Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Četvrtak 26.04.2012.
18:18 >> 19:44h
Vestionline A
Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić pozvao je danas građane da na izborima 6. maja glasaju za koaliciju "Pokrenimo Srbiju" jer, kako je rekao, samo ona može da pobedi Demokratsku stranku (DS) i pošalje je u opoziciju.
Četvrtak 26.04.2012.22:41
bez obzira ko je za koga vreme je za promene,zasto bi smo mi uvek bili glupi i dozvolili da nas jedni te isti jasu decenijama,potrebna je sto cesca promena vlasti dok ne dodje neko ko ce poceti da misli i na narod,a inace sam za dveri cuo da su proizvod ds_a,ne tvrdim samo sam cuo price
Četvrtak 26.04.2012.23:08
ДС је створио СНС као тра ла ла ла опцију а у суштини стави на папир идеје једних и других и видећеш да имају смао различит број рачуна. Двери никако нису могле д а буду створене од било које странеке јер су покрет народа , погледај њихове идеје и ставове и видећеш јасну разлику.Једини су се бавили темама о којима су други мудро политички ћутали.
Četvrtak 26.04.2012.19:04
СНС = ДС http://www.youtube.com/watch?v=uNbb3zAXvug -ДА ЛИ ТИ СМЕТА? НЕ ПОСТОЈИ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ ! Илић вам је био министар , Карић - зна се ... исти сте!
Četvrtak 26.04.2012.19:37
Veoma doba rpotez naprednjaka.Jorgovanka je zena koja uziva veliki ugled u politickim i ekonomskim krugovima i mislim da ce biti veoma dobar premijer.SNS ce dobiti dosta glasova i odmaci demokratama.Sigurno.
Četvrtak 26.04.2012.19:40
Odlican izbor.Jorgovanka Tabakovic veliki je strucnjak,izuzetno harizmaticna i mislim da ce fantasticno voditi vladu.Ne vidim nekog drugog iz ostaklih partija ko bi mogao da joj parira.
Četvrtak 26.04.2012.20:09
Caчувај нас Боже овакивих пацијената и "избавитеља " Србије!.Амин СНС и ДС су исто!Исто срање друго паковање!
Četvrtak 26.04.2012.20:30
Само сам још очекивао да ће рећи "AND WORLD PEACE", и да му слети бели голуб на раме +да догна далај ламу ако ли има будиста међу бирачима, спаси пингвина , оплоди панду , прогласи рат албанцима , паентира Windows 77, и да неки још маг утврди да је положај планета идеалан за њега као владара + да се изнађе да је и потомак Немањића и ако је могуће да БАШ ОН ИМА РЕШЕЊЕ И ЗА РАСПАДАЊЕ ЕУ и покрио је све .....СВЕ...а да га питамо за реланост неку тешко би изнашао неки одговор! Не може брате њима ни photoshop да помогне ...зна народ да су се продали! и да ће рећи све ....ја само немогу да схватим ове људе данас на чему су ? и где им је мозак?Као да су из димезије Х.....
Četvrtak 26.04.2012.20:44
evo ..mesecima ih pitam isto..i dogovora nema..ne poštuju nas ovde kao ljude koji zaslužuju odgovor na prosta pitanja.
Petak 27.04.2012.02:19
Zasto bi smo ti odgovarali na pitanja kad ti ionako nikad ne procitas odgovore.Ja sam ti jednom prilikom napisao roman o razlici izmedju DS i SNS,ali to je uzalud,jer neces da procitas,a ako procitas,na jedno uvo udje na drugo izadje i nastavis da pricas nebuloze. i napadas uz vetar.Steta sto nisi izaso na miting danas da malo porazgovaras sa rodoljubima i patriotama iz SNS.Mogao si da aplaudiras i Srbiji,i Rusiji,i Putinu koji je pozdravio skup i sve bracu naprednjake.
Petak 27.04.2012.00:00
Многи од нас су направили кардиналну грешку 2000-те када смо указали поверење онима за које смо веровали да ће извући земљу из кризе и да ће се борити за наш народ и државу, међутим добили смо сасвим супрутно. Чим су се дочепали власти издали су своје принципе, програме и грађане који су гласали за њих и довели нас у положај у коме се данас налазимо. Народ су довели до грчевите борбе за опстанак, а државу до стања потпуне немоћи и понижености. Тада смо направили грешку и плаћамо је већ 12 година, овога пута грешка би нас коштала много скупље и зато дошло је време да се дугови наплате и одговорни за пропадање народа и државе казне.
Petak 27.04.2012.00:02
Србија се данас налази пред великим искушењима која садашња власт није способна, а и не жели да решава. У једној таквој ситуацији промене су неминовне. Грађани Србије скоро никада се нису у потпуности сложили око неког питања, па је тако сасвим нормално да не подржавамо сви исте политичаре, а посебно уз овакву понуду. Ипак хтели ми то или не доведени смо пред избор или ћемо изаћи на изборе и гласати против актуелне власти како би зауставили даље пропадање државе, или ћемо се предати и прихватити стање какво је данас а у будућности и горе.
Petak 27.04.2012.00:04
Наравно да је мало задовољних у Србији, земљи коју су демократе толико опустошиле и довеле до ивице пропасти. Резултати њиховог дугогодишњег рада су јасно видљиви: близу два милиона незапослених, криминал и корупција на сваком кораку, понижени грађани и држава, потпуно одустајање од борбе за Косово и Метохију итд. У таквој осиромашеној земљи задовољни су само они који су бар на неки начин повезани са странкама владајуће коалиције, а који су своју имовну стекли управо на рачун обичних грађана.
Petak 27.04.2012.00:06
Докле год су Борис Тадић и његов ДС на власти у Србији нема нама опоравка. Једанаест година их није било брига ни за пољопривреду ни за било коју привредну грану, као ни за грађане Србије. Током тих година уништавали су наша села, сточни фонд (који је данас мизеран), уништавали су сељаке и државу довели до пропасти. А онда су се сада одједном баш пред изборе сетили како да опораве Србију, коју су управо они скоро уништили, и зар заиста мисле да им још увек неко верује да они могу да нас извуку из ове ситуације у коју су нас својом неспособношћу гурнули?
Petak 27.04.2012.03:01
Jel zna neko gde mogu da nadjem govor predstavnika Jedinstvene Rusije? Nisam mogla da odem, a bas bih htela da cujem sta je rekao. Canak ima da popizdi kad cuje za Putinovog izaslanika, haha :D

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)