Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 16.05.2012.
15:02
Beta A
Demokratska stranka Srbije (DSS) pozvala je danas građane da u drugom krugu predsedničkih izbora podrže kandidata Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, nakon dogovora lidera dve stranke o pitanjima neutralnosti i promene Ustava.
Sreda 16.05.2012.15:16
Glasam za Nikolica,samo da maknemo ovog pedera Tadica pa nek bude kako bude...Dosta je bre vise,12 godina na vlasti a drzava sve vise tone...Na kraju bice gori i od Milosevica...
Sreda 16.05.2012.15:17
"Koštunica i Nikolić su se saglasili i da se pitanje da li je u interesu Srbije da bude politički neutralna država, ili Srbija treba da bude članica EU, razreši na demokratski način, tako što će se o tome narod izjasniti na slobodnom referendumu." Ovo je prava stvar,da konacno i narod kaze svoje misljenje jak potez!
Sreda 16.05.2012.15:24
E moj Vojo srbine dali si svestan koliko si kriv da si pomogao ovim došljacima okupatorima srbije da dođu na vlast ,vidiš li i čuješ li kako vam dođoša bosanac iz sarajeva Boris Tadić usred vaše rođene srbije vama šumadincima drži predavanje o patriotizmu ,vidiš li kako bosanac Đilas vršlja beogradom i steče enormno bogastvo ,kako mađar Pajtić polako ali sigurno priprema Vojvodinu na odcepljenje,umesto da ste se udružili sa Nikolićem i srpskom naprednom strankom zajedno sa ostalim srpskim patriotskim strankama izađete na ulicu zajed iskinete i maknete ovo okupatorsko zlo za srbiju i srpski narod vi se dopisujete,a kad su oni 5 oktobra izvršili državni udar i rušili vi ste ih podržali
Sreda 16.05.2012.15:35
slobodan milosevic je bijo takodje bezobrazan kada su bile u pitanju medije i njihov uticaj na politiku - ali sa razlogom prema ovim kretenima koji su do dada na vlati on (milosevic) je znao da vodi drzavu i pod mnogo otezavanim uslovima
Sreda 16.05.2012.15:41
Да је среће, опозиција је требало да се удружи пре избора и да организовано спречи катастрофалну крађу избора! Међутим, то се није десилои сада нам ништа друго не преостаје него да вадимо кестење из ватре. Ако постоји икакава могућност да СНС бољом организацијом контроле на бирачким местима спречи барем поновну велику крађу, онда би Николић сигурно победио овог бившег просрпског мац-мац преш`едника, који није нешто поносан на своју улогу (како рече својим у крватској). Ипак жалим што се опозиција, таква каква је, није договорила о организовању уличног отпора због крађе, бојкоту другог круга и учешћа у локалној власти. Упркос томе, нема друге - гласаћу и ја за Николића! Све је боље од БоТе!
Sreda 16.05.2012.15:42
Nemam nista protiv Milosevicevog patriotizma,bio je patriota ali ziveo sam bedno tada i necu da se to ponovi...
Četvrtak 17.05.2012.03:18
Daj bre Kostunica....nikakvu ti vise politicku snagu nemas u Srbiji. Podrzavaj koga hoces. Ne vredi. Imao si sansu, nisi je iskoristio. Inatio si se sa Djindjicem....umesto da saradjujete. I svi znamo kako je se zavrsilo. Ti si ziv, a Zoran??????

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)