao na takvu glupost i takvo izopačenje. Izmisle im likovi iz raznih službi da je Nikolić rekao to i to za tamo neke novine, i to je udarna vijest dana. A sve to rade jer su žedni srpske krvi, opsjednuti su Srbima. Razlika između desničara i ljevičara u Hrvata je jedino u tome što su ljevičari protiv fizičkog ubijanja Srba, sve ostalo je isto. Ovo lijevo krilo ustaškog pokreta (Josipović, Pusić, Milanović) to dokazuje iz dana u dan. Sama činjenica da ovaj crveni ustaša Josipović ide komentirati ovu izmišljotinu Hrvata dokazuje cijelu stvar. A ništa nije slučajno kod njih. Oni mrze kao i 1991.
Petak 25.05.2012.20:01
Nikolić: Nisam rekao da je Vukovar sprski grad Tanjug – pre 32 minuta BEOGRAD - Novoizabrani predsednik Srbije Tomislav Nikolić demantovao je danas da je dao bilo kakvu izjavu u kojoj je rekao da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju šta da se vraćaju u njega. "Predsednik Nikolić nije bilo kojem listu, od dana kada je formirana Srpska napredna stranka, a kamoli između dva izborna kruga, dao bilo kakvu izjavu u kojoj je rekao da je Vukovar srpski grad i da Hrvati nemaju šta da se vraćaju u njega", navodi se o saopštenju iz kabineta Nikoliha, kojim se reaguje na izjavu predsednika Hravtske Iva Josipovića. Kako se dodaje u saopštenju, "reč je o podloj i podmukloj laži

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)