Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Nedelja 08.04.2012.
11:21 >> 11:24h
Beta A
Budimski episkop Srpske pravoslavne crkve Lukijan izjavio je da rimski papa ima odgovornost za vernike u Srbiji i da samim tim "ništa nije normalnije nego da ih obiđe".
Nedelja 08.04.2012.11:25
Папа у Србији? Будалаштина корисника папине ретке свете столице....
Nedelja 08.04.2012.12:20
Прво да се покаје и да тражи опрост за сва која је нанео православцима! Потом да оде у Јасеновац и тамо да тражи опрост од милион побијених душа Срба, које су на његово одобрење клати, мучени и убијани. А онда ако икад дође у Србију, да НЕ ЉУБИ ЗЕМЉУ СРБИЈУ! Није његова запишана територија и НЕМА ПРАВА ДА ЈЕ ЉУБИ!! али... пошто је он "непогрешиви" (попут оца му луцифера), неће тај да призна своје грешке и грехе! према томе У СРБИЈУ НИЈЕ ПОЗВАН!
Nedelja 08.04.2012.12:26
И да призна грешке, неће их признати искрено. Лепо кажеш, попут оца му луцифера, лаж му је сасвим природно стање... Зато папа НИКАД не сме да крочи на тле Србије. Он није позван од стране Срба и НЕ СМЕ да дође у Србију!! Широко му поље, нека иде где хоће, у Србију НИКАД!!
Nedelja 08.04.2012.14:35
Budalastina je sto se Zukorlic kandiduje za predsednika Srbije a ima samo par procenata muslimana u Srbiji.Mnogo veci broj katolika zivi u Srbiji,i nista cudno nije da papa obidje svoje vernike.Nece papa da se kandiduje za predsednika,vec da obidje i poseti Srbiju i kaze nesto svojim sledbenicima i cao.Ne znam zasto se uzbudjuje narod oko toga.Nasi gradjani bi trebali da potraze mir u sebi,onda ga nece traziti na drugom mestu i nece praviti buku oko papinog dolaska.Koga je briga za papu uopste.Ko ne nosi raj u sebi,u raj nece uci - Dostojevski.Zato dragi sugradjani,volite svet,volite sebe,volite i neprijatelje svoje,onda ce carstvo nebesko da se spusti na zemlju,djavo ce ovde izgubiti bitku.
Nedelja 08.04.2012.14:58
Нису ли нас својим проповедима учили да се ћутањем издаје Бог?! Зар да ћутимо док безакоњем убијају Бога у нама? Зар да ћутимо док безакоњем газе све жртве предака наших? Зар да ћутимо док нам безакоњем из груди чупају срце наше, наше свето Косово и Метохију?! Зар да ћутимо док безакоњем обесвећују свету Жичу и Студеницу, док унизују Високе Дечане, док уземљују небеску Грачаницу? Зар да ћутимо док безакоњем затиру СрБско име у Његошевом Отачеству? Зар да ћутимо док нас безакоњем из наших светосавских манастира изгоне они који својим делима отпадоше од светосавскога стабла?
Nedelja 08.04.2012.16:18
ako ti tako odgovara da tumacis,onda tako tumaci.Nabavi snajper i rokni papu.Bolje nego da cutis,jer tako izdajes Boga.A kasnije,ako te ne uhvate,mogao bi da se opases plasticnim eksplozivom i dignes nevernike i sotonine sledbenike u vazduh.A nevernici i sotonini sledbenici su oni koji ti se ne dopadaju jer su zli iz ovog ili onog razloga.Tako radi i al-kaida.I ne primete kad ih djavo uzme pod svoje.Ljubav sve pobedjuje.Kad bi se Srbi i Albanci pomirili,oprostili jedni drugima grehove i voleli jedni druge,djavo bi izgubio bitku.KiM ne bi vise bila prokleta zemlja,kao sto jeste zbog mrznje i djavola.carstvo nebesko bi sislo na KiM.Ne bi bilo bitno cije je,jer je samo Bozje,kao i ceo svet.
Nedelja 08.04.2012.16:56
Хипи покрет је врло симпатичан....Снајпер? Добро решење, хвала ти. Видиш, ја као припадник српског народа сам само размишљао о дипломатски сроченој ноти да је папа за сада непожељан на тле Србије... А ти, снајпер па рокни папу....и после срби агресивни и шта све не...
