Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 07.05.2012.
00:43 >> 17:47h
Vesti A
Republička izborna komisija (RIK) je saopštila da je, po privremenim rezultatima parlamentarnih izbora sa obrađenih 97,51 odsto biračkih mesta, koalicija "Pokrenimo Srbiju" koju prevodi Srpska napredna stranka osvojila 24,01 odsto glasova ili 73 mandata.
Ponedeljak 07.05.2012.01:10
želim SVIM gluperdama koji su glasali za gnoj da im deca rade za MINIMALAC od 200 eur... od SRCA.... pa nek grcaju mamu im .ebem, kad su gluperde.... nek grcaju...
Ponedeljak 07.05.2012.01:11
Nema naroda na kugli zemaljskoj koji bi ponovo glasao za one koji im otadzbinu unistise! Izbori su farsa,pokradeni,sa preko milion glasaca koje je DS na gangsterski nacin prisvojila.ovo se znalo pre izbora,i opozicija takodje! Srbija NIJE birala istu vlast,ali ce je priznati jer je kukavicka,i sve sto dolazi posle izbora,zasluzila je. Mogli bi odmah da zakazu OPELO,da im ocita onaj papista Patrijarh.
Ponedeljak 07.05.2012.03:10
Dali je moguce da glasamo za iste ljude koji su uveli na velika vrata mito i korupciju,koji su u rekordnom vremenu prezaduzili Srbiju,koji su odbacili Kosovo kao Srbiju!?Rasprodati stranim bankama i stranim korporacijama glasamo za iste,kao da imamo nesto mazohisticko u sebi,ili je i zadnje ljudsko i prkosno ubijeno u nama?Srbijo neka ti je sada Bog u pomoci! Radicemo za 100-150 Evra na mesec,i tesicemo se kako je to dobro posto Milion Srba nema ni toliko!Gledacemo Tajkune koji su nas pokrali i kazacemo svojoj deci "Uspesan covek,snasao se!" Zadnje moralno i dostojanstveno je sada ubijeno u nama i mogu da kazem da Sunce zalazi u Srbiji!
Ponedeljak 07.05.2012.10:52
kakav narod takva vlast ili svinja voli blato a ne havajski pesak
Ponedeljak 07.05.2012.11:07
1. Браћо Срби (генетски, али не и духовни), у кам` ударило, "што учињесте црн вам образ"! Да будем потпуно јасан: мислим на онај део народа Србскога који је гласао за странке из издајничке досманлијске коалиције. Овим се јавно одричем тог дела народа Србскога (етнички Срби који нису Срби по стању духа)! То је онај другосрбијански и неокомуњарски део народа Србскога који нема ништа православно и родољубиво у себи. Јер, прави Срби по стању духа никако не могу гласати за оне који уништавају народ Србски и његову државу. А ви сте гласали за странке и политичаре који су: издали Космет, припремили отцепљење Војводине, створили услове за територијалну аутономију Раса...
Ponedeljak 07.05.2012.11:14
2. ...и припремили квази румунску мањину за даље разбијање Србије; који служе господаре који су Србију и Србе нуклеарно бомбардовали, који су се одрекли србског националног, духовног и културног идентитета, који су уништили финансијски и привредни систем земље, који су разбили србску одбрамбену снагу, који су распродали национално и државно богатство, који нас утапају у западно католичку цивилизацију... Гласали сте за бившег просрпског мац-мац преш`едника, који је симбол србског нестанка; за Тачи-ћа који је тукао Србе на барикадама на Космету и недавно позивао на васкрсавање тииитоизма; за Динкића, који је идејни творац пљачке Србије и уништавања финансијског и привредног система;...
Ponedeljak 07.05.2012.11:22
3. ...за чеду прашка, који је ближи шиптарима и мађарима, него Србима. Ви сте гласали против Срба и Србије, против интереса своје деце, против права на рад, против глади великог дела становништва, против права на минимум социјалне, здравствене и националне заштите великог дела народа Србскога?! Ви сте неразумни, или сте непријатељи дела народа Србскога који родољубиво брани Србију и Србе! Није демократија право на друкчије мишљење ако је то мишљење конституисано као политика против државотворног народа. То је квази демократско насиље над остатком родољубивог народа, уз помоћ свих историјских непријатеља тог народа. То је издаја! А издајници не могу бити део народа Србскога којем ја припадам.
Ponedeljak 07.05.2012.11:35
4. Ви сте гласали против Истине, Слободе и Отаџбине, а то су највеће светиње једног народа и сваког часног човека! "Ко искрено и страсно љуби Истину, Слободу и Отаџбину, слободан је и неустрашив као бог, а презрен и гладан као пас." (Петар Кочић)
Ponedeljak 07.05.2012.12:33
Neprelaženje cenzusa za Dveri nije iznenađenje, ali jeste za SRS. Nekada velika i moćna stranka odlazi u istoriju. Znam mnoge koji su bukvalno u šoku.
Ponedeljak 07.05.2012.15:17
Mi seljaci smo prezadovoljni sto je Dacic uspeo uz nasu pomoc da se digne iz pepela. Zaboravili smo sta znaci kad drzava stoji iza otkupa malina i kupina... Drzava da izvozi maline a ne tajkuni Tadicevi..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)