Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 12.04.2012.
12:05
D. Dekić - Vesti A
U velikoj policijskoj akciji hapšenja vinovnika nereda 2008. godine tokom mitinga Kosovo je Srbija kada je zapaljena zgrada američke ambasade i kada je poginuo student Zoran Vujović (20) iz Novog Sada, privedeno je deset od 14 osumnjičenih, od kojih troje u Beogradu, šest iz Novog Sada i jedan iz Inđije.
Četvrtak 12.04.2012.13:22
Sta se to desava ovih dana u Srbiji - kao da je pocela SABLJA-2. Uhapsise one sto su palili ambasadu, ministar policije kaze nema pojma o tome. Kao da neke paralelne naoruzane formacije preuzimaju kontrolu u Srbiji (? neke Nato policije/CIA). Nasilno preseljavaju Rome, hapse ljude sto se bune, zastrasuju narod. Sad neko hapsi za kradju slike ucinjene pre 4 godine. Pitanje je ZASTO SADA PRED IZBORE? Dal su videli da bi na postenim izborima dosmanlije sigurno izgubile, i Natovci odlucili da preuzmu kontrolu, zastrase narod, omoguce masovnu izbornu kradju glasova, gde ce biti onemogucena kontrola brojanja glasova, a svako ko se buni biti uhapsen ili likvidiran. Tako oni rade u banana drzavama.
Četvrtak 12.04.2012.13:29
Tadic tada bio u poseti Rumuniji, a proslog avgusta kad je bilo kriticno na KosMetu, pucnjava na barikadama, on otisao negde u Cesku kao da neku nagradu primi. Drzavnici drugih zemalja, kad se nesto vazno dogadja kod kuce, istog casa prekidaju sve posete inostranstvu, i idu kuci sto brze mogu. Ocigledno Tadic je pijun americke ambasade, i samo bukvalno izvrsava dnevna naredjenja, gde da ide, sta da radi, valjda im mora javiti kad hoce i u WC da ode.
Četvrtak 12.04.2012.14:51
Kada misli covek da su ove danasnje kabadahije iscrpeli svoj arsenal lazi i nasumicnih i nicim ne potkrepljenih optuzbama, oni izmisle jos jednu. Njihova predizborna kampanja je uvreda za Srpski Narod. Da li zaista misle ovi danasnji nam "sefovi" da smo masa, koja nije u stanju da razmislja i ne vidi sta joj se desava. NIKADA perfidnijih pokusaja obmane birackog tela u zadnjih dvadesetak godina nisam primetio kao u danasnje vreme. To mogu samo da shvatim kao zadnji pokusaj onih koji ce za svoja (ne)dela odgovarati, da se spasu svih konsekvenci koje ih cekaju u procesima pravosudskim pred jednim nepolitizovanim pravosudjem. Nece im uspeti. Ovom Narodu je "puko film".
Četvrtak 12.04.2012.15:31
Vidi ovo saopstenje "već i oni u vlasti koji su naredili ili na drugi način podržali nečuveno kršenje domaćeg i međunarodnog zakona - kaže se u izjavi Ambasade SAD.". Pa srbi jedni glupavi , oni su nas ubijali tri meseca, okupirali nam deo zemlje. A i dalje pricaju o medjunarodnom zakonu, kakvi su to bezocnici, a nisu nista bolji ni ovi nasi zapadni podrepasi. Ako vec uzmemo da je to "normalno" da ubice i osvajaci ubijaju i osvajaju tudje, a izdajice izdaju svoj narod i rodjenu majku i pretke.
Četvrtak 12.04.2012.15:32
Ali nije NORMALAN narod koji sve to vidi i dozvoljava, svi oni su manje vise na vlasti vec odavno , mi propadamo kao narod, gubimo drzavu, gubimo svoju veru, hriscanske vrednosti koje su nas odrzale kroz vekove. Narod koji sve to dopusta i ne brani svoje osudjen je na propast.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)