Nedelja 08.04.2012.11:32
Папа може да дође када год хоће у Србију као представник своје државе тј. Ватикана и то није проблем. Проблем је што Папа и његови петоколонаши у Србији желе да он у Србију дође као Епископ Рима тј. да га тим позивом Српска Православна Црква призна за канонског епископа Цркве што је,ако се деси, признавање Уније и прелаз у јерес римокатолицизма или екуменизма свеједно.Папа није Епископ Цркве у Риму већ је узурпатор тог звања и својим поступцима и обоготвореношћу на најбољи начин показује шта значи бити наследник Јуде Искариотског. Нема зла на овом свету које се није породило у крилу папизма или које ни помогнуто од Папе.Сада му је најмили екуменизам јер је то врхунац свих јереси =свејерес!
Nedelja 08.04.2012.11:57
између осталог су отворили специјално одељење за рехабилитацоју Јуде....наравно да би се додворили јеврејима.... Свети Јустин је лепо рекао да је ватикан само наставка римске империје која уместо цезара има папу.
Nedelja 08.04.2012.12:09
Баш тако, а овде је мало више о томе речено http://www.eparhija-prizren.org/clanci/domaci/437-laz-kao-nacin-postojanja.html
Nedelja 08.04.2012.11:42
О реткој с...тој столици како каже рецко нетреба ни причати, али овакви епископи су срамота , Свети Марко Ефески..треба прочитати његово житије и видети да ли је то најнормалније....... А овакви људи који су привидом епископи .....су вуци у јагњећој кожи...а главни им је Иринеј бачки..чист језуита који је за дипломски управо имао тему Свети Марко Ефески а сада је најгаснији заговрник болесног екуменизма.За њих је речено да да боље да се нису ни рађали јер саблажњују народ....носе одежде које су носили истинити људи, а у ствари се незна шта су.. Јасно се и видело када су прогонили владику Артемија као јаког бедема са Косова.....ту се видело које ко....покушаће они утвару да донесу али прц.
Nedelja 08.04.2012.11:46
и срећан свима овај леп празник, да се не помрачујемо столицама
Nedelja 08.04.2012.11:47
taj antihrist nema sta da trazi u srbiji. zna se koliku je ulogu vatikan imao u pokrstavanju pravoslavnih srba.
Nedelja 08.04.2012.12:21
Nemam ja ništa protiv da papa dođe u Srbiju pod uslovom da ode na grob MILICE RAKIĆ
Nedelja 08.04.2012.12:31
Не буди благонаклном према ономе који ће са осмехом да клекне на њен гроб, пусти сузу и након тога да ти зарије нож у груди... Ниси ли то већ доживео? Не заборављај брзо папину слаткоречивост... скупа је, ми Срби је крвљу плаћамо.
Nedelja 08.04.2012.13:49
Постоји много крупних ''нормалних'' ствари које би требало да уради поглавар римокатоличке цркве и његова свита на свим нивоима, да би било ''нормално'' да посети Србију, односно да би био добродошао у Србији. Те ''нормалне'' ствари које треба да обави пре доласка се косе са деловањем те исте ''цркве'' у задњих неколико стотина година и њеном политиком, тако да сумњам да ће икада бити добродошао. То што се Лукајан прави невешт и глуми лудило, е тим треба да се позабави Синод, а већини верника (изузимам ''другу Србију'' коју не сврставам у ову категорију, као ни у српски корпус) је потпуно јасан узрок оваквог лупетања код ове будале.
Nedelja 08.04.2012.13:49
Постоји много крупних ''нормалних'' ствари које би требало да уради поглавар римокатоличке цркве и његова свита на свим нивоима, да би било ''нормално'' да посети Србију, односно да би био добродошао у Србији. Те ''нормалне'' ствари које треба да обави пре доласка се косе са деловањем те исте ''цркве'' у задњих неколико стотина година и њеном политиком, тако да сумњам да ће икада бити добродошао. То што се Лукајан прави невешт и глуми лудило, е тим треба да се позабави Синод, а већини верника (изузимам ''другу Србију'' коју не сврставам у ову категорију, као ни у српски корпус) је потпуно јасан узрок оваквог лупетања код ове будале.
Nedelja 08.04.2012.14:32
Синод неће да се бави тиме, јер Синод подржава то што Лукијан проглашава за нормално...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)