Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 10.05.2012.
14:10 >> 15:02h
Beta A
Kandidat Srspke napredne stranke za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da bi izbore trebalo "oboriti" i da Demokratska stranka zbog organizovanja izborne krađe više ne bi trebalo da nastupi ni na jednim izborima.
Četvrtak 10.05.2012.14:11
priče... prazne i puste priče... a mogu da predvidim i odgovor.... "ko gubi, ima pravo da se ljuti"??' DELAJ, GOSN' NIKOLIĆU !!! DIŽI BRE USPAVANI SRBISTAN NA NOGE... ZA.EBI KONFERENCIJE.... jesmo li se mi mlatili sa pandurima 90.tih da bi SVE vreme socijalisti bili na vlasti??? i da biste vi držali govore ??? MLATIĆEMO SE OPET... ima nas koji znamo kako se to radi!!!!
Četvrtak 10.05.2012.14:22
Сваког оног ко гласа у “Ћораву кутију“ – Народна власт ће ликвидирати… зато се ставља на Црну листу! Куглица у “Ћораву кутију“ – била је пресуда судбини… Куглица у “Ћораву кутију“ – била је претња стравичним усташоизоидним репреселајама! “Ћорава кутија“ била је долазак усташког злочина у Србију! “Ћорави су створили “ћораве кутије“. Ћораве школе. Ћораве престоничке новине. Ћораве књижевне часописе. Ћораве институте и академије. Ћораву штампу. Ћораве музеје. Ћорави су већ пола века важни. Они пљују генијалне здраве романе и здраве студије…“ Пише Часлав М. Дамјановић, новинар.де
Četvrtak 10.05.2012.15:00
OVDE FALI NASTAVAK!!!! Николић је новинарима показао око 3.000 гласачких листића, који су, како тврди, бачени после избора и замењени новим, на којима су заокружни представници власти.Он је рекао и да је од тих 3.000 бачених изборних листића на 2.800 глас дат представницима опозиционих странака док је за представнике актуелних власти било 70 гласова."Лажни листићи" су, према његовим информацијама штампани у Пољској, а преко мађарске границе стигли су у Србију и подељени су члановима бирачких одбора из владајуће коалиције како би их они заменили.
Četvrtak 10.05.2012.20:45
I ti verujes u to haha,pa neko ko takvu stvar radi ne baca listice u kontejner vec ih spali,opasulji se covece mnogo providno i smesno vuci dzak sa kao listicima ispred televizijskih kamera,odmah me je toma - lopata podsetio na Sojica,koja ironija kao nasli u kontejner.J.ebali bi se oni sad za glas i koristice svakakvo oruzje.To nije mala stvar da bi se nakon neke eventulane prevare listici bacali u kontejner!Ti ako bi ubio coveka gledao bi verovatno da te nikad ne pronadju,e sad bi li ga bacio u kontejner ili ga spalio i zakopao???Samo glup narod moze da poveruje u tu pricu pronalaska listica hahaha....
Četvrtak 10.05.2012.20:47
Njima je to sad nebitno,ko im ne veruje nece im ni dati glas,a ovi ostali primitivci ce verovatno poverovati i glasati za njega,samo borba za jos koji glas i nista drugo!
Četvrtak 10.05.2012.15:39
Ja sam svedok organizovanog,grupnog glasanja potplacenih Roma koji su za 2000din. zaokruzivali DS. A kradje je bilo,svi ljudi koje ja znam mrze zutu bagru a zuti pobedili kod mene. Nikom nije jasno koji su to sto su ih glasali sem onih koji su na odbornickim listama,clanovi njihovih porodica,poneki rodjak i komsija i oni koji cekaju posao u javnom sektoru koji im je obecao DS u slucaju da glasaju za njih. Svi ostali su glasali opoziciju i promene a sve ostalo isto.Nesto smrdi na kradju velikih razmera.
Četvrtak 10.05.2012.14:15
MA SVI NA ULICE!!!! AKO SAD NE OTERAMO BAGRU ODE I VOJVODINA I SANDZAK A SIPTARI CE NAM I KRUSEVAC UZETI. SVI U BEOGRAD!!!!! TADICU DOZIVOTNA ROBIJA
Četvrtak 10.05.2012.14:30
RE-Marko05 Mnogo si naivan brate. Ja nikada nisam glasao u Hrvatskoj, a moj glas svaki puta uredno dobija HDZ. Nemoguće je kontrolisati sva izborna mjesta, a još manje glasačke kutije na putu za izbornu komisiju.
Četvrtak 10.05.2012.14:55
Мој Томиславе од Крагујевац, мало касно си се ш`етио! Зар ниси од почетка знао да је оставка и кандидатура просрпског мац-мац преш`едника неморална и неуставна и да ће жути бандити красти изборе?! Зар ниси раније знао да је неопходно у старту оспорити онакав бирачки списак и кандидатуру и да је било од животне важности обједињавање опозиције око јединственог минималног политичког програма?! Зар ниси причао да не подржаваш локалне изборе на Космету и ниси се бунио због транспорта и бројања гласачких листића у Врању и Рашкој?! Па испаде да су Срби на Космету глчасали углавном за Тачи-ћа, који их је тукао на барикадама! Зар нису твоји пљували по Дверима, а њих су такође покрали безобзирно!
Četvrtak 10.05.2012.15:01
2. Зар нису Двери нудиле уједињавање опозиције и предлагале да се на изборима не појаве као политичка партија? Но, сад је тако како је! Избори су разбојнички покрадени, медијска манипулација је била бесомучна, негативна пропаганда досад незабележена у историји избора! Сада се, дакле после избора, опозиција мора усаглсити о јединственој активности протеста против краше избора!!! Протести на улици, жалба Уставном суду, бојкот институција и органа, све што је неопходно... Па, зар нису и они, иако нису побердили Милошевића на изборима, борили свим легалним и нелегалним средствима? Па, зар нису девастирали Скупштину због својих апетита за влашћу? Отпор, позицијо!!! Уједињење без калкулација...
Četvrtak 10.05.2012.15:01
IZVEDI SVOJE BIRACE NA ULICU;AKO SI SIGURAN U TO? DOSMANLIJE SU ISTIM PUTEM DOSLI NA VLAST:NISAM I NECU ZA TEBE GLASATI ALI NA ULICU DLAZIM SA DVA BULDOZERA!
Četvrtak 10.05.2012.18:20
Ја не бих чекао реакцију Тадића, нити одлуку Уставног суда. Са тим доказима треба отићи правац пред Међународни суд правде у Стразбуру. И не само СНС, већ све странке које имају доказе о крађи избора, правац Стразбур. Пре ће они донети пресуду, него наши судови. Друго, мислим да било какве демонстрације, могле само да изазову жешће немире јер би Тадић и Дачић без пардона послали и воску, и полицију на народ. А опет голорук народ против наоружане војске и полиције не би могао ништа.
Četvrtak 10.05.2012.20:05
Sta ti ocekujes od tog suda u Strazburu? Valjda bi trebao da znas da on NIKADA nece presuditi nista protiv zvanicnog Brisela, a Brisel i Vasington su iza te izborne kradje, oni su i organizovali to stampanje i doturanje glasackih listica iz EU zemlje Poljske. Bez demonstracija se nista ne moze uraditi.
Četvrtak 10.05.2012.22:43
Па не може гладан и изнурен човек да иде мотком на пушке и топове. Са киме и са чиме спроводити револуцију? Ко је луд да за џабе прима метке и ударце злотвора зарад боље будућности? Таквих скоро и да нема више. Мање ми је зло и такав Међународни суд од нашег судства које контролише ДС.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)