Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 11.04.2012.
12:18
Beta, Novi magazin A
Bošnjačka demokratska stranka Sandžaka i Bošnjačko nacionalno vijeće, na čijem je čelu Esad Džudžević, na skupu koji će biti održan u petak u Novom Pazaru, predstaviće himnu Bošnjaka Sandžaka.
Sreda 11.04.2012.12:20
ovo nema ni u jednoj drugoj zemlji na svetu,ja mislim.ovo sto imaju manjine kod nas.kuda ce to da nas odvede,i kako ce da se zavrsi.pokazace vreme
Sreda 11.04.2012.15:08
xm....tzv "himna a nigde teksta....evo da vidimo koliko to ima veze sa raskom oblasću... ja sin sam tvoj U plavo Bozje prijestolje klicu zvuci s bogomolja! To su pjesme zemlje moje gdje huce gore i sume polja. Mila, sura i zestoka- Bosna na zemlji krvavoj... Cuvam Te kao i dva oka! Ja sin sam tvoj, zemljo! Ja sin sam tvoj! Tamo na uni-zlatno zrnce, a na Drini-zora plava... U Neretvi spava sunce, niz ravnine se razliva Sava... Krene li dusman ti na zide, u san starih mezarova, udarice na sehide, sto krv ce liti za brda ova! Mila, sura i zestoka- Bosna na zemlji krvavoj... Cuvam Tebe kao i dva oka! Ja sin sam tvoj, zemljo! Ja sin sam tvoj! Kakve veze ovo ima sa Raskom? antisrpska bosanska !
Sreda 11.04.2012.15:11
a evo i prevoda za ljubitelje Sulje.... ba..na turkish ...za vehabije..mudzahedine...Zukorlica...Izetbega... itd.... xaxa Allah'ın mavi arşına, Mabetlerden tekbirler yükseliyor, Bunlar ülkemin şarkılarıdır, Tüm ovalar, dağlar bunu haykırıyor. Kanlı toprak üzerine kurulmuş, Sevgili Bosnam benim. İki gözüm gibi korurum seni, Çünkü ben senin oğlunum, senin.. Tuna'da altın tohum, Drina'da mavi şafak.. Neretva' da güneş batarken, Sava ovalara yayılır. Kanlı topraklar üzerine kurulmuş, Sevgili Bosnam benim. İki gözüm gibi korurum seni, Çünkü ben senin oğlunum, senin…" DOKLE CEMO MI BRAĆO OVO DA TRPIMO? DOKLE DA ĆUTIMO?
Sreda 11.04.2012.15:32
a sta da se radi,Sale Srpski Viteze.propadamo lagano ali sigurno. vidi i na autoputevima,nigde cirilice,sve turski pise.a i na meniju,preovladava turski jezik. nema vise kod starog hrasta,da te sluze konobari u sumadijskim nosnjama.sada tu pise hurijet i sve je u turskim bojama,a kad udjem u salu,tamo klece i mole se. neka visa sila ne da nam da se odbranimo
Sreda 11.04.2012.19:19
Brate moj..Vlado Vojvodo..ti živis vani i ne trebam da ti govorim da bi stranci ovde u Srbiji najvise i voleli da vide ono nase prave običaje u restoranima..gostoprimstvo u nosnjama...jela naša čuvena... Daće Bog..brate..pričali smo o našim lepotama Srbije majčice naše..o mogućnostima za procvat...! SRBIJA KAO ŠVAJCARSKA KAD-TAD A NADAM SE USKORO..
Sreda 11.04.2012.15:30
Sad da su mi oni moji nastavnici i profesori geografije negde pri ruci; sad vidim da me ništa me tačno nisu naučili. Uopšte nisam znao dosad da kroz Rašku oblast protiču tako velike reke kao što su Una, Drina, Neretva, Sava .............
Sreda 11.04.2012.12:55
Molim sve koji znaju da mi odgovore na ovo pitanje,"Ko su Bosnjaci?" Ali ako moze iskren odgovor.Ja koliko znam postoje Bosanci,Muslimani ili Sandzaklije....Koliko je meni poznato to je pogrdan naziv za muslimane i ljutili su se zbog toga a sad se sami nazivaju tako...............
Sreda 11.04.2012.13:21
Dok Tadic mazi krave i ovce, ovi prave himnu. Srbijo spali se...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)