Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 27.04.2012.
13:13
D. Dekić - Vesti A
Predizborni okršaji Demokratske stranke i Srpske napredne stranke kao dva glavna takmaca za novu vlast s približavanjem izbornom danu prerastaju u pravi rat u kojem se puca sa svih strana i iz svih medijskih oružja.
Petak 27.04.2012.14:48
Ta prica o Djilasu i Dverima ne pije vodu,smislite vec jednom nesto drugo.U ostalom ko je ko vedece se nas Djurdjevdan a bogami i posle njega.ZA ZIVOT SRBIJE!DVERI DO POBEDE uz vas je sva slobodna Srbija!
Petak 27.04.2012.14:56
Cilj ovakvih tekstova je da se Toma predstavi kao zrtva,cinjenica jeste da zuti igraju prljavo,ali zasto radio Fokus i njihova perjanica novinar Djukanovic koji su pod kontrolom Naprednjaka vec mesecima nemilosrdno pljuju pod Dverima,bez mogucnosti da se cuje i druga stran?!Oni su i izmislili tu laz o Djilasu kao sponzoru Dveri,a jedino su Dveri se javno obavezale da nece sa njima praviti koaliciju!Zasto nisu to i naprednjaci potpisali?Za pametnog da sabere 2 i 2 nije tesko.
Petak 27.04.2012.15:18
ha ha ha... pa gde nadje Vladu da uzmaš za ozbiljno.... na Fokusu su Milan Milenković i Goran Milošević JEDINI ozbiljni ljudi, koje vredi slušati... a i oni su ti za sns... .ebati ga - dokle god smo mi, nacionalno opredeljeni Srbi, spremni da se pobijemo međusobno oko politike, dotle će onaj eUropejski gnoj da vlada...
Petak 27.04.2012.15:27
Ja ga i ne uzimam za ozbiljno,ali ocito imaju instrukcije da napadaju Dveri.Jel stvarno SNS ubrajas u nacionalni blok?U tom slucaju je i DS u patriotskom bloku posto se program SNS I DS ne razlikuju vise ni po jednom pitanju.
Petak 27.04.2012.16:29
to za program je bez veze i ti to znaš... jebi ga, tomu su svi prozivali što nema program, a program stajao na njihovoj net stranici... posle, kad su ga odštampali, krenula je priča da je isti kao ds-ov... i to od koga kreće ta priča? od ds-a? imaju instrukcije da napadaju Dveri, to je više nego očigledno... i to, upravo jeste, PROBLEM Srbistana... svađamo se međusobno, razbijamo ionako krhko jedinstvo, a gnojavi uživaju.. i ne možeš da kažeš da nisu nacionalni blok, kad lično znam dosta boraca (ranjenih i prekaljenih) iz prethodnih ratova koji ih podržavaju i koji su svim srcem za sns... a i na KiM uživaju najveću podršku...
Petak 27.04.2012.20:06
od ovoga kosmara covek pojma nema za koga da glasa..zuti mi se gade, zbog ove drske kampanje protiv nikolica..nikolic je izado seselja, za ocekivati je da ce izdati i srbiju...ceda, nema dana radnog staza..a ima vilu, lepo zivi....dinkic, za njega covek ne zna sta ce da uradi, prevrtvljiv je...radikali, ko njih vise pita za sta...socijalisti jedno pricaju drugo rade..ostali su na margini.....
Subota 28.04.2012.08:29
Još su im limitirani termni za pojavljivanje na televiziji, šta bi se tek desilo da nisu. Treba da se oformi poseban kanal, samo za reklamiranje političara, kao kanal Božja televizija, pa ko voli velike doze, neka gleda.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)